mialeo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2012 314 23 68 Antalya 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mialeo #1 kızlar yarın tatile gidiyorum çok uzakta gideceğim yer ve 7gün sonra sevgilinin doğum günü var ona kargoyla birşeyler göndermek istiyorum ama kendi uğraştığm birşeyi hediye etmek isterim ilginç ve güzel bi süpriz olarak ne yapabilirim
kızlar yarın tatile gidiyorum çok uzakta gideceğim yer ve 7gün sonra sevgilinin doğum günü var ona kargoyla birşeyler göndermek istiyorum ama kendi uğraştığm birşeyi hediye etmek isterim ilginç ve güzel bi süpriz olarak ne yapabilirim
EsRa1982 Güzel Günler Bizi Bekler Kayıtlı Üye 21 Nisan 2011 10.853 709 248 Ankara 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mialeo #2 özel msjlar dolu bir kutu olabilir canım birçok özl msj yaz ve güzel bi kutuya koy eminim zevkle okuycaktır ne dersin
özel msjlar dolu bir kutu olabilir canım birçok özl msj yaz ve güzel bi kutuya koy eminim zevkle okuycaktır ne dersin
N nlgm masumiyet Kayıtlı Üye 9 Haziran 2012 370 2 68 Adana 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mialeo #3 ben bi kere kalpli kocaman bi yastık alıp,üstüne ismimizi yazdım ama dikişle gösterişli,parlak simli ip kullandım. yazdım. bide sevdiğimi tabi...
ben bi kere kalpli kocaman bi yastık alıp,üstüne ismimizi yazdım ama dikişle gösterişli,parlak simli ip kullandım. yazdım. bide sevdiğimi tabi...
mialeo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2012 314 23 68 Antalya 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mialeo #4 EsRa1982 .!.: özel msjlar dolu bir kutu olabilir canım birçok özl msj yaz ve güzel bi kutuya koy eminim zevkle okuycaktır ne dersin Genişletmek için tıkla... bu olabilir canım belki. sağoll :)
EsRa1982 .!.: özel msjlar dolu bir kutu olabilir canım birçok özl msj yaz ve güzel bi kutuya koy eminim zevkle okuycaktır ne dersin Genişletmek için tıkla... bu olabilir canım belki. sağoll :)
mialeo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2012 314 23 68 Antalya 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mialeo #5 nlgm .!.: ben bi kere kalpli kocaman bi yastık alıp,üstüne ismimizi yazdım ama dikişle gösterişli,parlak simli ip kullandım. yazdım. bide sevdiğimi tabi... Genişletmek için tıkla... daha önce yaptım böyle birşey
nlgm .!.: ben bi kere kalpli kocaman bi yastık alıp,üstüne ismimizi yazdım ama dikişle gösterişli,parlak simli ip kullandım. yazdım. bide sevdiğimi tabi... Genişletmek için tıkla... daha önce yaptım böyle birşey
kimder Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 132 0 26 İstanbul 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mialeo #6 ona yakın bıyerı arayıp pasta gönderebılrsn, yada hedıyenı al kargola haberı olmadan