babasının maaşını alması haramdır da saçma, nerde yazıyor bunlar ya :/
Baba maaşını almak haram değil diinen ama kanunen bu maaşı almak için bekar olmak gerek. Bunun için de boşanıp da o parayı alıp, kocasıyla- karısıyla yaşayan insanlar var. Bu etik Kurallarına aykırı. Yani burda günah olan para için boşanmak.babasının maaşını alması haramdır da saçma, nerde yazıyor bunlar ya :/
Baba maaşını almak haram değil diinen ama kanunen bu maaşı almak için bekar olmak gerek. Bunun için de boşanıp da o parayı alıp, kocasıyla- karısıyla yaşayan insanlar var. Bu etik Kurallarına aykırı. Yani burda günah olan para için boşanmak.
hayatım maaş almak için anlaşmalı boşanıyorlar, sonra hem parayı alıyorlar, hemde birlikte yaşamaya devam ediyolar.tamam ama anlaşmalı boşanıp diyor herkes art niyetle anlaşmalı boşanmıyor ki, kolay olsun diye gerçekten anlaşmalı boşanıyor en azından benim şahit olduklarım öyle
Ne alaka Akp ile .. Aklinizi Akp ile bozmuşsunuzbuyrun bakalım akp ve yandaşları yeni türkiye ileriye giden türkiye aydın türkiye erkeğin kölesi kadınlarıyla eğitimde ilerleyen türkiye faili meçhullerle türkiye
işin garip tarafı işler aksine giderse ilk kaçacak olan buna sebep olanların türkiyesi
hayatım maaş almak için anlaşmalı boşanıyorlar, sonra hem parayı alıyorlar, hemde birlikte yaşamaya devam ediyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?