• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleride Eşime Bulaşır mı?

Delidolumm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
181
42
18
30
Merhaba hanımlar 23 yaşımdayım ve evlenmeyi düşünüyorum. :KK49:Uzun süreli antibiyotik kullanımı sonrası vajinamda kaşıntı başladı ama akıntı veya kokuya dair hiçbir şey yoktu sadece sürekli bir kaşıntım vardı.Doktora gittim içtiğim ilaçlar o bölgedeki zararlı bakterileri yok ettiği için mantar oluşmuş.Özel bölgeni sabunla jelle falan yıkama dedi ki ben sir ağda sonrası limon bile süren biriydim.İlaç kullandım kaşıntı geçti fakat mantar bulaşıcıymış duyduğum kadarıyla ve evlenince eşime bulaşır mı diye korkuyorum çünkü ona bulaşırsa ondan tekrar bana bulaşır ve çoğalır gider.Doktora bekar olduğum için soramadım yanımda annem de vardı çünkü sizce de bulaşıcı mı? Ve bunu eşime nasıl anlatacağım ya benden soğuyup huylanırsa?:110:

Bende daha buyuk biseyden bahsediyorsun sandim :)
Mantarin tedavisi var sikintiya girmene gerek yok ki oldu da esine bulasti diyelim dr ortak kullanacaginiz bi ilac yaziyor ztn.
Bu durumda ikinizde temizlenmis oluyorsunuz. ( ayrica esiniz cinsel organini baticonla silmeli diye dr lar tavsiye ediyor )

Limon zararlı mıymış onu ben de yapıyordum da?
Bu arada mantar çok büyük bir şey değil endişelenme. Geçmiş olsun.

Bende daha buyuk biseyden bahsediyorsun sandim :)
Mantarin tedavisi var sikintiya girmene gerek yok ki oldu da esine bulasti diyelim dr ortak kullanacaginiz bi ilac yaziyor ztn.
Bu durumda ikinizde temizlenmis oluyorsunuz. ( ayrica esiniz cinsel organini baticonla silmeli diye dr lar tavsiye ediyor )
Baticon nedir canım?

Limon zararlı mıymış onu ben de yapıyordum da?
Bu arada mantar çok büyük bir şey değil endişelenme. Geçmiş olsun.
Bilmem sürmemek lazımmış.Ben artık sürmüyorum.Aslında çok büyükbir şey değil ama acayip kaşıntı yapıyo ve kızarıklık da oluşuyor eşime söylemek istemiyorum benden huylanır diye ama bulaşırsa da bana niye söylemedin der mi

Hayirdir yarin mi evleniyosun da bu kadar stres yapiyosun
İlaclarini kullandigin zmn iliski ztn yasak

İlaç almak istemiyorsan başlangıç aşamasındayken yakalarsan , sirkeli su ve karbonat iyi iş görür ve evet bulaşıcıdır mantar hoop ondan sana hopp senden ona :):)

İlaç almak istemiyorsan başlangıç aşamasındayken yakalarsan , sirkeli su ve karbonat iyi iş görür ve evet bulaşıcıdır mantar hoop ondan sana hopp senden ona :):)
Peki bir şey sorucam ben şimdi tedavimi oldum ve kaşıntım geçti yinede devam eder mi mantarım? Tamamen geçti sayılmıyor mu?

Bilmem sürmemek lazımmış.Ben artık sürmüyorum.Aslında çok büyükbir şey değil ama acayip kaşıntı yapıyo ve kızarıklık da oluşuyor eşime söylemek istemiyorum benden huylanır diye ama bulaşırsa da bana niye söylemedin der mi
Doğmamış çocuğa don biçme !

O zamana kim öle , kim kala ..

He halihazirda bir partnerin ( esin :D ) varsa , ayrılmasından korkuyorsan , alıştıra alıştıra söyle yada ben cinsellik sevmiyorum , o ne öyle vıcık vıcık , de :KK53:

Peki bir şey sorucam ben şimdi tedavimi oldum ve kaşıntım geçti yinede devam eder mi mantarım? Tamamen geçti sayılmıyor mu?
Mantar kuzum bu , kafaya takılcak bişey değil ki.... Bugün geçer birdaha ne zaman çıkar kim bilir yine bir antibiyotik sonrası olabilir , veya eşinde vardır yine sana geçebilir. Önemsiz yani bana göre tabi...:KK66:

Back