Göreve gittiğine emin miyiz?
Olmamış şeyleri oldurmaya çalışmak ne kadar doğru? 5 senede adam orta yola gelmemiş. Bunun kumaşının cinsi bu. Ya bu deveyi böyle güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.Merhaba kizlar eşimle 5 senedir evliyiz ve ne zaman ben biseye kirilsam kizsam bişey yüzünden kavga çıksa günlerce eve gelmez yazmaz aramaz. Eşim bazen göreve gidiyor farklı şehirlere hep görev bahanesi olur. En son 5. Evlilik yıldönümünde bişey yapmadı mesaj atmadı diye kırıldığımi söyledim 3 gündür ne arıyor ne soruyor gönül almak özür dilemek bu kadar mı zor kizlar ya kendimi o kadar kotu yalnız hissediyorum ki sevgisini hiç hissetmiyorum nasıl davranmaliyim
Azıcık umursama olduğunu zannetmiyorumPsikolojik şiddet. İşine geliyor olabilir arada molalar vermek. Doktorla görüşün. Çift terapisi deneyin. Belli ki duygularınızı yok sayıyor. Ona kızamayacağınızı, kırılamayacağınızı, öyle bir hakkınızın olmadığını düşünüyor sanırım. Çok sinir bozucu
Yüreğine indireceksin kadının
Böyle birini inatla çekmek neden??? Sanki sizi bulutlarda gezdiriyor birde evlilik yıldönümü için sürpriz bekliyorsunuz.Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz kendi tercihiniz adam kendine ayrı bir dünya kurmuş canı istedikçe sizi o hayata dahil ediyor sıkılınca bırakıp kendi mutlu dünyasında yaşayıp gidiyor.Siz de önünüze atılan kırıntılarla yetiniyorsunuz.......Merhaba kizlar eşimle 5 senedir evliyiz ve ne zaman ben biseye kirilsam kizsam bişey yüzünden kavga çıksa günlerce eve gelmez yazmaz aramaz. Eşim bazen göreve gidiyor farklı şehirlere hep görev bahanesi olur. En son 5. Evlilik yıldönümünde bişey yapmadı mesaj atmadı diye kırıldığımi söyledim 3 gündür ne arıyor ne soruyor gönül almak özür dilemek bu kadar mı zor kizlar ya kendimi o kadar kotu yalnız hissediyorum ki sevgisini hiç hissetmiyorum nasıl davranmaliyim
Manipüle ediyor sizi. Sen kirginsam bak ben de böyle yaparım ki sen bana yalvar diyor. Sizi sevmiyor. Bundan sonra kendiniz kendinize değer verin, o da gittiği yerde yediği haltlarla kalsin.Merhaba kizlar eşimle 5 senedir evliyiz ve ne zaman ben biseye kirilsam kizsam bişey yüzünden kavga çıksa günlerce eve gelmez yazmaz aramaz. Eşim bazen göreve gidiyor farklı şehirlere hep görev bahanesi olur. En son 5. Evlilik yıldönümünde bişey yapmadı mesaj atmadı diye kırıldığımi söyledim 3 gündür ne arıyor ne soruyor gönül almak özür dilemek bu kadar mı zor kizlar ya kendimi o kadar kotu yalnız hissediyorum ki sevgisini hiç hissetmiyorum nasıl davranmaliyim
Sevgi hissedilmiyorsa yoktur.Merhaba kizlar eşimle 5 senedir evliyiz ve ne zaman ben biseye kirilsam kizsam bişey yüzünden kavga çıksa günlerce eve gelmez yazmaz aramaz. Eşim bazen göreve gidiyor farklı şehirlere hep görev bahanesi olur. En son 5. Evlilik yıldönümünde bişey yapmadı mesaj atmadı diye kırıldığımi söyledim 3 gündür ne arıyor ne soruyor gönül almak özür dilemek bu kadar mı zor kizlar ya kendimi o kadar kotu yalnız hissediyorum ki sevgisini hiç hissetmiyorum nasıl davranmaliyim
Merhaba kizlar eşimle 5 senedir evliyiz ve ne zaman ben biseye kirilsam kizsam bişey yüzünden kavga çıksa günlerce eve gelmez yazmaz aramaz. Eşim bazen göreve gidiyor farklı şehirlere hep görev bahanesi olur. En son 5. Evlilik yıldönümünde bişey yapmadı mesaj atmadı diye kırıldığımi söyledim 3 gündür ne arıyor ne soruyor gönül almak özür dilemek bu kadar mı zor kizlar ya kendimi o kadar kotu yalnız hissediyorum ki sevgisini hiç hissetmiyorum nasıl davranmaliyim
Şimdi sen burda çok yüksek ihtimalle neden boşanmıyosun linci yiyeceksin ama durumun çok zor bacım geçmiş olsun. Çocuğa mı bakacaksın, ailene mi yoksa çalışacak mısın? Yine de gitmeyi bir dene derim belki kaybetme korkusu gelir adama, senin de çekip gidebileceğini görsün. Kolay kolay erkekler bırakmaz zaten evliliği. He bir de biraz araştır derim 5 günlük seyahatleriMesajlarınızı okudum kizlar, biraz ağır gelsede hepsi aslında benim de duygularımı yansıtıyorbiri yazmış ya sevgi hissedilmiyorsa yoktur diye aynen öyle aslında.. bir tane oğlum var. Keşke herşey o kadar basit olsa. Dünya bana hiç bir zaman bonkör davranmadı annem babam engelli onlara da bakıyorum ben annem yatalak.. yüzde 98 engeli var..
Bir kez olsun şu dünya benimde yüzüme gülsün istedim sevileyim simartilayim istedim evlendim ama kaderi gülmeyen insanların yüzünü güldürecek kimse cikmazmiş meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?