• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizliği yüzünden kavga ediyoruz

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.658
1.053
373
33
arkadaşlar 1 sene süren birlikteliğim var aynı okuldayız sınıftayız..
memleketlerime gittiğimizde sabah tarlaya gidiyor akşam gelince de bir işi çıkıyor ve konuşamıyoruzz..
artık bunalıyorum..
birşey anlatcam hevesm kursağımda kalıyor..
ben daha fazla ilgiye düşkünümm..
böyle oluncaa da kavgalar ediyoruzz..
ama ben bıktım bıktım bıktımmm

---
1 sene oldu tanışmamız üniversite okuyorum
aynı sınıftayız bölümlerimiz aynı.. ben 4 ay önce babamı kaybettim hastalığından dolayı..
kaprisliydim zaten böyle bir durumda tuzu biberi oldu daha çok kaprisli oldum..
beni seviyor hemde inanılmaz.. biliyorum hissediyorum..
fakat ben çok duygusal bir insanım hele bu zamanlarda haliyle daha çok ilgi bekler insan.
İlgisi bana yetmiyor.. öyle çok romantik biri değildir kendiside der.
Ama ben duygularımı yoğun yaşayan yoğun yaşatan birisiyim..
Çok kavga ettilk bitti dedim olmaz dedim ama kahretsin ki aynı ortamdayız..
Ekmeğini taştan çıkaran birisi.. küçükken çalışmaya başlamış hala da hem okur hem çalışır..
Dolayısıyla daha realist. Senin tavırlarından gereksiz şeylerden çıkardığın tartışmalardan bıktım dedi..
Her zaman aynı olaylar vs vs vs.. öğle sıralarında konuşmuştuk aramayacağım dedim.
O da aramadı..
Ama benim istediğim görmek istediğim şeyy ; her ne olursa olsun suç bende veya onda..
Şu zamanmda neden yanımda değil niye ilgisini gösteremiyor..
Neden iyi geceler demedi şimdi bana ..
Ya benm yaşadıklarımı o yaşasaydı ?

Son düzenleme:
arkadaşınla konus bence acık acık bana yeterlı zaman ayırmıyorsun felan de tartışmadanda bırcok seyı cözebılırsınız

arkadaşınla konus bence acık acık bana yeterlı zaman ayırmıyorsun felan de tartışmadanda bırcok seyı cözebılırsınız

söylüyorum her defasında dile getiriyorum konuşarak kavga ederek her şekilde..

vakit ayıramadığını gerçekten istediğini ve benim istediğim gibi romantk biri olamayacağını söylüyor

söylüyorum her defasında dile getiriyorum konuşarak kavga ederek her şekilde..

vakit ayıramadığını gerçekten istediğini ve benim istediğim gibi romantk biri olamayacağını söylüyor

madem sizin kriterlerinize uygun değil.buda onu anlamış kendınıze daha fazla acı çektirmeyin öyleyse. hem ayrıca bunun romntıklıkle bı ılgısı yok seven erkek cro olsa bıle her daim ilgisiide sevgısınıde gösterir.

arkadaşlar 1 sene süren birlikteliğim var aynı okuldayız sınıftayız..
memleketlerime gittiğimizde sabah tarlaya gidiyor akşam gelince de bir işi çıkıyor ve konuşamıyoruzz..
artık bunalıyorum..
birşey anlatcam hevesm kursağımda kalıyor..
ben daha fazla ilgiye düşkünümm..
böyle oluncaa da kavgalar ediyoruzz..
ama ben bıktım bıktım bıktımmm

Arkadaşım peki ilgisizliğin boyutu nedir? Sonuçta eğer fazla değilse biraz onu anlamaya çalışabilirsin. Tarlada çalışıyor yoruluyor. Ama sevgisinden şüphe ettirecek kadar ilgisizse o zaman zaten oturup düşünmekte fayda var.

Her sabah tarlaya gidip çalışıyor, evinin geçimini sağlıyor hı ?
Üniversite çağındaki pek çok erkek her sabah çıkıp gezip gezip gecenin bir vakti belkide sabaha karşı eve dönerken hemde..
Helal olsun çocuğa.

Siz kavga ederek konuşursanız,çocuk sizi niye arasın ki...

Hem tarlada bağda bahçede çalışmak kolay mı...

Karşı tarafa yüklenmek yerine biraz empati yapmanız daha yerinde olur diye düşünüyorum.

Çocuğun çalışırken sizin anlayışınıza ve empatinize ihtiyacı var;gereksiz kavgalara ve hırlaşmalara değil.

sana yeternce ilgi gösterememesinin seni üzmesini anlıyorum.. ama bence bu üzüntüyü bastirip empati yapmalısın
onun senn desteğine ihtiyacı var.istediğin şey sadece ilgi deil de onunla bir gelecekse bazı şeylere katlanmalı ve fedakarlık yapmalısın..
ben sevdiğim insanı on aydır sadece 1 defa gördüm..5 saniye kadar.. uzun bi zaman sesini duyamadm.sebepler.. uzun..
ama onunla bir gelecek istiyorm sonsuza kadar ve bu yüzden fedakarlık yapmak zorundayız hepimz.. ben 10 ay bekledm.. ve inşallah 1 aya kdr sözümüz var.. sabrın sonu selamet :)

Bir de ilgisizlik ayrı, romantizm cok cok ayrı bir konu. Asırı romantik bir erkek yerine ilgi göstereni tercih ederim.

Seninki ilgi göstermiyorsa ve bu, tanıştığından beri bu sekildeyse kusura bakma ama senin beklentilerini karşılayacak bir insan değil. Ya çıtanı aşağı çekeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

çalışıyor ailesine yardımcı oluyor dmeişsin yanlış anlamadıysam eğer yoğun oluyor demek ki kolay değil ama muhakkak öyle ya da böyle seni arıyordur veya senn arayıp konşuyorsunuzdur bu durumda senin anlayış göstermen gerekir canım. ama yok sana akrşı tamamiyle soğuksa ilgisizse diyorsan da bunlar bahanesi o zaman otur iyice düşün katlanamıyorsan bırak ya da ben aşkım için mücadele ederim o zaman da devam et..

ya seviyo beni adım gibi eminim..
zaten ilk çıktığı da benim tanıyorum biliyorum onu yni..
bende onu seviyorum hemde çok seviyorum..
ama ben biraz daha yoğun duygular yaşayan onları açığa çıkaran karşıda ki nin de öyle olmasını isteyen biriyim..
öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor..
bilemiyormmm..
çok kararsızımmm

çalışmak çok zor eğer çalışmadıysanız bilemezsiniz
normal zamanda ilgisiz mi bilmiyorum ama ben fulltime çalışırken sevgilim yemek arasında görmeye gelirdi konuşacak bile halim olmazdı :18:
çünkü ayakta çalışıyordum yazın okul başlayınca bırakıp part time geçtimde konuşabiliyorum artık

Son düzenleme:
çalışmak çok zor eğer çalışmadıysanız bilemezsiniz
normal zamanda ilgisiz mi bilmiyorum ama ben fulltime çalışırken sevgilim yemek arasında görmeye gelirdi konuşacak bile halim olmazdı :18:
çünkü ayakta çalışıyordum yazın okul başlayınca bırakıp part time geçtimde konuşabiliyorum artık

evet canım çalıştım full time hem de iki sene okul da vardı tabii

bazen uzun süreli ilşkiler biraz nefes almayı gerektirebilir biraz ayrı kalın sen arama bir kaç gün bekle bakalım eğer gerçekten seviyorsa döner

bazen uzun süreli ilşkiler biraz nefes almayı gerektirebilir biraz ayrı kalın sen arama bir kaç gün bekle bakalım eğer gerçekten seviyorsa döner

Haklısınız.. ama aramadığı günlerde de daha sinirleniyorum..

aramadığı her geçen bir gün beni kendinden soğutmasını başarıyor..

çnkü babamı kaybettimm ne olursa olsun aramızda ilgili olması gerekmezmiydi en azından bu günlerin hatrına !

Back
X