- 28 Mayıs 2007
- 150
- 1
- 37
normal dogumdan aşırı derece korkan bir kişiydim doktoru hastaneyi ayarladım DOKTOR BEYCİM daha günün var diyerekten beni yolladı 31 martta sezeryan için gün alacakken ufak ufak sancılar belime vuruyordu sabah 7 sularında sonra vc gittim ve benden nişan geldi korktum :1shok:akıntım gelmeye basladı megersem suyummus bekliom ben hala eşime kalk diyorum dogum basldı beni şaka yapıor sandı neyse kaldırdım taxi çagırdı ve hastaneye giderken sancılarım arttı direk dogum odasına girdim ve doktor bukadar neden bekledin dedi dogumum baslamıs ve kzım cıkmak üzere imiş 7 8 cm acık var dedi doguma götürdüler ben kontrol ettirmedim cıglık atıyorum sezeryana alın beni die ortalıgı yıkıyorum korkudan ve sancıdan dr lar etrafımda dört dönüyo bebegi öldürecek içerde die aç bacanı ıkı falan diolar ama ben tam bir saat ıkınmadım bacaklarımı korkudan açamadım cok şiddetli aglıyor ve korkuyordum artık beni zar zor masaya aldılar ayaklarımı bagladılar tam 6 kişi basımda beni tutyordu hemşirenin kolunu ısırdım :roflol: ve cıglık atarken 5 dakikada dogurdum ve dünya benimdi kapıdaki güvenlik aha kırmızı saçlı kızın sesi kesildi dogurdu demiş eşime :roflol:beni bayıltıp öyle dikiş attılar baktılar başa cıkamıyor :roflol: işte böle zor bir dogumdu yani aslında sancısız dogumum baslmaıstı yarım satlik bir iş vardı ve ben zora sokmustum neyseki cocugum kollarımda mutluyum :asigim: :asigim: