İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bekle beni, çorbamı içem döncem ben sana :)

Yani o kadar vitaminlere para verdin.. tupe desen oyle.. 350 400 iyi doktorsa denemeye deger diye dusunuyorum evet muayene ucretsiz olani bulsak.. ya da hadi 1 2 muayene ucreti verip gerisini devlette hallettirecek iyi bir dr bulsak superr olucak..
Rabbim artik biseyleri vesile kilsin kucagini doldursun canim.. biraz rahatlamayi denesen seni ne rahatlatir. Ahh ahh..insallah en yakin zamanda hayirlisiyla ya.

Ya şimdi şey yapmak istemem de benim de tüp bebekte alerjim başlamıştı birden. burnum falan akıyodu:) inşallah seninki de tutmuştur

Ne diyyooosuuuun!

Yok kız ben o rüzgarın içimi titrettiği an anladım üşüteceğimi ama iş işten geçmişti.
Pazartesi yedim ılık rüzgarı. Salı aşılama oldu ve gece uykumda hafif bademcik ağrıdı ama sabah geçti. Çarşamba hapşırık fırtınası, Perşembe burun tıkanması, Cuma akması. Adım adım nezle programına hoş geldiniz :))

Ama erkek olması için dua edeceğim demiş. Kız olsa ne olacak ki? Erkek merakı neden :)
Benim kızdığım da o,kız erkek ne farkeder sağlıklı olsun yeter ama onda takıntı olmuş erkek olsunmuş, ne oldu, ne erkek ne kız elimizde patladı oturduk

Senella senellaa vitaminlerden anlamıyorum ne yazıkki ama, anladığım aşılama dusunuyorsun? dogrumu anladim ki ?bi heycanlandım ben:)) eger öyleyse git görüş bir gun bile önemliyse risk alma bidaki ayi bekle. hatta hazirla kendini o vitaminleri oncesinden kullanmis olsan, onumuzdeki batina kadar daha etkili olmaz mi?

Senella

Pregnacare multivitamin for her and him (karı koca kullanım için 1 aylık) 166 lira

Prowomen (multivitamin + 200 mg koenzim q10) 1 aylık 175 lira

Progeny F (multivitamin+omega 3 dha 300) 1 aylık 195 lira (sabah akşam 2şer tablet içiliyodu bu sanırım 120 tablet)

Astalife (balık yağı dha 500 + astaksantin) 1 aylık 230 lira

Venatura Koenzim Q10 200 mg 1 aylık 50 lira

Omepa Q10 (balık yağı 230 dha + koenzim q10 100mg) 1 aylık 108 lira

Şimdii.. Masraf çok evet.
A) Sadece Progeny F ile Venatura Koenzim alabilirsin.
B) Sadece bi folik asit ile omepa q10 alabilirsin. Ama dha değeri düşük o yüzden ucuz olanlar malesef işe yaramıyormuş.
C) Sadece bi folik asit ve astalife alabilirsin :)
D) Sadece prowomen alabilirsin.

Benim ve pek çok doktordan edindiğim fikir Astalife'tan çok fayda görüldüğü yönünde.
Bu arada yukarıdaki tüm multivitaminlerde selenyum var. Kimisinde arjinin var kimisinde karnitin var.

Ben eşim de kullansın ve İngiliz ürünü diye Pregnacare kullanıyorum. Bi de Astalife. Solgar Ubiquinol'a verdiğim paradan bıktığım için de onun yerine Venatura Koenzim q10 siparişi verdim.

kızlar simdi aile doktorumdan geldim. laproskopi randevusu ayarlasın diye gittim burda böyle oluyo bu isler. bakti raporlarıma dur dedi hemen bicak altina yollayamam seni bu bir nevi ameliyat . jinekologun sana aklimda kalmadi ya emarmi itomokrafimiydi cekilmelisin hangisyse ikisinden biri iste cekip komsu organlara kasiklara fitik tıkanıklık bakilip sonra da laproskopiyi ona gore dusunmeliydi. o dusunmeyince sen doktor doktor gezmek zorunda kalmışsin üzgünüm dedi asil jinekologunu degistirmeliyiz seni detayli arastirmaliydi cok zaman kaybetmis. agriyla seni caresiz birakmis hayret bisey dedi :))) bencede. neyse insallah ne cekiceklerse cikarda belki laproskopi ye gerek kalmaz. beynim sulandi.

doktordan iyi bilecek degiliz tabiki ama komsu organlarda tıkanıklık veya kasık fitigi şuphesi neden. benim kanalim alindiginda doktor eşime kanaldan bagirsaklara kadar iltihap vardi demiş. acaba bu tarz bir seyi operasyon öncesi anlamak mi istiyorlar diyecegim. ama bagirsaklar kolonoskopi haric izleniyor mu bilemedim. neyse guvendigin bir doktorsa kendini ona emanet etmen iyi olabilir. ben aile doktorumuzu cok severim ama jinekologumu da severim. boyle bir sey olsa benim icin zor karar olurdu. umarim sen daha kolay karar verebilirsin.

Oyumu aile hekiminden yana kullanıyor haklı olabilir diyorum. Başka bi jinekolog daha baksın :)

benim beynim sulandı. aile doktorumuz iyi bir doktor bicak altina sokmadan gerekliligine bir emin olalim istiyor anladigim cektirecegi nekadar yeterli gelir bilmiyorum yoruldum yeminle. cektirsin bakalim rahatlasin ne cikicak cekme diyemedim cunku sorumlulugum onda .jinkologumda buyuk bir hastanede sef ama hep beni supede birakti biturlu nedense guvene vermedi bana ona gore ben sapasaglamim kocamda tek sorun benimse psikolojik. kesinlikle degistirmeliyim ki gitmicem bidaha ona. tup bebek düşünüyorum dedim, bir hastam var dedi burda asla hamile kalmazsin tup bebekle bile demisler cok gezmis doktor doktor. ankarada bir doktora gitmis iki cocugu olmus seni ona yonlendirebilirim istersen dedi kafanda biyer yoksa. kimdir sormadim o doktor.

Hangi ulkedesin canim?
Trdeyken yurtdisindaki doktorlar 10 numaradir her sey superdir mikemmeldir diye dusunurdum.
Cok hayal kirikligi yasatti bende burdaki doktorlar :)
isvicredeyim ben. aynen bende de hayal kırıklıgi yaratti. basit ornek vereyim 39 bucuk atesle acile gittim beni yatırdılar uzerime isitilmis battaniye ustune battaniye attilar atesten titriyorum diye:)) trde buzlar koyarlardi eklem yerlerine. benim tansiyon kalp ritmi birbirine girdi hastanede daha fena oldum konusamiyorum ben ustumu aciyorum onlar örtüyor esim geldi kurtar beni dedim menejjit gecircem.

burda hasta az aciller bos pratik vaka az bence oyuzden. sen nerdesin

Bir ATA sözü der ki:
"Beni Türk hekimlerine emanet ediniz."
Aayneen oyle paniccimm :)
Oglum soguk alginligi oldu bi turlu gecmiyo oksurugu; doktor evi havalandirin deyip duruyo, tutusturdu elimize burun spreyini
Meger cocuk bronsit olmus oyalayip durdu bizi.
Kadin doktoruna gittim 2nciyi istiyoruz 30 yas ustuyum diye gerekli testleri yaptirmaya geldim falan;kadin resmen niye geldin normal deneyin bakalim bi diyo. Ben oglumdan once Trde her turlu testleri, Smear vs yaptirmistim bebege karar verdigimizde.
Goz doktoruyla ayri bi hikayem var.
Bi arkdasimin tam 1bucuk ay boyunca plasenta bebegi beslememis, kontrollerde her sey iyi deyip gondermis doktor hep. Cocuk zaapzayif ve erken dogum oldu (
Uzatmayim da daha neler neler

Son düzenleme:

boynum tutulmuştu gittim acile dedik fitik var boynumda buda emarim.kac doktor geldi gitti siddet mi gordun dogruyu söyle korkma diye kac saat sorgular surdu de sonra müdahale ettiler bilmiyorum.bizimki delirdi kocama dedim sinirlenme sakin ol polis cagirirlar ki bide elimde emarim var fitik var diye.

peki simdi ne durumdasin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…