Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitap belli başına bir hazine hangi kelimesini yazsam bilemedim.ŞİDDETLE tavsiye ederim ki 1 2 tane var piyasadaKitabını okuyan var mı ?
Neler yapmamızı tavsıye edıyor ?
Almayı dusunuyorum, ama nette birileri bulamadıgını yazmıs. Aramadan once bılenlerden bı fıkır ıstıyorum.
kitap belli başına bir hazine hangi kelimesini yazsam bilemedim.ŞİDDETLE tavsiye ederim ki 1 2 tane var piyasada
Adı güzelmiş
Bu kitabini okumadım. Baska bir kitabini okumustum.Tarzi cok eglenceli ilhan uckan'in ben cok sevmistim.
Gereksiz. Zaten her kadının yaptığı seyleri yapilmasi gereken seylermis gibi anlatiyor. Hayatina bir tane bile kadin girdigine şüpheliyim.
Gereksiz. Zaten her kadının yaptığı seyleri yapilmasi gereken seylermis gibi anlatiyor. Hayatina bir tane bile kadin girdigine şüpheliyim.
o bir erkek degıl kadın vede cok tatlıGereksiz. Zaten her kadının yaptığı seyleri yapilmasi gereken seylermis gibi anlatiyor. Hayatina bir tane bile kadin girdigine şüpheliyim.
Eşini mi kaybetmis? Uzuldum ya:-(Bence de : )
Buyur ?
Komik bi kadın zaten , esını kaybetmıs sanırım bu arada.
Erkek girmekten kastınız ne bilemeyiz tabi. Kendisi evliydiKadınları da erkekleri de tanımıyor. Hayatında bir tane bile kadın olmadığına eminim diyim o zaman mesele kadin tamiri ya. Erkek girdigine de şüpheliyim zaten.
Mesela tavsıyelerı nelerdır ?