İlhan uckan ın kadın tamir servisi ...

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
767
Kitabını okuyan var mı ?

Neler yapmamızı tavsıye edıyor ?

Almayı dusunuyorum, ama nette birileri bulamadıgını yazmıs. Aramadan once bılenlerden bı fıkır ıstıyorum.

Kitabını okuyan var mı ?

Neler yapmamızı tavsıye edıyor ?

Almayı dusunuyorum, ama nette birileri bulamadıgını yazmıs. Aramadan once bılenlerden bı fıkır ıstıyorum.
kitap belli başına bir hazine hangi kelimesini yazsam bilemedim.ŞİDDETLE tavsiye ederim ki 1 2 tane var piyasada

Bu kitabini okumadım. Baska bir kitabini okumustum.Tarzi cok eglenceli ilhan uckan'in ben cok sevmistim.:-)

Gereksiz. Zaten her kadının yaptığı seyleri yapilmasi gereken seylermis gibi anlatiyor. Hayatina bir tane bile kadin girdigine şüpheliyim.

rasgele actım sizin için
''askın ve ilişkinin duygulardan ibaret olmadıgını unutmayın
peki ya duygular
bana hep böyle sorarlar.
hang duygular diye sorarım bende
cevap herzaman sadece zaaflardan olusur.hicbişey tesaduf degildir aklınızdaolsun''

ve daha nıce

Kadınları da erkekleri de tanımıyor. Hayatında bir tane bile kadın olmadığına eminim diyim o zaman mesele kadin tamiri ya. Erkek girdigine de şüpheliyim zaten.

Ya mesela sacma sapan trip atma ya da kaybetme korkusu salma tavsiyeleri veriyor ki kadınların zaten en cok yaptığı sey bu. Surekli boş konusuyor izlenimi yaratıyor. Ben sonunu getiremedim. Eşi cok naif bir adammış tanidigimizin komsusuydu belki de herkesi onun gibi saniyor.

Mesela tavsıyelerı nelerdır ?

X