• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz koca

Sizce kaçırdıgım nokta ne peki ona göre cevap yazaym

Eşiniz şikayetlerinize hak veriyorken birşey yapmamayı tercih ediyorsa sizin taleplerinizi, isteklerinizi ve ilişkinizi canlı tutacak şeyleri umursamadıgnı düşünürüm.
Hatırlatma yaptıgınızda ise bunaldıgından bahsediyorsa da bu pasifliğinin nedenini ilişkinizden sıkılmasına baglarım.

Bence böyle davranan biri için siz kendinizi değiştirmeye çalışmak, cool'luk adı altında duygusuzlaşmak için çabalamak yerine onunla açıkça konuşmanızı öneririm.

Davranışlarını değiştirmeye çalışıyorsa sizi seviyordur ve kaybetmeyi göze alamıyordur.
Ancak aynı umarsızlık devam ediyorsa maalesef heyecanı yitirmişsiniz derim...

Ne istediğinizi ben anladım. Ancak arkadaşların dedikleri de mantıklı aynı zamanda. Siz zevk alacağınızı beraber eğleneceğinizi düşündüğünüz aktiviteler bulun birkaç kere söyleyin gidin beraber eğlenin. Kocanız beraber neler yapabildiğinizi ne kadar eğlenceli olabildiğini görsün/ hatırlasın. Ondan sonra siz de arada ya bugün ne yapsak sıkıldım ben filan diyin o da önerilerle gelecektir. Sonraki aşamada da direk kendisi gelir size söyler zaten diye düşünüyorum. Bir de hafta içi de olsa siz sıkıldığınızı söyleyin yürüyüşe mi gitsek vb diyin. Çok küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bi yürüyüş yapın kısa da olsa ya da dondurmacıya gidin alın gezerek dönün. Yarım saat bile olsa beraber bir şey yapmış olursunuz. Yürüyüş de iyi gelir açık hava. İlişkinizi de iyi yönden etkiler.
Denicem bunları canım teşekkür ederm umarım kendide tekliflerle gelmeye alışır.

Ya ben artik bu durumun sebebinin adamın yapısıyla alakali olduğunu düşünüyorum. Ne başka kadın ne eşinin az ilgisi ne ortak yapacak is olmaması hiç biri değil. Biz severek evlendik beraber çok güzel sohbetlerimiz var uyurken sarılır vs. Fakat eşim asla beraber bi yere gidelim yürüyüş yapalım parka gidelim vs isteği yoktur. Evde durunca da sürekli netten haber ma özetleri vs izler. Evlendik 1 buçuk yil yani kızım doğana kdr bilgisayardan pes oyunu oynadı ki biz küçük yerdeyiz akrabam yok çok sevdiğim arkadaşlarım yok o da aynı şekilde muhtaciz birbirimize o halde o vaktinin cogunu tel ve bilgisayarda geçirdi. Çocuk doğdu pes oyununu bıraktı fakat maç özeti haber devam ediyor bakmasın değil ama abartıyor ben film bulursam izleriz. Dışarıya çıkalım desen yorgunum sonra çıkalım şu zaman çıkalım derken kalır gider o. Sevmiyor mu beni desem seviyor biliyorum bana birsey anlatırken mutlu oluyor heyecanla anlatıyor ama sosyal aktiviteye gelince sıfıriz ki ben sürekli bu durumdan rahatsız olduğumu anlatırım ona
Eşim öncedende böle olsa yapısı diyebilirdm ama birlikte plan yapan bi adamdı evlendikten snra tamamen zaten evde hep birlikteyz havasnda.

Eşiniz şikayetlerinize hak veriyorken birşey yapmamayı tercih ediyorsa sizin taleplerinizi, isteklerinizi ve ilişkinizi canlı tutacak şeyleri umursamadıgnı düşünürüm.
Hatırlatma yaptıgınızda ise bunaldıgından bahsediyorsa da bu pasifliğinin nedenini ilişkinizden sıkılmasına baglarım.

Bence böyle davranan biri için siz kendinizi değiştirmeye çalışmak, cool'luk adı altında duygusuzlaşmak için çabalamak yerine onunla açıkça konuşmanızı öneririm.

Davranışlarını değiştirmeye çalışıyorsa sizi seviyordur ve kaybetmeyi göze alamıyordur.
Ancak aynı umarsızlık devam ediyorsa maalesef heyecanı yitirmişsiniz derim...
Açıkça konuştm ilgisini kaybettiyse yolumuzu ayırabilecgmzide söledim ama kabul etmiyo her erkek gibi.Kendini degiştirmeyede kısmen çalıştı konuşmamdan sonra. Dışarı çıkmayı flan teklif etti ama beni kıran nokta bunu ben istedgm için yaptıgını hissetmem.
Benim asıl istedigm bunu kendi gerçekten isteyp yapması benimle ben kırılıyorm diye degil kendi istedigi için zaman geçirmeye çalışması. Tabiki buda içten gelen bişey söleyip yaptırılcak bişey degil. Bu yüzdende dışarı çıksakta tatmin olmuyorum.
Sanırım dedigin gibi heyecan kısmı kaçtı. Bende tekrar heyecanı yakalamak onun kendi istegiyle bana gelmesini sağlamak için duygularımı törpüleyip cool takılmayı düşündüm.Kaçan kovalanır bi klişedir ama genelde işler. Ama evlilikte yarıcakmı emin degilim.Sizlerede bu yüzden danışmak istedim.

Back