İlginç ve komik rüyalarını paylaşmak isteyen ? :)

Feelingo7

Çoğu gitti azı kaldı ~
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
466
8
Bazen çok komik rüyalar görürüz ve bunu anlatmadan geçemeyiz.. Ben mesela bu geceki gördüğüm rüyayı anltmadan geçemicem:)
Rüyamda bi kızla kavga ediyodum ama nasıl saç saça tam kıza tokat atıyodumki kız seyimi bi tuttu bırakmıyo ama nasıll acıtıyo anltamam bıraksana be diyorum bırakmıyoo ağlıcaktım nerdeyse rüyamda nasıl bağırıyorum hala bırakmıyo sonra birden bi uyandım hemen tuvalete koştum baktım bişey varmı diye:)) megersem zıbınım sıkmış çok kötü o acıtıyomuş :) Benm çok oluyo böle rüyalarım sizinde oluyosa ve paylasmak isterseniz yazın lütfen... :)

hayatımın en absürd rüyası,tek kelime çince bilmememe rağmen;rüyamda çinde bir çinli ile çince konuşuyorum,alttan da türkçe alt yazı geçiyor...bu arada uzakdoğuya bir gram da merakım yok ki bilinçaltıma yerlmiş olsun...

Teşekkürler tatlım :) bende her gün yazıcam sanırım çünkü her gün 5-10 tane rüya görüyorum :)

dün gece rüyamda lisedeyim sonra bi bakıyorum uzaylılar dünyayı işgal ediyor bende biriyle dünyayı kurtarmaya çalışıyorum yeraltından arabalar fırlıyor sonra bi baktım süpermen çıkıyor piyasaya ha tabi bunlar yetmezmiş gibi facebookta uzaylılar dünyayı işgal etti diye millet durum değiştiriyor

Rüyamda saçlarım up uzunduuu Ay normaldede uzun ama pek deil. Rüyamda popoma kadar değiyodu Nasıl mutlu olmuştumm.. İnşallah gerçektede uzar öyle

Merhabalar yine ben..
rüyamda katil olmustum gizleniyo saklaniyodum bi evde..
yengemi görüyorum polislere yanlis seyler söylüyo beni bulmamalari icin :)
abuk subuk bi rüyaydi yani hic tutmadim..
ama güzel bi anlami varmis hemen rüya tabirine baktim

aaa rüya deyince aklima geldi.. benim rüyalarimin cogu cikiyo kizlar...
polonya basbakaninin ucagi düstügü gece rüya gördüm.. bizim evdeyiz halamin kizlari falan..
böyle camdan bakiyorum heryer simsiyah bulutlar, günes görünmüyo heryeri bulutlar kaplamis öyle bi yagmur yagiyo ama anlatamam.. korkunc bi manzara..Agliyorum, daraliyorum.. güzel bi rüya deyil yani.
sabah kalktim herzamanki gibi nisanlimla maillesiyorum.. rüya gördüm diye anlatiyorum böyle böyle gördüm diye.. oda bana hemen rüya tabirinden baktigi seyi yolluyo.. bana yolladigi su :
"Bulutun güneşi örtmesi devlet başkanının ölümüne, azline, devrilmesine ya da onu yönetimden düşürecek bir yenilgiye"
nisanlimla takiliyoruz aaa ne sacma rüyaymis ne alaka devlet devriliyo falan.. gülüsüyoruz ediyoruz..
aradan 2 saat geciyo ve ben haberlerde polonya baskaninin ucak kazasinda öldügünü okuyorum..
devlet cöktü falan diyo haberlerde..
haberi yolluyorum nisanlima oda ben gibi kaliyo öyle sasirarak..

En ilginc rüyam o olmustu.. arada rüyalarim cikiyo ama bu en acayip olandi

aptala malum olurmus bende öylemi oldum ne

benim rüyalarımın hep tersi çıkar :)

bi kaç gün önce rüyamda komedi dükkanını gördüm, tolga çevik yoktu sahnede çıkıp ben güldürüyordum milleti
acaip eğlenceli bi rüyaydı, severim tolga çeviği
rüyalarım tersine çıktığına göre>>> oyunculuk kariyerim diye bişey hiç olmayacak demek ki
tolgişi izlemeye devam:))

Kalbin ne kadar temiz:) Benimde rüyalarım çıkar. Ya rüyalarım çıkar yada tersi ama kesin bi anlamı vardır rüyalarımın.. Ve çoook gerçekcidir. Örnek rüyamda sevgilimin ''askm'' yazdıgnı gördm ''bitanem'' yazdm ''efendm askm'' ddi '' askm yazmşsın bişemi sölicektin askm'' dedim. '' yoo atmadımki ben öyle bi mesaj'' dedi bi baktım atmamış gerçekten rüyamda görmüştüm sonradan hatırladım:) Çok ama çok gerçek geliyo bana. Kötü rüyalar gördüğümde kalkıp ağlıyorum mesela.

Ahahah:) Benimde çıkıyo tersi hep. Geçenlerde komşunun gelini var hamile şuan. Kızı olduğunu gördüm. Daha belli olmamış cinsiyeti haftaya falan olucak sanırım. O zaman öğrenicem bakalım tersimii çıkıcak :)

vallah canim benim 6. hissimde cooook kuvvetli.. birisinin bana dokunmasi yeterli hakkimda ne düsündügünü hissedebiliyorum..
cok tuhaf bisey :)

supersiniz

dün gece rüyamda okudugum kitaptan sanırım etkisinde kalmışım hitlere saldırıyordum savaşlar toplar tüfekler sonrada aşık oluyordum

televizyon açık iken uyuya kaldıgım zamanlarda da ya sanatcı olup şarkı söyluyorum böyle uyandıgımda aynı şarkı tv de oluyor veya o an televizyonda ne varsa ruyamda onu göruyorum

Ahaha aynen bende yaa. Çok oluyo böle. Örnek: Çok zar zor hatırlıyorum acayip küçüktüm hatta okula bile gidmiyodum 5 falan. Rüyamda biyerdeyim çok karışık biyerde. Çok pis sıkıştım tuvaleti arıyorum ama bulamıyorum bi türlü ağlıyorum çok kötü o derece yok hiç bi yerde tuvalet zar zor bi tane buluyorum hemen gidiyorum tabi yapıyorum. Başladığım anda bi ıslaklık hissedyiroum -ki gerçekte yapmışım yataga:) Annemden ne laf işitmiştim hiç unutmam valla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…