• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri yaşta Tüp bebek

oezlem_sa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
106
47
98
53
Merhaba,
Tüp Bebek

Size iyi günler diyerek konuya girmek istiyorum. Sorunumu mümkün olduğu kadar kısa ve öz yazmaya çalışacağım. Ben 44 yaşında 2. Evliliğini yapmış bir bayanım. 1. Evliliğimden 18 yaşında bir oğlum var. Ondan sonra hiç hamile kalmadım. 1 kere aşılama oldu. 2 eşimle tüp bebeğe karar verdik. Dün gittiğimiz bir tüp bebek merkezinde kontrolden sonra her iki rahimde 4 er tane yumurta görüldü ve yaşıma göre fazla olduğunu aslında normal hamile kalabileceğimi söylediler. Tüp bebek aşamasında 1,5 ay süreceğini yumurta kalitesinin düşük olucağından sadece %5 gibi bir şansım olabileceğini ve %5için bu kadar masraf yapmaya değmeyeceğini söylediler. Eşimle benim çok moralimiz bozuldu. Biz zaten o masrafı göze almışız ki %5 bile bir şans varken neden bu şekilde davranılıyor. Hem yaşınıza göre fazla hem normal yolla hamile kalınabilir deniyor. Tüp bebeğe gelince daha hiç bir test kontrol yapılmadan yumurta kalitedinin kötü olabiliceği söyleniyor. Belki 4 ünde 3ü iyi belki 4 de iyi 2 tane bile olsa döllenme için yetmezmi ? Lütfen bize yardımcı olursanız seviniriz... iyi haberlere ve bizi bu şekilde yardım edicek merkezlere ihtiyacımız var. Imarım sizlerden olumlu yanıt gelir teşekkür ederim

Merhabalar, ben 43 yasindayim ve dun dondurulmus embriyo transferi oldum.oncesinde girustugum hicbir doktor bu tur bir yaklasimda bulunmadi.sans yuksek degil ve bu ucuncu denemem ama gorustugum doktorlar bu yasta normal yolu beklemeyip hemen tup bebek islemine baslamayi onerdiler.bir baska doktora da danisin derim.

İzmir kent hastanesi önerildi ve istanbul acıbadem maslak hastanesinden haber bekliyoruz. Aklıma gelicek heryere haber verdim. Bize olumlu yaklaşıp gerçekten yardım edicek kişilere ihtiyacımız var. Kıbrısla bile kontak kurduk. Olmadı yurt dışına gidicez.

Şansınızı deneyin. Vazgeçmeyin. Izmirde doktor kaan bozkurt var.cok iyiymis..umutsuz vaka denilen cok insani bile bebek sahibi etmiş. .izmirde irenbe denilen yerde..bir araştırın

Biz bu arada izmir özel kent hastanesinde tedaviye başladık. Bize çok yakın ilgi gösterdiler ve ilgilendiler.. şükür rabbime yarın yumurtalar toplanıcak inşallahhhh hepsi sağlıklı yumurtalar olur. Cumartesi gğnüde transfer olucak

Merhaba,
Malesef meslektaşlarımın verdiği bilgilere katılıyorum. 42 yaşından sonra hastanın yumurta sayısı ne olursa olsun yumurta kalitesi bozulacağı için gebelik ihtimali ancak %5'dir . Ayrıca sizin kendi kendinize gebe kalmayı denemenizle tüp bebek yaptırmanız arasında gebelik oranları açısından herhangibir fark bulunmadığından boşu boşuna tüp bebek denemenizi önermiyoruz. Yine de mutlaka çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun için ne yapılmalın diyorsanız o zaman Kıbrıs'taki merkezimize başvurarak dilerseniz yumurta alarak %75 ihtimalle gebe kalabilirsiniz.

Back