ikinci cizgi var aslinda. nasildi bu ay adetin? her zamankinden farkli mi? bir de test bozuk olabilir mi? cunku ikinci cizgi kontrol cizgisine cok yakin cikmis. baska test varsa tekrarlasan mi?Bundan birsey anlamadım. Siz?? Ben adet gordum bu ay. Pozitife de benzemiyor anllamadim...
Yani cift cizgi gibi gorunuyor ama cift cizgi mi emin degilim. Normal adet gordum oyle lekelenme vs degildi. Bugun 4. Gunu bitiyor gibi az geliyor.ikinci cizgi var aslinda. nasildi bu ay adetin? her zamankinden farkli mi? bir de test bozuk olabilir mi? cunku ikinci cizgi kontrol cizgisine cok yakin cikmis. baska test varsa tekrarlasan mi?
test varsa tekrarlamak en iyisi bence. ikinci cizgi var gibi. dagilmis gibi de. birinciye cok yakin. ama cift cizgi gormek super bir sey.Yani cift cizgi gibi gorunuyor ama cift cizgi mi emin degilim. Normal adet gordum oyle lekelenme vs degildi. Bugun 4. Gunu bitiyor gibi az geliyor.
Deneyeyim ama bence yoktur... biraz idrar kesem dolsun bakalim.test varsa tekrarlamak en iyisi bence. ikinci cizgi var gibi. dagilmis gibi de. birinciye cok yakin. ama cift cizgi gormek super bir sey.
ustune gorme ile adet farkli diyorlar. senin de adetin farkli olmadigi icin yoktur buyuk olasilikla. ama bazi insanlar da adetinde fark olmayip hamile oldugunu soyluyor. bu nedenle de kesin yoktur diyemiyor insan. ama regl olmak tabiki cok onemli bir referans hamile kalmadigimiza dair.Deneyeyim ama bence yoktur... biraz idrar kesem dolsun bakalim.
Bundan birsey anlamadım. Siz?? Ben adet gordum bu ay. Pozitife de benzemiyor anllamadim...
Değer kaç ki? Bayağı yüksek doz alıyorsun. Ben 25 MG eutrox aliyorum bayagidir düzenli 1.32 cıktı son tahlil.
Ya Bisey diycem. Sen şırınga yöntemi yapsan bu ay. Bir nevi bu aşılama oluyor. Şırıngayi hazirliycan önce. Eşin bir kaba çıkaracak şırıngaya çekip kendine basınçla uygulayacaksın. Ama o kaba çıkarırken de uçuk sorun yaratır mi onu bir değerlendirin. Ilişki gibi sorun olmaz gibi geliyor bana.
:)
Az önce ama ikincisi negatif çıktı. Gelecek aya o cift cizgiyi gorecegim! Allah'in iziniyle.Ne zaman yaptin bu testi?
Siringa yontemi, kaba mi b.salmali adam, direkt condomdan da olur mu kiCok iyi bir fikir ama benim durumumda cok zorlama olur. Yani hani hic cocugum olmasa bunu kesin denerdim bir ay daha bosuna gecirmemek icin. Ama simdi boyle birsey onersem esime biraz sayko kacar. Bekle onumuzdeki ay deniyelim der.
Yalniz hayret ettim, onun da morali bozulmus. Tam zamanini buldu dedi. Bir de once benim araya polip operasyonu girdi, sonra adet girdi. Simdi bu herpes girdi. Iki hafta oldu birlikte olmadik. Daha da olamayacagiz. Boyle eskimis spermler de dusuge yol aciyor. Yahu ne incelikli ismis ben hic farkinda degildim.
A
Az önce ama ikincisi negatif çıktı. Gelecek aya o cift cizgiyi gorecegim! Allah'in iziniyle.
ben 10 senedir troid hastasiyim. annenem, annem ve simdi de ben. hic glutensiz beslenmeyi denemedim. doktor ya da diyetisyen de onermedi nedense.. su an resmen buzdolabini tirmaliyim inanilmaz istahliyim. en kisa zamanda bakip deneyecegim ama tesekkurler. degerimi 1 lerde tutmak icin bu dozu boyle kullaniyorum. bebek istemesem biraz doz dusurup 2,5- 3 gibi derlerlere ceker bence doktor. cunku cocuk istemeden once degerim oyleydi.
Yani cift cizgi gibi gorunuyor ama cift cizgi mi emin degilim. Normal adet gordum oyle lekelenme vs degildi. Bugun 4. Gunu bitiyor gibi az geliyor.
Cok iyi bir fikir ama benim durumumda cok zorlama olur. Yani hani hic cocugum olmasa bunu kesin denerdim bir ay daha bosuna gecirmemek icin. Ama simdi boyle birsey onersem esime biraz sayko kacar. Bekle onumuzdeki ay deniyelim der.
Yalniz hayret ettim, onun da morali bozulmus. Tam zamanini buldu dedi. Bir de once benim araya polip operasyonu girdi, sonra adet girdi. Simdi bu herpes girdi. Iki hafta oldu birlikte olmadik. Daha da olamayacagiz. Boyle eskimis spermler de dusuge yol aciyor. Yahu ne incelikli ismis ben hic farkinda degildim.
Siringa yontemi, kaba mi b.salmali adam, direkt condomdan da olur mu ki
:))) tovbeee10 yıldır mi? O zaman benim ileri yaşımda böyle mi olur. O zaman muhakkak glutensiz beslen. Ve lazer tedavisi varmış hipotriodde bunu araştıralım. Prof dr.yesim erbil instigramdan takip et cok faydalı bilgiler veriyor. Benim öyle tatlı krizlerim kalmadı artık. Ama bu ay bozdum glutensiz ekmek alamadığım için ekmekten gitti. Bulgur ve makarna yemiyorum, börek çörek yemiyorum. Geçen ay sıfır 'di glüten nerdeyse. Şimdi %50 uyguladım.
Degil aslında çizgin o pembeligin yanındaki beyaz çizgi. Testi yapmadan çizgilerin yeri belli. Önce o çizgilerin iki yanını kurşun kalemle hafifçe çizerseniz. Test çizgisinin silik olduğu yerin neresi olduğunu tespit edersiniz. Ayrıca hamileysen şayet 5 dakika da çıkıyor.
Ooo spremleri çıkarsın. Bayatlamış onlar :)
Bence sadece yumurtlama günü için bu teklifi yapabilirsin.
O birileri aydınlanma yaşıyor. Dizi senaryosu gibi oldu bu :) zengin yakışıklı gence kancayı takan fakir kız, gencin korunduğu kondomla hamile kalmayı başararak nikah masasına oturur :)
:))) tovbeee
Haklisin ablacim ama kacak gocektense; iki taraf da isteyerek en dogalindan olsa tam super olma mi? :) gonul oyle olsun istiyor :)):)) bence denemelisin :))
NASIL olsa isteyerek hazırlanarak bu işler olmuyor. belki kacak dogussek bir hikmet olacak. :)) sonra da hiçbir yöntem güvenilir değil denir :)
Onu bilmem de kanı durduruyor o müthiş bişey.Evet mutlaka faydası olur çünkü kendisi aynı zamanda antivirütik bi bitki. Ben yara, kesik, yanık, iz, saç, yüz her şeye kantaron yağı kullanıyorum.Senella
Haklisin ablacim ama kacak gocektense; iki taraf da isteyerek en dogalindan olsa tam super olma mi? :) gonul oyle olsun istiyor :))
Bu tam bana göreymiş:)) bence denemelisin :))
NASIL olsa isteyerek hazırlanarak bu işler olmuyor. belki kacak dogussek bir hikmet olacak. :)) sonra da hiçbir yöntem güvenilir değil denir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?