Merhaba ben 34 yasindayim fsh im 6 fakat adet kanamalarim azaldi eskiden 6 gun surerken artik 3 gun anca oda az az malesef fakat test sonuclarim iyi bunu drm da anlayamadi bende simdi baska bi dr ariyorum ve hayit tohumj ve civan percemi kullaniyorum ve inciri zeytin yagda bekletip bir gece diger sabah esimle birlikte birer tane yiyorum insallah faydasini goruruz Allaha siginip dualar ediyorum ve hayit tohumu gercekten de cok iyi oldugunu duydum kimi nenepoza girdigi soylenmesine ragmen hayiriyi bir sene kullanip menepozy bile yenen duydum hayit tohumu kullanipta hamile kalnda cok duydum bence kullanmalisin vakit kaybetmedenMerhaba bayanlar yaş 37, fsh degerim yüksek,dr dogum kontrol hapi verdi fakat ben almadım, buraya üye olmadan önce arastirmistim hayıt otunu, bir hafta kadar içtim, şimdi yumurtlama dönemine girdiğim için bıraktım,benim durumum da olan var mı, birbirimize destek olalım.
Aynı durumu geçen sene yaşamıştım doktor bana utanmadan sıkılmadan tüp bebek önerdi. soğan kürü tavsiye ederim. Günü gününe Saati Saati yaparsan faydasını görürsün inşallah . Birde aç karnına günde iki kez arı sütü bal polen (Aksu vital almıştım) ve kaliteli bir balık yağı kapsülü. Ben amwayin kini almıştım . Az biraz hayıt suyuda içtim ilk Ayda hamile kaldım . Doğum yaptım Doğum sonrası değerlerim yine aynıydı . Adet bile göremedim üstelik troid sorunuda başladı. nasıl olsa artık istesekte zor olur , olmaz herhalde dedik. doktorlarda aynı şeyleri diyordu . Bu defa Kendiliğinden ve korunmaya rağmen sürpriz şekilde hamile kaldım . Şok oldum, bu defa bende beklemiyordum . Moralini bozma , benim anladığım hormonlar tahliller hepsi hikaye önemli olan stressten uzak durmak . olacağı varsa oluyor.Merhaba bayanlar yaş 37, fsh degerim yüksek,dr dogum kontrol hapi verdi fakat ben almadım, buraya üye olmadan önce arastirmistim hayıt otunu, bir hafta kadar içtim, şimdi yumurtlamadönemine girdiğim için bıraktım,benim durumum da olan var mı, birbirimize destek olalım.
Teşekkür ederim, bakalım hayıt suyunu hala içiyorum, korkuma fsh degerine tekrar baktirmiyorum, her şeyi oluruna bıraktım, artık sitres yapmıyorum, hayırlısı olur inşMerhaba ben 34 yasindayim fsh im 6 fakat adet kanamalarim azaldi eskiden 6 gun surerken artik 3 gun anca oda az az malesef fakat test sonuclarim iyi bunu drm da anlayamadi bende simdi baska bi dr ariyorum ve hayit tohumj ve civan percemi kullaniyorum ve inciri zeytin yagda bekletip bir gece diger sabah esimle birlikte birer tane yiyorum insallah faydasini goruruz Allaha siginip dualar ediyorum ve hayit tohumu gercekten de cok iyi oldugunu duydum kimi nenepoza girdigi soylenmesine ragmen hayiriyi bir sene kullanip menepozy bile yenen duydum hayit tohumu kullanipta hamile kalnda cok duydum bence kullanmalisin vakit kaybetmeden
Teşekkür ederim ilginiz için, Bebeğiniz hayırlı olsun, artık gerçekten morelimi bozmuyorum, her şeyi oluruna bıraktım, tabi yinede hayıt suyu içiyorum yumurtlama gününe kadar,dediginiz gibi olacağı varsa oluyorAynı durumu geçen sene yaşamıştım doktor bana utanmadan sıkılmadan tüp bebek önerdi. soğan kürü tavsiye ederim. Günü gününe Saati Saati yaparsan faydasını görürsün inşallah . Birde aç karnına günde iki kez arı sütü bal polen (Aksu vital almıştım) ve kaliteli bir balık yağı kapsülü. Ben amwayin kini almıştım . Az biraz hayıt suyuda içtim ilk Ayda hamile kaldım . Doğum yaptım Doğum sonrası değerlerim yine aynıydı . Adet bile göremedim üstelik troid sorunuda başladı. nasıl olsa artık istesekte zor olur , olmaz herhalde dedik. doktorlarda aynı şeyleri diyordu . Bu defa Kendiliğinden ve korunmaya rağmen sürpriz şekilde hamile kaldım . Şok oldum, bu defa bende beklemiyordum . Moralini bozma , benim anladığım hormonlar tahliller hepsi hikaye önemli olan stressten uzak durmak . olacağı varsa oluyor.
Selam daha önce bana yazmistiniz, ben bu ay hamile kaldım, gerçekten hayıt tohumu Allah'ın kadınlara lutfuymus, benim fsh degerim 14.29 du, hayıt, zeytinyağı,folik asit,incir ve damar darlığı olduğu için aspirin kullandım, doktora bugün gittim beta hcg 237 çıktı, inş Allah size de nasip eder.Merhaba ben 34 yasindayim fsh im 6 fakat adet kanamalarim azaldi eskiden 6 gun surerken artik 3 gun anca oda az az malesef fakat test sonuclarim iyi bunu drm da anlayamadi bende simdi baska bi dr ariyorum ve hayit tohumj ve civan percemi kullaniyorum ve inciri zeytin yagda bekletip bir gece diger sabah esimle birlikte birer tane yiyorum insallah faydasini goruruz Allaha siginip dualar ediyorum ve hayit tohumu gercekten de cok iyi oldugunu duydum kimi nenepoza girdigi soylenmesine ragmen hayiriyi bir sene kullanip menepozy bile yenen duydum hayit tohumu kullanipta hamile kalnda cok duydum bence kullanmalisin vakit kaybetmeden
Teşekkür ederim ilginiz için, Bebeğiniz hayırlı olsun, artık gerçekten morelimi bozmuyorum, her şeyi oluruna bıraktım, tabi yinede hayıt suyu içiyorum yumurtlama gününe kadar,dediginiz gibi olacağı varsa oluyor
Slm dediginiz gibi hormonlar hikayeymis, ben bu ay hamile kaldım, Beta hcg bugün 237 çıktı, ilginiz için teşekkürlerAynı durumu geçen sene yaşamıştım doktor bana utanmadan sıkılmadan tüp bebek önerdi. soğan kürü tavsiye ederim. Günü gününe Saati Saati yaparsan faydasını görürsün inşallah . Birde aç karnına günde iki kez arı sütü bal polen (Aksu vital almıştım) ve kaliteli bir balık yağı kapsülü. Ben amwayin kini almıştım . Az biraz hayıt suyuda içtim ilk Ayda hamile kaldım . Doğum yaptım Doğum sonrası değerlerim yine aynıydı . Adet bile göremedim üstelik troid sorunuda başladı. nasıl olsa artık istesekte zor olur , olmaz herhalde dedik. doktorlarda aynı şeyleri diyordu . Bu defa Kendiliğinden ve korunmaya rağmen sürpriz şekilde hamile kaldım . Şok oldum, bu defa bende beklemiyordum . Moralini bozma , benim anladığım hormonlar tahliller hepsi hikaye önemli olan stressten uzak durmak . olacağı varsa oluyor.
Sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim. Ben de 33 yaşındayım 5 aylık evliyim, 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım. Hayır tohumu nasıl kullanılıyor bana da anlatır mısınız lütfen hiç bir fikrim yok.Selam daha önce bana yazmistiniz, ben bu ay hamile kaldım, gerçekten hayıt tohumu Allah'ın kadınlara lutfuymus, benim fsh degerim 14.29 du, hayıt, zeytinyağı,folik asit,incir ve damar darlığı olduğu için aspirin kullandım, doktora bugün gittim beta hcg 237 çıktı, inş Allah size de nasip eder.
Hayıt tohumu diye geçiyor aktarlarda, 1 çay kaşığı koyuyoruz fincana üzerine hazır kaynamis su koyup 10 dakika demlenmeye bırakıp içtim gunde 2 defa ,fakat kardeşim bence sizin için çok erken rahim belli bir süre kendini hazırlıyor, benim değerlerim yüksekti, bence biraz daha bekleyip ilerleyen zamanlarda hormon testi yaptır, ona göre kullanırsınızSağlıkla kucağınıza alın çok sevindim. Ben de 33 yaşındayım 5 aylık evliyim, 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım. Hayır tohumu nasıl kullanılıyor bana da anlatır mısınız lütfen hiç bir fikrim yok.
Çok teşekkür ederim, bir kaç ay daha beklemeyi düşünüyordum ben de ama hayır tohumu kullanımını merak etmiştim, çok teşekkür ederim.Hayıt tohumu diye geçiyor aktarlarda, 1 çay kaşığı koyuyoruz fincana üzerine hazır kaynamis su koyup 10 dakika demlenmeye bırakıp içtim gunde 2 defa ,fakat kardeşim bence sizin için çok erken rahim belli bir süre kendini hazırlıyor, benim değerlerim yüksekti, bence biraz daha bekleyip ilerleyen zamanlarda hormon testi yaptır, ona göre kullanırsınız
Rica ederimÇok teşekkür ederim, bir kaç ay daha beklemeyi düşünüyordum ben de ama hayır tohumu kullanımını merak etmiştim, çok teşekkür ederim.
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsinSlm dediginiz gibi hormonlar hikayeymis, ben bu ay hamile kaldım, Beta hcg bugün 237 çıktı, ilginiz için teşekkürler
Kesinlikle haklısın hayırlı olsun bebislerinizHormon degerlerine kafayi takip da hic strese girmeyin 2015 te 15 olan fsh hormonuyla 1 yil beklemeyle hamile kaldim.O donem yas 34 tu ve cok stres yapmistim hatta buraya yazıyordum gelişmeleri. Şimdi bebeğim 2 yasında ve süpriz bir şekilde yine hamileyim. Allah neyi ne zaman takdir eder biz hiçbir şey yapamıyoruz. Kagıtta yazılanlara bakıp üzülüyoruz sadece. .
Ama kaç canimHormon degerlerine kafayi takip da hic strese girmeyin 2015 te 15 olan fsh hormonuyla 1 yil beklemeyle hamile kaldim.O donem yas 34 tu ve cok stres yapmistim hatta buraya yazıyordum gelişmeleri. Şimdi bebeğim 2 yasında ve süpriz bir şekilde yine hamileyim. Allah neyi ne zaman takdir eder biz hiçbir şey yapamıyoruz. Kagıtta yazılanlara bakıp üzülüyoruz sadece. .
Evet ezip, kaynamis hazır şu ilave ettim 10 dakika bekletip içtim, yeni yazabildim kusura bakmayın, bugün bebeğim düştü, yarın kurtaja alacaklar, çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?