E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elis
-
bencede anacim,kaydirigubbakcemile3benim çiçekli etek giymeye başlamam gerek kanımca-tatlicadiarzu-
kimbilir''Ne kadar değişik adetleri var,kimbilir bizimkiler onlara nasıl geliyordur:uhm:
Süpermiş Elisa.s.
gel pesimdenkaydirigubbakcemileben bedavaya getiririmde sen yuzde 20yi bile zor alirsin gibime geliyo:dilcikar:panama ya gitmeliyim sahiden de ...öğrendiğim iyi oldu ...
'ben kocayi nasi buldum saniyon:jeyyar:ay cicekli etek giyme olayini tuttum ben bu her ülkede yapilmali bence... kaydirigubbakcemile3
ise yararmi acep:dilcikar:ben dırek panamaya gıdıyorum...
benmi Hindistanda yasiyom,:uhm:kesin vardir bunun altindada bi cinlik:1ninca:ben senden korkuyom artikElisçim Hindistan da yaşadığına göre bundan sonra sana sataşmayacağım koyver kendini rahat ol....kaydirigubbakcemile5
Ne kadar ilginç!!!!
Garip gelenekler!!!
Bende Panama'ya gideyim................
Çin'de sakın kadeh kaldırırken "Çın Çın" demeyin. Erkeklik organı anlamına gelir.
:roflol::roflol: demek biz arada arkadaşlarla bir araya gelince işte meyvesularımızı kaldırıyoz çınçın diyerekten çinlilerin erkek organını söylüyomuşuz bunu sölicem bizimkilere heheheh:roflol:
Japonya'da çatal, kaşık yerine kullanılan çubukları taba a çapraz koymak hakarettir.
Japonya'ya seks dergisi sokmak yasaktır. Japonya'da üç kişinin resmini çekmeyin. Şansınız kapanır.
Bikini Adaları'nda bikini giymek yasaktır.
Çin'de sakın kadeh kaldırırken "Çın Çın" demeyin. Erkeklik organı anlamına gelir.
ABD'de erkek erkege öpüşmeyin. Adınız çıkar.
Rusya'da erkek erke e dudaktan öpmek sevgi ve saygıyı gösterir.
Nijeryalılara sırtınızı kremletmeyin. Onlara göre beyazların derisi yoktur.
Şumatra'da küçük çocukların resmini çekmek yasaktır. Dişlerinin gelişmesini önler inancı hakimdir.
Rusya'da taksi şoförleri ile akademik bir tartışmaya girmeyin. Çogu üniversite eski ögretim üyesidir.
İskoçya'da içkiyi geri çevirmek hakarettir.
İtalya'da Spaghetti'ye makarna demek hakarettir.
Yine İtalya'da otel odanıza giren hırsızı dövmek suçtur.(alintidir)
bunlarda nacishane benden kizlarrrrrrrr
kurallar cignenmek icin vardir dermisim :)))))))
yunanistanda türk kahvesi istenmemesi konusu ve yunan kahvesi olarak gecmesi cok dogru gecen yaz yengemler arabayla gitdiler tr ye ve yunanistanda bi yerdemi ne durmuslar türk kahvesi istemisler resmi görmüslerde adamlar nerdeysse kovmuslar ya(((((((
paylasimin icin tskler canima.s.
tamam çiçekli etek artık son ümidim ama %20 indirim için panamaya gitmeme gerek yok ayol heryerde %50 ye varan indirimlerle alışveriş yaparım alimallah -tatlicadiarzu- o derece yanee:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?