- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Başlıkta da dediğim gibi ileri derece skolyozum var doğuştan
2 yaşında çıkmış ortaya
Şu an 26 yaşındayım
Bir hamilelik geçirdim ve sanırım eğrilik daha da arttı
Kaburgamla kalça kemiğim birbirine sürtünüyor ve dayanılmaz ağrılar çekiyorum
Dr a gitmeden önce buradan bi ortopedi doktoruyla görüşebilirsem en azından hastaneye gidip moral bozukluğuyla çıkmam gerekmez
İçimizde ortopedi doktoru var mı
Alah acil sifalar vrrsin canim benimBaşlıkta da dediğim gibi ileri derece skolyozum var doğuştan
2 yaşında çıkmış ortaya
Şu an 26 yaşındayım
Bir hamilelik geçirdim ve sanırım eğrilik daha da arttı
Kaburgamla kalça kemiğim birbirine sürtünüyor ve dayanılmaz ağrılar çekiyorum
Dr a gitmeden önce buradan bi ortopedi doktoruyla görüşebilirsem en azından hastaneye gidip moral bozukluğuyla çıkmam gerekmez
İçimizde ortopedi doktoru var mı
Canım 80’den 200’e kadar gidiyor omurga ameliyatları. Biz 80 küsür ödedik kredi çekmiştik ama napcan işte sağlıkla imtihan olunca insan,can kıymete biniyor. ÇokNe kadar ödediniz siz mesela
AminnAllah acil şifalar versin, ağrıların dinsin inşallah..
Sağolasın kuzımAlah acil sifalar vrrsin canim benim
Rabbim sifani karşına çıkarsın tez vakitte inşallah canım.Sürekli baş ağrısını da çrkiyorum ablacım
Şiddetli nefes darlığı kalpte ritim bozukluğu
Çok zor şeyler yaşıyorum
Nefes darlığından dolayı dr lar doğumumda bile diken üstündeydi çoğu çok zor anesteziyi kaldıramazsn dedi
Ben de bilmiyorum ne yapacağımı
Dua edin bari de en azından umutsuzluğum iyileşir
AnkaradayımDr değilim ama bildiğim iyi bir Dr var kime onerdiysem memnun kaldı.Hangi sehirdesiniz
Anladım canım benim dediğim Dr İstanbul da .Ankaradayım
Bilmiyorum gidip de yine hayal kırıklığı yaşamadan açıkçası biraz da dertleşmek gibi olsun istemiştim
KimdirAnladım canım benim dediğim Dr İstanbul da .
Gökçe Mik .Kimdir
İlk defa duydum bi araştırayımGökçe Mik .
İleri yaşlarda ergenlik sonrasında özelşikle ameliyat çok zor oluyoCanım benim annemde de cıktı omuz bölgesinde doktor pilatin takilmasi gerektiğini ama bida boynunu ceviremeyecegini söylemiş benimde tam bilgim yok daha tam araştırma yapmadım konuyu takipteyim
İleri yaşlarda ergenlik sonrasında özelşikle ameliyat çok zor oluyo
Malesef çok zor bi hastalık bu
AminnnOf valla hiç bilgim yok ve gerçekten zor muş anladigim kadarıyla annem skolyoz deyince pek aldırmamıştım cünku ilk defa duymuştum öyle normal bise sanmistim heryeri sürekli ağrıdığı için ama iş baya ciddiye bindi herşeyin hayırlısı allah tüm hastalara şifa versin şu ayın yüzü suyu hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?