Doğuma Hazırlık Ilgın ismi nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

allofus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
232
92
123
Henüz hamile degilim ama artık ben de çocuk sahibi olmak istiyorum. Bir Kızım olursa da adını Ilgın koymak istiyorum. Anlamı pembe çiçekler açan küçük bir ağaççık yazıyor.
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz benim icin çok önemli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm.braz acelecisin sanirim daha bebis yokmus ki hem öyle hih deyince olmuyoki ; (
Olsada kiz olcagni blmezsn ama genede fkir vermek gerekrse erkek ismi sandim ilk başta daha cici bici bisi dsnblrsn ben 5 ayıma geldim hala isim bulamadk yani karar veremedik bunun icin ck zamnn olcak

Haklısın. Ama düşündükçe içim içime sığmıyor. Hem diyorum bu kadar istekli heyecanlı olursam olmayabilir, rahat olup akışına bırakmalıyim hem de aklımdan çıkaramiyorum. Bayram çocuğu gibi heyecanlıyım. Adını, odasını, kıyafetlerini....herseyini düşünüyorum.
Allahtan ikide bir bebek bebek diyip eşimi bunaltmiyorum. İçten içe hep düşünüyorum. Elimde telefon kadınlar Klubünde bebekli konulari okuyorum. Napiim heyecanimi kontrol altına alamıyorum.

Güzel bişey canm evet peki bebek dsnmuyomusunz yani ykmu bişiler

Aslında su an belki de hamileyim. İlacı bırakalı baya oldu. Tam yumurtlama tarihlerinde birlikte olduk. Bir de inanır mısınız bilmem kuran açıp bakan hocalar var kayinvalidemle başka bir sebepten ona gitmiştik bana bebegin olabilir dedi adam. Kayinvalidemin dedigine göre yıllardır her dediği olurmuş. Her işinde ona gidermis adam ne dese çıkarmış.
İnşallah bebek vardır bende de.

ılgın ismini severim,kulağa hoş geliyor

Ben de çok sevdim ama çocuğum da ilerde sevsin. Bi de diğer insanlarda nasıl bir etki bıraktığı da önemli. Sonuçta her yerde bu ismi söyleyecek ve ona bu isimle seslenecekler. Çocuğun geleceğini de düşünmek lazım.

İlgin guzel isim

Begenmenize sevindim. Kızım okursa Ilgın düşünüyorum.

Begenmenize sevindim. Kızım okursa Ilgın düşünüyorum.

iş yerinde oda arkadasımın kızının adı ılgın çok tatlı bi kiz ılgın kuş diye seviyorlar onu cagrıstırdı bana bence naif kibar bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…