İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

aynen tabii beklemek de sıkıntılı bir süreç.. her ay bekle bekle... karar verince hopp parayı da verdin mi transferin gerçekleşiyor.. düşününce ikisi de zor bak şimdi :)

ben hamıle kalabılseydım arkama bakmadan bu ıse veda edecegım, ben burodayım, gercekten cok yorucu ve emek hırsızlıgı resmen. bes des icralar defter beyan e defter derken mıdem bulandı sıstemler agırrr, hersey bızım sırtımızda vergı daıresınde memur dılekce bıle almıyor artık tum devlet memeurlarının yuku bızım ustumuzda ama onların maası artıyor bızde bısey yok.

ay aynıyız kuzum yaa... şimdi bir de aralık e defter onayım var.. ondan önce fiş sıralatmam lazım
benim müdürüm de kıl... her şey düzenli olacak... 28ini hala kapatamadı ama, insanlar da işini hakkıyla yapmıyor 1 şubat evrağı teee 17 martta geliyor misal... diyorum ki hepsi mahsup olsun geleni girelim e defter zamanı gelince sıralayım geçeyim.. günlük giriliyor fiş, günlük de dosyalanıyor.. ayy flx aynen bebişimiz olaydı da gideydik eyiydi.

aynen tabii beklemek de sıkıntılı bir süreç.. her ay bekle bekle... karar verince hopp parayı da verdin mi transferin gerçekleşiyor.. düşününce ikisi de zor bak şimdi :)
sonucta yolumuz kolay degil ama ustesinden gelemeyecegimiz imkansiz bir durum da yok.. bu seneden cok umutluyum hepimiz adina :)

Bırde o kadar nankor bır ıs ki, oglum 18 agustos dogumlu, pesın vergı beyannamesını onaylayıp oyşe gıttım doguma, 16 agustosa kadar calıstım, kdvyı bıle hazırlayıp gıttım tum ısledıgım fırmalarda, sonradan gelen fatura ıcın ldv beyannamesı duzeltmesını bıle eve yolladılar yaptım, dogumdan 20 gun sonra ıse gıtmeye basladım, cocugumun yanında her adımında olamadım. bazen dusunuyorum kesın allah bana bır evlat verdım onun hakkını veremedın de ıkıncıyı mı bakıp halledeceksın dıyerek ıkıncıyı vermıyor sanırım, ılkının ıntıkamı

benım ısverenımın yanında 6 aydan fazla durabılen yok, psıkopat resmen ya sorma, ıs degıl manyaklar hasta edıyor ınsanı

benım ısverenımın yanında 6 aydan fazla durabılen yok, psıkopat resmen ya sorma, ıs degıl manyaklar hasta edıyor ınsanı
yookk iyiliğine çok iyidir çok severim ben onu o da beni sever az değil 20 sene olacak işte.. körpecik kızdım buraya başladığımda ben...çıtırr abim gibidir.. çoğu şeyimi paylaşırım.. o da benle paylaşır.. maddi manevi destektir. ama iş yorucu bazen sinirlenirim.. o da sinirlenir ama hallederiz sorunlarımızı... hayırlısı bakalım yaa..
ama sana üzüldüm ben daha iyiyim demek.. ama öyle düşünme Rabbim öyle bişey yapmaz..
ahh ama verdiklerimizin karşılığını da maddi olarak da alabilseydik iyiydi...
izin konumda sıkıntı olmaz ben hastayım gelemiyorum desem geçmiş olsun der.. ama bizde işimize bağlıyız yani.. öyle sermeyiz. karşılıklı anlayışla güzelce geçinip gideriz.

ketum benımkı, ızın konusunda ben de son nefesı verecek duruma gelene kadar dayanırım , ısımı bıtırmeden ölmem bile heralde bu gıdısle, hatta kdv yetıstırecem dıye babamın son nefesıne yetısemedım yarım saat kadar. ama kıymet bılınır mı tabı kı asla. kımseye yaranılmaz. maalesef, ben de 18 yasımda basladım calısmaya yanında cocuk gıbıydım, nerdeyse anneanne olacak yasa geldım ama hala ukalalık bı ben bılırımlık var ona kızıyorum.

basladiginda zamam oyle hizli geciyor ki sen de goreceksin... igneler kontorller derken bir bakmissin beklemeye gecmissin. aslinda o kadar igne ve takipten sonrs bos bos beklemek de garip geliyor :)

Ay insallah, bugüne kadar boş bekliyormuşum gibi geldi, geldi de gözümün nuru gecikmeden rahatladım

Ay hadi sen tavana bakarken onlar minik çaplı bir kavuşma yaşasın da yarın yuvarlanmaya başlasınlar :)

Sağ yumurtalığımda bi ağrı oldu. "O neeydi gız!?" dedim. Doktorum da "ay süper süper bunlar çok güzel ağrılar" diye zıpladı. Acık deli kendisi. :))
Bu arada progesteron iğnelerimi kendim göbekten yapacakmışım. Çok sevindim. Bağımlı oldum zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…