- 15 Nisan 2016
- 152
- 140
- 103
- 34
- Konu Sahibi romantikqueen
-
Günaydın.merhaba kızlarr hepinize de günaydınn güzel bir gün geçirmek dileğiyle....
kızlar sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor aslında sevgili demek de yanlış çünkü normal arkadaşken evlenmek istediğini açıklayıp o yönde konuşulan görüşülen birisi.. aslında görüşülüp konuşulamayan demek daha doğru... bu şahıs ilgisiz de ilgisizzz..işleri önemli... çok hemde çok. bir gün boyunca aramayan mesaj atmayan biriyle evleniir mi? ben yazmasam daha bişey yazmıcak bana. 3 tane yazsam mesaj saatler sonra 1 tane buzzz gibi cevap atıyo... ben beni sevdiğinden şüphe duyuyorum. sizce ben de mi bi sorun var? bu adamla ne kadar daha devam edebilirim evlenirsem hata mı ederim pişman mı olurum
Net !!! evlenme. sevgililikte böyle olan evlenince de eve gelmezmerhaba kızlarr hepinize de günaydınn güzel bir gün geçirmek dileğiyle....
kızlar sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor aslında sevgili demek de yanlış çünkü normal arkadaşken evlenmek istediğini açıklayıp o yönde konuşulan görüşülen birisi.. aslında görüşülüp konuşulamayan demek daha doğru... bu şahıs ilgisiz de ilgisizzz..işleri önemli... çok hemde çok. bir gün boyunca aramayan mesaj atmayan biriyle evleniir mi? ben yazmasam daha bişey yazmıcak bana. 3 tane yazsam mesaj saatler sonra 1 tane buzzz gibi cevap atıyo... ben beni sevdiğinden şüphe duyuyorum. sizce ben de mi bi sorun var? bu adamla ne kadar daha devam edebilirim evlenirsem hata mı ederim pişman mı olurum
Bitirmek için elinden geleni yapmak ve başkasının bitirmesi ne demektir?beklentim tabi ki beni arayıp sorması ilgisini belli etmesi.. koskoca 24 saat de 5 dakika müsait olunmaz mı ben anlamıyorum.. ısrar ediyorum çünkü bende de bişeyler var ama ben bu hallerine dayanamıyorum.. bitirmek için elimden geleni yapıcam inşallah ama bitirdiğim içinde çabalamadığım içinde pişman olursam kendime çok kızarsam yarım bıraktığım seyi başkası bitirirse vs vs böyle vesveseler var içimde de
Bu adamla evlenirsen ilk ay çocuğu koyar, seni de evin içinde çocukla bırakır, akşamdan akşama bi bakar. Hepsi bu. Bence hayatına değer ver, sahip çık. Bu adamla olma, olunacak biri değil.merhaba kızlarr hepinize de günaydınn güzel bir gün geçirmek dileğiyle....
Biz kadınların yaptığı en büyük hata ileride değişir düzelir nasıl olsa diye bir çok şeyi göz ardı edip evlenmek... Sevgili iken nasıl ise evlenince de aynı oluyor insanları değiştirmek imkansız. Ya bu haliyle kabul edeceksin yada rahatsızlık duyduğun her şeyin ileride daha da cok canını sıkacagını düşünerek bu günden önlemini alacaksın. Ayrıca seven merak eder haber almak ister sevdiginin sesini duymak ister. Bunlar yok ise bir daha düşün derim
Bu adamla evlenirsen ilk ay çocuğu koyar, seni de evin içinde çocukla bırakır, akşamdan akşama bi bakar. Hepsi bu. Bence hayatına değer ver, sahip çık. Bu adamla olma, olunacak biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?