• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç bir soru

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Merhaba hanımlar. Size ilginç bir soru soracagım baştan uyarayım. Birinin eli kesildi mesela ya da elimin kesildiğini düşüneyim ya da birinin bir yeri çizilsin. Ya da birinin bir yeri acısın kanasın hemen vajina bölgeme bıçak kesmiş gibi bir acı yayılıyor. Düşünmem bile bazen bu hissi yaratabiliyor. Size boyle bir sey oluyor mu. Bugune kadar hiçkimseye söylemwdim gerek duymadım. Geçen esime dedim. Sen demekki acıdan zevk alıyorsun desi. Bence alakası yok. Fazla empatiden kaynaklanıyor olabilir ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz

Vücudun aynı kısmında oluyor bende.
Ben sinestezi üzerine çalışıyorum ve bu bir tip sinestezi :)
Mirror-touch diye geçiyor hatta Türkçesini bilmiyorum.
Empati duygusu fazla olan insanlarda olabiliyor.
Sinestezi ne bilmiyorum. Empatim fazla ama gerçekten

Vücudun aynı kısmında oluyor bende.
Ben sinestezi üzerine çalışıyorum ve bu bir tip sinestezi :)
Mirror-touch diye geçiyor hatta Türkçesini bilmiyorum.
Empati duygusu fazla olan insanlarda olabiliyor.
"ayna nöron" tükçede böyle geçiyor canım.. Ben de yoğun var bu nöronlardan zamanında çok araştırdım ama bi çözümü yok.. birine bişey olsa şiddetle o bölgem acır yanar veya bıçak saplanması hissi yaşarım, dişlerimi sıkarım, bütün vücudumdaki tüyler diken diken olur ve başımdan ayağıma kadar tüm cildim yanmaya başlar.. İlginç bir durum :KK14:

eşinizin yorumuna kahkaha attım :d fazla empati vücutta acı hıssettırıyor bence sadece sınırsel ıletımle acınızı en çok orda hıssedıyorsunuz...

Senelerdir anlatamadığım şey bu kesinlikle!
Ben de böyleyim ama etrafımdakilere anlatamıyorum bir türlü.
Mesela geçen kv gözünden ameliyat oldu, anlatma diyorum yok iğne delmiş bilmem ne ellerimle sıktım resmen:KK17: Hatta bağırdım telefonda tamam yeter anlatma lütfen diye.
Bazen çekilmez oluyor benim için.:cry::cry:

Merhaba hanımlar. Size ilginç bir soru soracagım baştan uyarayım. Birinin eli kesildi mesela ya da elimin kesildiğini düşüneyim ya da birinin bir yeri çizilsin. Ya da birinin bir yeri acısın kanasın hemen vajina bölgeme bıçak kesmiş gibi bir acı yayılıyor. Düşünmem bile bazen bu hissi yaratabiliyor. Size boyle bir sey oluyor mu. Bugune kadar hiçkimseye söylemwdim gerek duymadım. Geçen esime dedim. Sen demekki acıdan zevk alıyorsun desi. Bence alakası yok. Fazla empatiden kaynaklanıyor olabilir ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
o kadar derinden empati kuruyorsun ki acıyı en hassas yeri,nde hissediyorsun.bravo.

Yalnız değilmişim ama Benimki bi tık geride oluyor, ordan başlayıp ayaklarıma kadar anlık bir uyuşma alıyor.

Back