• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz sevgili

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
846
167
103
33
Sevgilimle bi sorunumuz yok.Aldatma durumu da yok eminim.Ama son iki haftadir aşiri ilgisizlesti.Sebebini sordum işlerim yogun dedi.Geçen beni 3gun aramadi bende aramadim.Sonra beni arayaip dediki niye beni aramiyosun sen.Dun is yerime geldi supriz yapti.Ama bugun gene aramiyo.sabah aradim konustuk.Sonra bidaha aradim açmadi.geri de aramadi.Artik mesaj da atmiyo.Ayrilmak istemiyo seviyo biliyorum ama neden boyle yapiyo anlamiyorum.ben sadece duzelsin istiyorum :-( ne yapim sizce nasil davranim?

Bence erkeklerin aramasi gerekiyo. Yigunlarsa yogunlar. Burada onceligini iyi belirlemesiblazim. Benimkide ayni seyi bahane ediyo. Ama biz nisanliyiz. Benim aklim almiyo kabul edemiyorum. Yorgunum yogunum vende yogunum ama ona vakit buluyorum biraz frdakar olsunlar. Insan sevdiginin yanunda dinlenir.

Sevgisi var.İki hafta önceye kadar ilgiliydi ama şimdi yok ilgisiz acayip.İstese arar.arayamasa yazar.şimdi hiç mesaj bile atmıyo ki

Bence erkeklerin aramasi gerekiyo. Yigunlarsa yogunlar. Burada onceligini iyi belirlemesiblazim. Benimkide ayni seyi bahane ediyo. Ama biz nisanliyiz. Benim aklim almiyo kabul edemiyorum. Yorgunum yogunum vende yogunum ama ona vakit buluyorum biraz frdakar olsunlar. Insan sevdiginin yanunda dinlenir.
Bencede hic mi merak etmiyo özlemiyo

Bence kendini bu aralar geri cek. O aramadan arama, o masaj atmadan atma. O aradiginda ama soguk degilde gayet normal davran. Belki farkina varir. Onun tavrina göre gidisati bellirlersin

İs peşinde koşturuyorsa normal bence. Sonuçta hayat acımasız. İşine odaklanıyor demekki. Ama iş bittiğinde yani aksam olduğunda aramaması affedilemez:sopa: bu konuda birseyler yapmasi lazım.

Sevgilimle bi sorunumuz yok.Aldatma durumu da yok eminim.Ama son iki haftadir aşiri ilgisizlesti.Sebebini sordum işlerim yogun dedi.Geçen beni 3gun aramadi bende aramadim.Sonra beni arayaip dediki niye beni aramiyosun sen.Dun is yerime geldi supriz yapti.Ama bugun gene aramiyo.sabah aradim konustuk.Sonra bidaha aradim açmadi.geri de aramadi.Artik mesaj da atmiyo.Ayrilmak istemiyo seviyo biliyorum ama neden boyle yapiyo anlamiyorum.ben sadece duzelsin istiyorum :-( ne yapim sizce nasil davranim?
Zaten ilgisiz erkeğin bahanesi ya zamanım yok ya da yoğunum annesini filan aramaya vakit buluyor whatsappta mesajlarımı açmaya da vakit buluyor ama cevaplamaya vakti yok o zaman vaktin yoksa whatsappa da girme dimi hem de ben arayınca konuşuyoruz demekki vakti var ama benimki de çok ilgisizleşti

Eğer evlilik dusunuyorsan iyi dusun evlenince daha bi ilgisiz olabiliyorlar..biz her gun konusurduk sevgiliyken messajlasirdik surekli..simdi evliyiz gun icinde arasin isterim bi işi yoksa benle arayip sormaz he hastaysam sorar tabi o ayri..ama bunun bi de evliligi var sizin icin soyluyorum

Back