• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLGİSİZ SEVGİLİ İLE EVLİLİK

romantikqueen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
152
140
103
34
merhaba kızlarr hepinize de günaydınn güzel bir gün geçirmek dileğiyle....
kızlar sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor aslında sevgili demek de yanlış çünkü normal arkadaşken evlenmek istediğini açıklayıp o yönde konuşulan görüşülen birisi.. aslında görüşülüp konuşulamayan demek daha doğru... bu şahıs ilgisiz de ilgisizzz.. :( işleri önemli... çok hemde çok. bir gün boyunca aramayan mesaj atmayan biriyle evleniir mi? ben yazmasam daha bişey yazmıcak bana. 3 tane yazsam mesaj saatler sonra 1 tane buzzz gibi cevap atıyo... :( ben beni sevdiğinden şüphe duyuyorum. sizce ben de mi bi sorun var? bu adamla ne kadar daha devam edebilirim :( evlenirsem hata mı ederim pişman mı olurum :(

Mantık evliliği mi yapacaksın. Pişman olabilirsin. Eğer arada aşk sevgi yoksa o insanla aynı evde yaşamak işkenceye döner. Beklentilerini karsilayamazsa mutsuz olursun. Gece mantığına sarılıp uyumuyorsun bunu unutma. Sevmeden katlanaamazsin o adamın hiç bir hareketine. Ne yapsa batar

kızlar sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor aslında sevgili demek de yanlış çünkü normal arkadaşken evlenmek istediğini açıklayıp o yönde konuşulan görüşülen birisi.. aslında görüşülüp konuşulamayan demek daha doğru... bu şahıs ilgisiz de ilgisizzz.. :KK43: işleri önemli... çok hemde çok. bir gün boyunca aramayan mesaj atmayan biriyle evleniir mi? ben yazmasam daha bişey yazmıcak bana. 3 tane yazsam mesaj saatler sonra 1 tane buzzz gibi cevap atıyo... :KK43: ben beni sevdiğinden şüphe duyuyorum. sizce ben de mi bi sorun var? bu adamla ne kadar daha devam edebilirim :KK43: evlenirsem hata mı ederim pişman mı olurum :KK43:
Günaydın.
Bu işler beklentilere bağlı.
Mesela ben bana yazmayan,beni aramayan adama 1 gün bile şans vermem.
Ama kimi insan da aranmak istemeyebilir.
Tercih meselesi.

beklentim tabi ki beni arayıp sorması ilgisini belli etmesi.. koskoca 24 saat de 5 dakika müsait olunmaz mı ben anlamıyorum.. ısrar ediyorum çünkü bende de bişeyler var ama ben bu hallerine dayanamıyorum.. bitirmek için elimden geleni yapıcam inşallah ama bitirdiğim içinde çabalamadığım içinde pişman olursam kendime çok kızarsam yarım bıraktığım seyi başkası bitirirse vs vs böyle vesveseler var içimde de :(

kızlar sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor aslında sevgili demek de yanlış çünkü normal arkadaşken evlenmek istediğini açıklayıp o yönde konuşulan görüşülen birisi.. aslında görüşülüp konuşulamayan demek daha doğru... bu şahıs ilgisiz de ilgisizzz.. :KK43: işleri önemli... çok hemde çok. bir gün boyunca aramayan mesaj atmayan biriyle evleniir mi? ben yazmasam daha bişey yazmıcak bana. 3 tane yazsam mesaj saatler sonra 1 tane buzzz gibi cevap atıyo... :KK43: ben beni sevdiğinden şüphe duyuyorum. sizce ben de mi bi sorun var? bu adamla ne kadar daha devam edebilirim :KK43: evlenirsem hata mı ederim pişman mı olurum :KK43:
Net !!! evlenme. sevgililikte böyle olan evlenince de eve gelmez:duduk:

bunun kavgasını hep yapıyoruz... düzelecem düzelecem vs vs vs bir adım ileri gidemiyoruz bu yüzden çünkü güvenemiorummm :(

beklentim tabi ki beni arayıp sorması ilgisini belli etmesi.. koskoca 24 saat de 5 dakika müsait olunmaz mı ben anlamıyorum.. ısrar ediyorum çünkü bende de bişeyler var ama ben bu hallerine dayanamıyorum.. bitirmek için elimden geleni yapıcam inşallah ama bitirdiğim içinde çabalamadığım içinde pişman olursam kendime çok kızarsam yarım bıraktığım seyi başkası bitirirse vs vs böyle vesveseler var içimde de :KK43:
Bitirmek için elinden geleni yapmak ve başkasının bitirmesi ne demektir? :KK51:

bitirmek demek benim kalbimdeki duyguları yok saymam demek ya da o şahsa hiç belli etmemem o bitmiş sansın... onun bitirmesi de benim dırdırıma kavga edişlerime hesap sormama dayanamayıp biz anlaşamıcaz güle güle demesi.. şimdilk açıklamam böyle gelişti :)

sana 5 dakikasını ayıramayan adam sana bir ömrünü nasıl ayırsın nasıl adasın.
koskoca 1440 dakika da sana 5 dakikayı çok gören adamdan hiçbir şey bekleme
böyle bir adamla sakın evlenme
çünkü bir adam değil, bir hayat seçersin.
net.

baskasinin bitirmesi ne demek??sizin beklentiler farkli diye olmazsa hemen baskasini bulur evlenirse hazir bulunmaz nimetin ustune oteki kizmi konmus olacak?kendi duygularinizi onemseyin baskalarini degil.mutsuzsaniz ayrilin.baskasi kaparsa diye zorla devam etmeyin..soyleyin beklentilerinizi bana yetmiyor deyin bunun uzerine halen ayniysa demekki beklentiler karsilanmiyor.sonrasi yine sizin tercihiniz.sonra yine konular acilir sevgiler gununde sadece pasta aldi üstünde not yoktu diye v.s v.s...

Senin zorlamanla olacak bişey değil adamın degismesi . Huyunu karakterini degistiremezsin. Benim eşim de özel gün kutlamalarını sevmez sürprizler hazırlamaz beklenti içine girersem çok üzülürüm. Ama eşim arar sorar sevgisini hareketleriyle ilgisiyle belli eder. O yüzden doğum günü yıldönümü kutlamiş kutlamamis önemsemiyorum.

özel gün olarak 14 şubat var önümüzde ama adam normal günde naptığımı sormuyor o günü hatırlamasını beklemem çok saçmalık... beklemiyorumda artık ondan hiçbişe beklemem insallah içimdekilerde söner biter...

Biz kadınların yaptığı en büyük hata ileride değişir düzelir nasıl olsa diye bir çok şeyi göz ardı edip evlenmek... Sevgili iken nasıl ise evlenince de aynı oluyor insanları değiştirmek imkansız. Ya bu haliyle kabul edeceksin yada rahatsızlık duyduğun her şeyin ileride daha da cok canını sıkacagını düşünerek bu günden önlemini alacaksın. Ayrıca seven merak eder haber almak ister sevdiginin sesini duymak ister. Bunlar yok ise bir daha düşün derim

Bu adamla evlenirsen ilk ay çocuğu koyar, seni de evin içinde çocukla bırakır, akşamdan akşama bi bakar. Hepsi bu. Bence hayatına değer ver, sahip çık. Bu adamla olma, olunacak biri değil.

Biz kadınların yaptığı en büyük hata ileride değişir düzelir nasıl olsa diye bir çok şeyi göz ardı edip evlenmek... Sevgili iken nasıl ise evlenince de aynı oluyor insanları değiştirmek imkansız. Ya bu haliyle kabul edeceksin yada rahatsızlık duyduğun her şeyin ileride daha da cok canını sıkacagını düşünerek bu günden önlemini alacaksın. Ayrıca seven merak eder haber almak ister sevdiginin sesini duymak ister. Bunlar yok ise bir daha düşün derim

evet gerçekten öyle seven merak eder... ben yaşamadım ama sevilen arkadaşlarımın anlattıkları da o yönde :(

Bu adamla evlenirsen ilk ay çocuğu koyar, seni de evin içinde çocukla bırakır, akşamdan akşama bi bakar. Hepsi bu. Bence hayatına değer ver, sahip çık. Bu adamla olma, olunacak biri değil.

haklısınız... kendisi de diyor zaten akşamları görürsün beni diye :/ aynı evde böle ne zamana kadar beklenir ki demi ahh ahh teşekkür ederim canım

Back