• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç Bir Hikaye.Ama Çok Şükür Allah'a Sağlıklı Sıhhatli Verdi Kızımızı Bize

melis_melis

Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
515
0
96
Bursa
Arkadaşlar sizlerin doğum hikayelerini duyunca bende yazmak istedim.
Benim kızım..:nazar:
Hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevinmiştik. Bütün aile toplandık pastalar kutlamalar felan.Çok mutlu oldu herkes. Beni de dr. konusunda karar verme telaşı sarmıştı. Hangi dr. gitsem bir türlü karar veremiyordum. Sonra yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle onun dr.gittim. Çalıştığı hastanede yapılacaktı testlerim. Kendisinin de özel muayenehanesi vardı. Ben de oraya gidiyordum. Bebeğimizin ilk kalp atışlarını duyduğumuzda adeta havalarda uçtuk.:21: 3.ay da kızıma çok yakın bir yerde kist oluştu. 4. ayda daha da büyüdü 5.ayda küçüldü ve kendiliğinden söndü 5.ay sonunda kordon dolanması oldu 6.ayda bir tane dana dolandı bebeğimizin boynuna 2 kere kordon dolanmıştı. 7.ayda kızımız bu ikisinden de kurtuldu.8.ayda beslenmedi ve 1 ay kilo almadı son hafta hastaneye yattım sürekli kalp atışları dinleniyordu. Sonra bir sabah dr. hadi dedi gidiyoruz. Artık zamanı geldi. Ben çok korkuyorum dedim yanımda kimse yok. :18:Annem de o akşam gelecek yanıma bari telf. edeyim dedim tamam ama çok kısa olsun dedi tamam dedim annemi ve eşimi aradım ben doğuma gidiyorum diye sonra sandalyeye oturdum ameliyathaneye indim lavman yapıldı sonda takıldı yattım masaya Allah razı olsun anestezi uzmanından çok iyi şevkatli ve eli çok hafif bana spinal sezeryan olacağımı söyledi bende nasıl olur biz dr. la genel anestezi olacak diye konuşmuştuk desem de sağolsun anestezi uzmanı beni çok rahatlattı bu daha kolay ve daha sağlıklı dedi anladı çok heyecanlı olduğumu sanırım. En son saate baktığımı hatırlıyorum. Gözümü açtığımda 10 dk. geçmişti. Uyuttunuz mu beni dedim anestezi uzmanına evet dedi gülümsedi elimi tuttu geçmiş olsun dedi yanımdaki hemşire de iyimisin diye sordu ben iyiyim bebeğim nasıl dedim çok iyi birazdan gelecek yanına dedi. Daha sonra odaya çıktım annemler herkes gelmişti. Ziyaret saati olmadığı için sadece annem vardı odada hemen sarıldı öptü beni. Bebeğimi getirmiycekler mi dedim. Sonra anem hemşireye söyledi getirdiler bebeğimi çok güzel bir duygu kucağımdaydı artık. Şükürler olsun Allaha tekrar tekrar.. O akşam ayağa kalktım Sabah da çıktık hastaneden. Hiçbir zorluk ağrı yada acı hissetmedim. Özel hastane olmamasına rağmen dr. konusunda ve anestezi uzmanı konusunda çok şanslıydım. Kimseenin kimseye bağırdığını da duymadım. 1 hafa yattım ama hemşire ve özellikle hastabakıcılarından Allah razı olsun. İnşallah llahım isteyen herkesin kucağını sağlıklı yavrularıyla doldursun. Tüm hamişlere de hayırlı doğumlar inşallah... :46:

hayırlı olsun canım çok fazla aksilik gelmişl başına ama inşallah kzıın bunda sonra seni hiç üzmez

bebeginiz tüm zorluklara rağmen ıyı tutunmus hayata insallah hayatın zorluklarına karsıda direnclı olsun canım sizede hayırlı bır evlat olsun ınsallah saglıklı sıhhatlı olur ınsallah...

:nazar: Hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin, :16: olmayanlara da inşallah bol bol çocuklar versin.. :emir_bebek::emir_bebek: :1:

Back