- Konu Sahibi Aiseeeee18
-
Kaynanam beni sevmediği için torunlarıni sevmezmiş hep öle der asla yardım etmez benim ailemde esimle büyük kavgalı Beni sildilerGerçekten böyle adamlar var mı ya? Benim eşim kendi açlıktan ölür cocugunu doyurur. Bu nasıl mantık? Kayınvalideni, kayınpederini ara çocuğum aç de. Kendi ailen sana destek olacaksa bir süre ailenin yanına git. Belki yoklugunuzda sizin ve çocuklarının değerini anlar.
DESTEK olan yok maalesefGerçekten böyle adamlar var mı ya? Benim eşim kendi açlıktan ölür cocugunu doyurur. Bu nasıl mantık? Kayınvalideni, kayınpederini ara çocuğum aç de. Kendi ailen sana destek olacaksa bir süre ailenin yanına git. Belki yoklugunuzda sizin ve çocuklarının değerini anlar.
Yahu bakamayacagınız çocukları neden yapıyorsunuz ? Yazık değil mi o cocuga ? Unlu su çocuğu besler mi ? Birini belediyenin verdiği sütle besliyorsunuz diğerini unlu su.Kızlar eşim önceden melek gibi adamdı bu aralar çok değişti annesi yüznden hep dolduruşa geliyor artık kime açılacağımi şaşırdım size anlatmak istiyorum bizle hiç ilgilenmez oldu iki çocuk var işten ayrıldı iş arıyor ama ben zorluyorum kalk iş bak ne yiyip iccez iki çocuk biri süt içiyor biri mama yiyor en küçüğü zaten anne sütü hiç alamadı bana diyor ki eskiden mama mi vardı yap unu sulu gene ver kızlar bebegim çok ağlıyor açlıktan artık ona yok tutsun dıe ne vercemi bilmiyorum dhaa 2 buçuk aylık mama almıyor insan borç bulur gne alır zaten istemedi bu çocuğu hiç herneyse ben mamayi bile alırken en uygunu 45liralik alıyordum şimdi bu adam onu bile almıyor az önce büyük kavga ettik belediye süt veriyor Allah razı olsun ama mama yardımı alamıyorum bebek ağladıkça bana bağırıyor sen dayan açlığa dedım eskiden mama mi vardı diyor napcami şaşırdım iyice doldum ağlayarak yazıyorum
Aileniz destek olmuş ama siz eşinizin lafını dinlemeyi tercih etmişsiniz. Başta yardım ettikleri dediğiniz yakın bir zaman olmalı çünkü bebeğiniz daha 2,5 aylık. El kadar bebeğin açlıktan ağlamasını mı tercih ediyorsunuz? Siz aç kalın ekmek kemirin kendi sorununuz ama bebeği doyurmak zorundasınız. Ne eşiniz ne de eşinizin ailesi bebeği istememiş, rızkıyla gelir demişsiniz ama açlığa gelmiş günahsız yavru. Daha ilk çocuk beslenemiyor yeterli gıda alamıyor, koşarak ikinciyi yapmışsınız aferin. Bu çocukların vebali sizin boynunuzda, kendinize anne diyorsanız derhal ailenize gidin. Boşarsa boşasın, koca bulunur merak etmeyin.Kaynanam beni sevmediği için torunlarıni sevmezmiş hep öle der asla yardım etmez benim ailem de başta çocuklara yardım etti eşim ortalığı yıktı sizden hayır gelmesin dıe ailem de konuşmuyor bizle
Aileme yalvarmadim mi sanıyorsunuz ama artık beni silmişler çocukları silmişler eşimle kavga edinceAileniz destek olmuş ama siz eşinizin lafını dinlemeyi tercih etmişsiniz. Başta yardım ettikleri dediğiniz yakın bir zaman olmalı çünkü bebeğiniz daha 2,5 aylık. El kadar bebeğin açlıktan ağlamasını mı tercih ediyorsunuz? Siz aç kalın ekmek kemirin kendi sorununuz ama bebeği doyurmak zorundasınız. Ne eşiniz ne de eşinizin ailesi bebeği istememiş, rızkıyla gelir demişsiniz ama açlığa gelmiş günahsız yavru. Daha ilk çocuk beslenemiyor yeterli gıda alamıyor, koşarak ikinciyi yapmışsınız aferin. Bu çocukların vebali sizin boynunuzda, kendinize anne diyorsanız derhal ailenize gidin. Boşarsa boşasın, koca bulunur merak etmeyin.
Ailenizle bağlantınızı koparmanızın sebebi eşiniz mi? Ne kıymetli ne kudretli adammış, açlıktan bebek çatlıyor ama beyimiz kabul etmediği için ailenize gidemiyorsunuz. Kayınvalideniz ve eşiniz kadar siz de acımasızsınız. Bırak kendi çocuğumu komşunun çocuğu böyle açlıktan ağlasın lokma yutamam, elimden geleni derhal yaparım. Nasıl dayanıyorsunuz çocuğunuz orada çatlarken kocanızın lafından sözünden çıkmamaya? Benim gözüm görmez vallahi paralarım adamı.
Belediyeden aldığınız sütle diğer çocuğunuzu ne kadar büyütebileceksiniz ? Bitki değil çocuk bu. Her 3-4 ayda bir üst baş alınacak, oyuncağı, kitabı saymadım daha. Yazık günah ya keşke okumasaydım bu başlığı.
Komşular aldı bimden mama 45 liraya parada istemedi Allah razı olsun ama tekrar nasıl isterimÇocuk açlıktan ağlarken burda çare aramak nedir ? Gidin ailelere , komşulara bi vicdanlı insan çıkar doyurur çocuğu. Belediyeye gidin, yardım kuruluşlarına gidin o adamıda tez vakitte kapının önüne koyun. Siz kararlı olursanız aileniz arkanızda durur. Sakın dönmeyin o adama
Ben sizin gerçek olduğunuza inanmadım, ama genede küçük bir bebeğin qc kalması ihtimaline katlanamıyorum. Bana özelden telefon numaranızı gönderin. Hangi il veya ilçede olursanız olun. Oradaki barodan bir avukat arkadaş bulup size yönlendireceğim. Size gerekli hukuki ve geçici mama desteği sağlayacak.Aileme yalvarmadim mi sanıyorsunuz ama artık beni silmişler çocukları silmişler eşimle kavga edince
Arkadaşım o zaman belediyeye gideceksin, ilgilenmiyorlarsa , muhtarlığa git, ilgilenmiyolarsa karakola git, ilgilenmiyolarsa ihh ya git, ilgilenmiyolarsa kızılaya git, ilgilenmiyolarsa parti binalarına git , Oturduğun yerden ne yapabilirsin. Kendini kurtarmak için kapı kapı gezmekten başka çare var mı ? Dediğim gibi net şekilde o adamdan ayrılacaksan ailene git gerekirse kapıda yat, illaki kabul edecekler.Komşular aldı bimden mama 45 liraya parada istemedi Allah razı olsun ama tekrar nasıl isterim
Biz burda yazıyoruz ama bence konu sahibi gerçek değil. Kendince sosyal deney yapıyor herhalde.Arkadaşım o zaman belediyeye gideceksin, ilgilenmiyorlarsa , muhtarlığa git, ilgilenmiyolarsa karakola git, ilgilenmiyolarsa ihh ya git, ilgilenmiyolarsa kızılaya git, ilgilenmiyolarsa parti binalarına git , Oturduğun yerden ne yapabilirsin. Kendini kurtarmak için kapı kapı gezmekten başka çare var mı ? Dediğim gibi net şekilde o adamdan ayrılacaksan ailene git gerekirse kapıda yat, illaki kabul edecekler.
Eşiniz ailenizle kavga ederken kimden taraf oldunuz? Silen aile ilk başta yardım da etmez. Kim bilir ne laflar ne hakaretler işittiler ve kendi kızları da seyretti. Bırak anneanne- dede- teyze- dayıyı; komşu bile dayanamaz bu duruma. Bal gibi eşinize destek olmuşsunuz bu kavgada ki anneniz bile silmiş sizi. 2 tane dede, anneanne babaanne, koca denen yaratık hepsi bir olup bir çocuğa mama alamıyor işe bak.Aileme yalvarmadim mi sanıyorsunuz ama artık beni silmişler çocukları silmişler eşimle kavga edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?