Ama erkek olması için dua edeceğim demiş. Kız olsa ne olacak ki? Erkek merakı neden :)Neden oyle kizdin ki beste o da onun gonlunde yatanmis tabi ki onceligimiz saglikli olmasindan yana da kadin bisiy dememis dua edecem demis anne bi de saglikli olsun diye dua et diyivereydin:)
3.gün bugün, yarın 4.gün
Ben arı sütünü yalnız kullandım. O zaman polende alayim bari.
Vitaminlere tekrar el atalım ya. Şimdi tüp bebek merkezinin verdiği omega Q10 hem balık yağı hem Q10 içeriyor.
Içeriği omega 3 600 mg Epa 300 mg Dha 230 mg Q10 100 mg. 150 lira fiyatı.
Şimdi Astalife 250 lira omega ve dha var. Ama Q10 yok ona da artı 150 tl
Bir de multivitamin 100 liralık etti mi 500 lira.
Şimdi omepa alıp 3 ünü bir arada mi ödemek gerek. Ayrı ayrı mi?
Bir de Larginin ve Selenyum kullanmanın faydasını görenler var ne düşünüyorsunuz.
Bu işin matematiği ben çok yoruyor. Ne kullanmalıyım, ne yapmalıyım.
Yani o kadar vitaminlere para verdin.. tupe desen oyle.. 350 400 iyi doktorsa denemeye deger diye dusunuyorum evet muayene ucretsiz olani bulsak.. ya da hadi 1 2 muayene ucreti verip gerisini devlette hallettirecek iyi bir dr bulsak superr olucak..Muayene 350 TL diğer uluğ ulun beyinde 400 TL doğal deniyormuş. Muayenesiz görüşme yapan yok. Maalesef.
Zaten bir aydır hiç vitamin kullanmadim. Arî sütü vs de. Geçen ay kullanmadim yani.
Şimdi elimde yok, ne almalıyım.
Bu venaturanin fiyatları iyiymiş. Burdan ortaya karışık mi yapsam.
Ya şimdi şey yapmak istemem de benim de tüp bebekte alerjim başlamıştı birden. burnum falan akıyodu:) inşallah seninki de tutmuştur
Benim kızdığım da o,kız erkek ne farkeder sağlıklı olsun yeter ama onda takıntı olmuş erkek olsunmuş, ne oldu, ne erkek ne kız elimizde patladı oturdukAma erkek olması için dua edeceğim demiş. Kız olsa ne olacak ki? Erkek merakı neden :)
Olsun kimi kiz ister kimi erkek tabi ki saglikli olmasi onemli o ayri.. yani ben orda bestenin o kadar uzulmesine takildim kuzu:)Ama erkek olması için dua edeceğim demiş. Kız olsa ne olacak ki? Erkek merakı neden :)
doktordan iyi bilecek degiliz tabiki ama komsu organlarda tıkanıklık veya kasık fitigi şuphesi neden. benim kanalim alindiginda doktor eşime kanaldan bagirsaklara kadar iltihap vardi demiş. acaba bu tarz bir seyi operasyon öncesi anlamak mi istiyorlar diyecegim. ama bagirsaklar kolonoskopi haric izleniyor mu bilemedim. neyse guvendigin bir doktorsa kendini ona emanet etmen iyi olabilir. ben aile doktorumuzu cok severim ama jinekologumu da severim. boyle bir sey olsa benim icin zor karar olurdu. umarim sen daha kolay karar verebilirsin.kızlar simdi aile doktorumdan geldim. laproskopi randevusu ayarlasın diye gittim burda böyle oluyo bu isler. bakti raporlarıma dur dedi hemen bicak altina yollayamam seni bu bir nevi ameliyat . jinekologun sana aklimda kalmadi ya emarmi itomokrafimiydi cekilmelisin hangisyse ikisinden biri iste cekip komsu organlara kasiklara fitik tıkanıklık bakilip sonra da laproskopiyi ona gore dusunmeliydi. o dusunmeyince sen doktor doktor gezmek zorunda kalmışsin üzgünüm dedi asil jinekologunu degistirmeliyiz seni detayli arastirmaliydi cok zaman kaybetmis. agriyla seni caresiz birakmis hayret bisey dedi :))) bencede. neyse insallah ne cekiceklerse cikarda belki laproskopi ye gerek kalmaz. beynim sulandi.
kızlar simdi aile doktorumdan geldim. laproskopi randevusu ayarlasın diye gittim burda böyle oluyo bu isler. bakti raporlarıma dur dedi hemen bicak altina yollayamam seni bu bir nevi ameliyat . jinekologun sana aklimda kalmadi ya emarmi itomokrafimiydi cekilmelisin hangisyse ikisinden biri iste cekip komsu organlara kasiklara fitik tıkanıklık bakilip sonra da laproskopiyi ona gore dusunmeliydi. o dusunmeyince sen doktor doktor gezmek zorunda kalmışsin üzgünüm dedi asil jinekologunu degistirmeliyiz seni detayli arastirmaliydi cok zaman kaybetmis. agriyla seni caresiz birakmis hayret bisey dedi :))) bencede. neyse insallah ne cekiceklerse cikarda belki laproskopi ye gerek kalmaz. beynim sulandi.
benim beynim sulandı. aile doktorumuz iyi bir doktor bicak altina sokmadan gerekliligine bir emin olalim istiyor anladigim cektirecegi nekadar yeterli gelir bilmiyorum yoruldum yeminle. cektirsin bakalim rahatlasin ne cikicak cekme diyemedim cunku sorumlulugum onda .jinkologumda buyuk bir hastanede sef ama hep beni supede birakti biturlu nedense guvene vermedi bana ona gore ben sapasaglamim kocamda tek sorun benimse psikolojik. kesinlikle degistirmeliyim ki gitmicem bidaha ona. tup bebek düşünüyorum dedim, bir hastam var dedi burda asla hamile kalmazsin tup bebekle bile demisler cok gezmis doktor doktor. ankarada bir doktora gitmis iki cocugu olmus seni ona yonlendirebilirim istersen dedi kafanda biyer yoksa. kimdir sormadim o doktor.doktordan iyi bilecek degiliz tabiki ama komsu organlarda tıkanıklık veya kasık fitigi şuphesi neden. benim kanalim alindiginda doktor eşime kanaldan bagirsaklara kadar iltihap vardi demiş. acaba bu tarz bir seyi operasyon öncesi anlamak mi istiyorlar diyecegim. ama bagirsaklar kolonoskopi haric izleniyor mu bilemedim. neyse guvendigin bir doktorsa kendini ona emanet etmen iyi olabilir. ben aile doktorumuzu cok severim ama jinekologumu da severim. boyle bir sey olsa benim icin zor karar olurdu. umarim sen daha kolay karar verebilirsin.
bu ulkenin doktorlari beni verem edicek.Oyumu aile hekiminden yana kullanıyor haklı olabilir diyorum. Başka bi jinekolog daha baksın :)
Hangi ulkedesin canim?bu ulkenin doktorlari beni verem edicek.
isvicredeyim ben. aynen bende de hayal kırıklıgi yaratti. basit ornek vereyim 39 bucuk atesle acile gittim beni yatırdılar uzerime isitilmis battaniye ustune battaniye attilar atesten titriyorum diye:)) trde buzlar koyarlardi eklem yerlerine. benim tansiyon kalp ritmi birbirine girdi hastanede daha fena oldum konusamiyorum ben ustumu aciyorum onlar örtüyor esim geldi kurtar beni dedim menejjit gecircem.Hangi ulkedesin canim?
Trdeyken yurtdisindaki doktorlar 10 numaradir her sey superdir mikemmeldir diye dusunurdum.
Cok hayal kirikligi yasatti bende burdaki doktorlar :)
Hangi ulkedesin canim?
Trdeyken yurtdisindaki doktorlar 10 numaradir her sey superdir mikemmeldir diye dusunurdum.
Cok hayal kirikligi yasatti bende burdaki doktorlar :)
Aayneen oyle paniccimm :)Bir ATA sözü der ki:
"Beni Türk hekimlerine emanet ediniz."
Aayneen oyle paniccimm :)
Oglum soguk alginligi oldu bi turlu gecmiyo oksurugu; doktor evi havalandirin deyip duruyo, tutusturdu elimize burun spreyini
Meger cocuk bronsit olmus oyalayip durdu bizi.
Kadin doktoruna gittim 2nciyi istiyoruz 30 yas ustuyum diye gerekli testleri yaptirmaya geldim falan;kadin resmen niye geldin normal deneyin bakalim bi diyo. Ben oglumdan once her turlu testleri, Smear vs yaptirmistim bebege karar verdigimizde.
Goz doktoruyla ayri bi hikayem var.
Bi arkdasimin tam 1bucuk ay boyunca plasenta bebegi beslememis, kontrollerde her sey deyip gondermis doktor hep. Cocuk zaapzayip ve erken dogum oldu(
Uzatmayim da daha neler neler
Tam ayni soz aklima geldi sen paylasmissin :))Bir ATA sözü der ki:
"Beni Türk hekimlerine emanet ediniz."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?