• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlginç gelinlik modeli arayanlar buraya=))

• Konu Sahibi Konu Sahibi jarti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jarti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
6
0
86
Düzce
arkadaşlarlar bunlar da evliliğe hazırlananlar için sıradışı gelinlik modellerinden benim seçtiklerim buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $Pronovias2009_11.jpg
    $Pronovias2009_11.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 947
  • $Pronovias2009_19.jpg
    $Pronovias2009_19.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 723
  • $CASSIA_399x600.jpg
    $CASSIA_399x600.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 208
  • $jimhjelm23.jpg
    $jimhjelm23.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 278
ikinci gelinlik var ya o benim ilk göz agri gelinligim.. cok istiyordum o gelinlik benim gelinligim olsun diye sonra vazgectim cünki resimde durudugu gibi durmicana karar verdim.. o gelinligi 180 boyuna bir hatun tasiyor 160 boyda kötü duracgini düsündüm ve vazgectim..

Son düzenleme:
böyle fiziği olan ve sade seven bayanlar için çok güzel modeller emeğine salık ben kabarık seviyorum hem bende bukadar boy yok zaten minyon tipliyim ben

2. gelinlik gerçekten güzelmiş. böyle birşey düşünebilirim. daha büyük hali yok mu bunun CADIARZU

ayyy pronovias.com sitesinde muhteşem gelinlikler vaaaarrr opuyorumnanaktan

3. resimdeki süper bayıldımmmmm kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
2010 kreasyonuda kapıda sabredin:smiley-cool:...bu arada bir çoğunuzun boyu sorun ettiğini görüyorum ama inanın bu tarz bir gelinliği 1.60 boylarındaki birinin şık ve topuklu bir ayakkabı ile (benim gibi seviyorsanız) çok güzel taşıdığına bizzat şahit oldum..

bütün hepside benim tarzım..
asla kapppkabarrrrık gelinlikten hoşlanmam ama özellikle ilk sıradaki için bir daha evlenebilirim:)

ayyyy bende 2.gelinliğe bayıldım
büyük halini koyarsanız çok memnun olurum

çok güzel kızım bunlaropuyorumnanaktan

sen gelinliklere bu ara çok taktın ya bakalım:))))

3. gelinlik çok güzel ama 1. de harikaydı yani
tek hayalimdi fakat giymek nasip olmadı......

2. ve 5. yi beğendim bende, paylaşım için teşekkürler, gerçekten hoş gelinlikler

bu gelınlıklere neden ılgınc sıradışı gıbı sıfatlar yakıştırdınız anlamadım:kahve:gayet zarıf ve hoşlar jıjımzemuszemus

pardon ama ilginçlikerini veya sıradışılıklarını farkeden var mı giyilebilecek zarif modeller bunlar...

Back