İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

cok durmuyodu.
Selam kızlar haber geldi Pazar günü sabah 8:30 da transferim olacak. Çok mutluyum
vayyyy vayyy harika haber :))) hadi gözün aydın. bugun kandil dilerim hersey guzel olur bebegin belki bebeklerin:) sana simsiki tutunur ve kucagina alirsin allahin izniyle aminnnnn:)

cok durmuyodu.

vayyyy vayyy harika haber :))) hadi gözün aydın. bugun kandil dilerim hersey guzel olur bebegin belki bebeklerin:) sana simsiki tutunur ve kucagina alirsin allahin izniyle aminnnnn:)
guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim. umarim transferden sonra hayati secer ve bizimle hikayesi baslar sevgili embriyomuzun :) umarim sen de bir an once baslarsin ve bu asamalardan kolayca gecersin. ama tabii dogal yoldan kendisi gelmek isterse bebegin ona da hayir demeyiz :)

amin yavrum sagol. yalniz canim sıkıldı benim. memorial kendi hastanesinde yapilsin istiyormuş sperm testini( bizimki sadece opuda gelebilir ki ozamandan sonra temmuzda 5 hafta izine çıkmış oluyor . ee bende önceden gidicem mayis haziran gibi. burda yapip gotureyim sansim olmazsa temmuz da baslicak ozaman benim de tedavim. bi sperm testi bana 2,3 ay kaybettirmekle kalmicak tatilimizide mundar edicek istanbulda kalmak istemiyorum . mail attim bakalim kabul ediceklermi(

sonucta ozel bir durumun var kabul edebilirler.bence etmeliler de.. eger kabul ederlerse sonuclarin turkce cevirisini yapmayi unutma yalniz. benim sonuclara bakarken turkiyedeki doktor surekli bu ne deyip duruyordu :) sayi morfoloji gibi seyleri anliyorlar tabiki ama ileri hareketli, yerinde hareketli falan fransizca olunca zor oluyor anlamak. turkce ya da ingilizce olsun ki daha kolay anlasilsin.

ahhh bir kabul etsinler o kolay iş. bütün programımı alt ust etmeseler bari. sabahtan beri kara kara düşünüyorum lütfen kabul etsinler amin :))

sana şimdi pazar olmaz:)) nasil uyuyacaksin cok heyecanlı yaffff :) orda bu tedavi sana nekadara mal oldu ? sigorta burda tupe dest olmuyor sizinki?

bizde sigorta destek oluyor. 6 deneme hakki veriyor. her uygulama 4-5 bin euro sigortadan onay alinca bizim odeyecegimiz rakam da 250-300 eur oluyor. benim ilk tedavi 150 eur tuttu cunku opu iptal olup asilama yapildi. ikincinin faturalari henuz gelmedi. o da hatali bir tedaviydi opu olmadi ama asilama da olmadan iptal oldu.muhtemelen daha az öderiz. tamamlanan tedavim bu ucuncuncu olucak. faturalari sonradan gelecektir simdilik sadece opu da 50 eur odedik :) bazi ulkelerde odeyip sigortadan aliyorsun. bizim icin iyi yani sigorta bastan oduyor o nedenle srka arkaya da tedaviye devam edebiliyorsun seni cok sarsmıyor. sizde neden karsilamiyor şaşirdim genelde avrupada oduyor sigortalar diye biliyorum. sana tanidigi tedavi sayisi, uygulamada bazi farklar oluyor ama cogu zaman oduyor sanki.

sizin sigorta sistemi fransa gibi sanirim yani turkiyedeki gibi devlet sigortasina bağlı? biz de ne yazık ki her birey cocuk dahil her birey sigortasini sectigi sigorta kapsamında kendi ödüyor. devlet her yil hastalik sigortana destek amacli her kisiye belli bir para yatiriyor bolunup her ay ordan sigorta her ay dusuyor. ayrica hic bir sigorta sirketi tup bebegi desteklemiyor. sadece 3 asilama + 10 takipli hormon redavisi ve ilaclarini karsiliyor. ben 3 asilama hakkimi kullandim.

sen fransada degil miydin? ben yanlis mi hatirliyorum. bu sartlarda Turkiye gibi bir secenegin var o da iyi. cunku gelirin eur ve turkiye de calisip kazanan birisine gore tedavi gorece sana daha uyguna gelecektir.keske oldugunuz yerde yapabilseniz ama madem sartlar bunu gerektiriyor umarim spermiyogram kabul edilir ve istedin tarihte baslarsin.. sonra da guzel bir tatile cikarsiniz esin ve karninda bebeginle :)

biz de policene ne ekleyip cikaracagini sen seciyorsun, primlerin de ona gore artip azaliyor ama yine de dedigin gibi herseyi karsilayan bir sigortamiz var. %80 sigorta %20 biz oduyoruz ozel sagljk sigortalarindaki gibi.. yatarak tedavilerde de degisiyor.

yok yavrum ben i̇sviçredeyim. insallah allah duysun sesini tesekkir ederim:) burdakilere guvenmiyorum burda yapmaya gucum var aslîn da hatta inadi birakip burdami deneyeyim diyorum bazen: bunlar asilamalar da beni cok delirttiler yordular oyuzden kendimi daha fazla ellerin de hastalik sahibi uapmak istemiyorum.

Kendini nerede güvende hissediyorsan orada yap canım. Çünkü zorlukları olan bir süreç ve ya kendini ellerine bırakacaksın hiç bir şeye takılmayacaksın, ya da güvendiğin birisine gideceksin ve gönül rahatlığı ile kendini ona emanet edeceksin.

Progesteron ve hamile kalma sansi konusunu okuyun. Yaptirmayanlar 21. Gun kan testlerini yaptirsinlar...

evet gelsin beklenen güüün çook heyecanlıı.. biz burda böyle olduk sen nasılsın kim bilir :)
Aslında yumurta toplamadan beri pek sakindim. Düşünmüyordum derler ya bana inanılmaz bir şey gibi gelirdi. Ben de öyle olmuştum biraz. ama ne zaman transfer tarihi netleşti içimde keyifli bir heyecan başladı. Bir de progestan fitille başım belada puffff.. günde üç sefer zor geliyor. Bir de hamilelik olursa 12. Haftaya kadar kullanılıyor, kesin mantar olurum artık :)

Evet dertliler o konuda ama fitil olani daha iyiymis sanirim.

Artik saglikla tutunsun da cekilen cile kutsal yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…