• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilginc bir soru

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.980
5.013
773
37
Antalya
Merhaba Doktor Hanim
Yasadigim büyük bir sorun olmasada size danismayi uygun buldum
Son zamanlarda rüyalarimda oldukca sinirli oldugumu görüyorum öyleki uyandigimda bile gercek hayatta bile sinirlenmisimde sonrasinda sakinlesmeye baslamisim hissini yasiyorum .Rüyalarima genel olarak girmiycem bunu arastirdim ama tutarli bisi bulamadim adam dövmeye kadar varabilcek bi sinirlilik yasiyorum rüyalarimda , bir defaya mahsus degil bikac haftadir sürüyor.Normal hayatta asiri sinirli bi insan degilim tabiki kolay kizarim ama yasantim bu dönemlerde oldukca sakin ve sinirlencek bir durumum, stressli bi yasantim yok
Buna nasi bir yorum getirebilirsiniz psikolojide merak ediyorum umarim cevaplarsiniz
Simdiden tesekkür ederim

Birilerini dövmeye varacak kadar kızgınlığınızı ifade eden rüyalar görüyorsanız, bu gerçek hayatınızda bugüne ya da geçmişinize ait henüz işleyememiş olduğunuz öfkeleriniz olduğunu düşündürtür bizlere.
Bu konu üstünde çalışmak istiyorsanız, dinamikçi bir psikolog ile bir süre görüşmeniz doğru olacaktır.
İyiliklerle,

Back