İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

benım 175 e düştüğünde ben ruhen çok bozuk oluyorum bunalıma gırıyorum cok etkılıyor benı. sen rahatsızlık hıssedıyor musun canım ya. 175 ken doktor bana ılac vermedı ama ben dedım "ben ınttıhat edecek gıbı hıssedıyorum kendımı" o zaman benexolu verdı ve ıkı haftayı 20 gunde 626 oldum :)

benexol beni ishal yaptı ya :/ sende bişiy yapmadı mı? ishal ola ola devam etsem mi yoğsam iğne mi yaptırsam.. 2 haftada iyi yükselmiş maşallah.

şimdi iyi misin evet benim psikolojim çok iyi değil... her şey üst üste gelir ya.. sıkıntıdayım.. ağrılarım var... neden düşürüyorum bilmiyorummm 367lerdeydi yaa... d vit demir normal sınırlara gelse de geçmedi şikayetlerim... nazar değdii banaaaa

sanırım bizler bozuyoruz biraz kendimizi, ama herşeye de bir umut gözüyle bakıp deniyoruz naapalım bilmiyorum ki,
Allah şifa versin canım inşallah

benexol beni ishal yaptı ya :/ sende bişiy yapmadı mı? ishal ola ola devam etsem mi yoğsam iğne mi yaptırsam.. 2 haftada iyi yükselmiş maşallah.
canım benım arkadasıma da ıshal ya da kabızlık yapıyo, bende bı sıkıntı olmadı şükür, şimdi de bir gun atlayarak ıcıyorum o kadar yuksek gorunce :)

b12 yukselınce o sacma kafadan sıyrılıyorum, ama işim çok stresli ve manyaakkkk bir patronum var, kafayı yıyorum ama b12 dustugu zaman hem stres hem bunalım daha kotu oluyorum. sımdı sadece streslı ve hamıle kalmayı beceremedıgım ıcın kendımı suclama psıkolojısındeyım. ama ıntıhar dusunmuyorum mesela. nazar degdırenler nazara gelsın kız, allah korusun herkesı ınsallah.

hepsini bol bol yiyorum canım kuzum bebeğim bitanem... iyiydi ne düşürür bu kadar hemen bilemedim :/
flx77 ne yaptın acaba benexolden başka?
hiçbirsey yapmadım, sadece aksam salatalarda mor lahana kullandım bolca o da b12 deposyumus ya farkettırır mı o kadar acaba denedınız mı kızlar

aminnn kızzz ondan o zamann 167 epey düşük demi?

Allah korusun canim, aklina kotu sey getirme.
Ama evet cok dikkat etmek lazim.
Arka arkaya , dogru duzgun ara verip vucudu dinlendirmeden tup bebek yaptiranlara tonla ilaci icenler var var. Meme kanserini, kistleri falan tetikledigini duymustum ben de. Allah gostermesin.

yok 295 ten 175 e dustum ordan 626 ya cıktım b12 de tavana gıdıyorummmm :)))

B12 depolanmayan bi vitamin olduğundan hergün farklı değerde çıkabilir aslında. Ben o yüzden tahlil yaptıracağım gün vitamin hapımı içmeden gitmiştim. B12 fazlalığının zararı yokmuş zaten yardır gitsin. :))

aynen ben de gıtmeden bı gun once bırakmıstım, vıtamının fazlası atılıyo nasılsa kım tutar bizi :)

gecmis olsun canim. tup bebek ilaclari nodulleri etkiliyor mu bir bilgim yok. bende de kucuk noduller var ama hic kontrol edilmedi bu surecte. ama.muhtemelen etkilemiyor olmali. neden boyle dusundugume gelince, tup bebek tedavisi baslamadan once doktorum endokrine yonlendirmisti.. insulin direnci ilaclarini ne zaman kullanip ne zaman birakacagim diye. orada doktor, hamile kalirsam troid ve hamilelik sekeri icin olasiliklari saydi, neyi nasil kulanacagimi soyledi. ama hic sen tup bebek tedavisine basliyorsun noduller tedavi surecinde ya da sonrasinda kontrol edilir demedi. etkisi olsa derdi herhalde degil mi?

Çok dert etme canım nodülleri ama kontrollerini de yaptır.
Sonuçta tiroid de hormon ve hormonal dengedeki değişiklikler etkileyebilir belki
Biz de şu anda oğlumun sonucunu bekliyoruz, sadece tsh bakılmıştı.
ne zaman alacaksiniz sonucu canim?
hepsini bol bol yiyorum canım kuzum bebeğim bitanem... iyiydi ne düşürür bu kadar hemen bilemedim :/
flx77 ne yaptın acaba benexolden başka?
adet doneminde asiri kanaman yok degil mi? yanlis hatirlamiyorsam bir arkadasimda surekli duserdi ama inanilmaz yogun gecerdi adet donemleri
bu ay umarim asilama ile pozitifi gorursun canim

hamile kalmayi beceremedigim icin kendimi suclama psikolojisindeyim demissin ya, bu cok acimasizca ve kendine haksizlik olmuyor mu ?

Valla tam anlayamadım canım. En son yazdigin tahlil sonuçlarını yani e2 'nın 290 li kusur olduğu tahlili adetin 5. Günü mu yaptırdın. Bir yanlış var sanki tehlikeden sonra 5 gün içinde adet olma durumunu da anlamadım. 10 günde bir adet mi oluyorsun.

Iğne yaptır ne uğraşacan kokmuş haplarla 5 gün üst üste yaptırmak lazım.

Bana kalırsa sende bir baktır 6 ay geçtiyse.
Şu anda benden fazla gonalf iğne yedin. Daha opu olmadı dikkat et. Bence sana klomen bile etki eder, ıgnelere gerek yok.

Bana kalırsa sende bir baktır 6 ay geçtiyse.
Şu anda benden fazla gonalf iğne yedin. Daha opu olmadı dikkat et. Bence sana klomen bile etki eder, ıgnelere gerek yok.
tedavim degisti yeni igneler gonopeptly ve menopur olacak.iki seferde toplamda vurdugum gonal f dozu 1650. tedavi basladiginda doktora sorayim olmadi gerek gorurse yaptirayim. yoksa turkiye de her zaman bakan doktora gider yaptiririm yazin.

D depolanmiyor diye biliyorum.. b12 sakliyor poff benim de emilimde sikinti var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…