• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri derece skolyoz

Başlıkta da dediğim gibi ileri derece skolyozum var doğuştan
2 yaşında çıkmış ortaya

Şu an 26 yaşındayım
Bir hamilelik geçirdim ve sanırım eğrilik daha da arttı

Kaburgamla kalça kemiğim birbirine sürtünüyor ve dayanılmaz ağrılar çekiyorum

Dr a gitmeden önce buradan bi ortopedi doktoruyla görüşebilirsem en azından hastaneye gidip moral bozukluğuyla çıkmam gerekmez

İçimizde ortopedi doktoru var mı:(

Canım benim annemde de cıktı omuz bölgesinde doktor pilatin takilmasi gerektiğini ama bida boynunu ceviremeyecegini söylemiş benimde tam bilgim yok daha tam araştırma yapmadım konuyu takipteyim

Başlıkta da dediğim gibi ileri derece skolyozum var doğuştan
2 yaşında çıkmış ortaya

Şu an 26 yaşındayım
Bir hamilelik geçirdim ve sanırım eğrilik daha da arttı

Kaburgamla kalça kemiğim birbirine sürtünüyor ve dayanılmaz ağrılar çekiyorum

Dr a gitmeden önce buradan bi ortopedi doktoruyla görüşebilirsem en azından hastaneye gidip moral bozukluğuyla çıkmam gerekmez

İçimizde ortopedi doktoru var mı:(
Alah acil sifalar vrrsin canim benim:(

Sürekli baş ağrısını da çrkiyorum ablacım :KK43:
Şiddetli nefes darlığı kalpte ritim bozukluğu
Çok zor şeyler yaşıyorum
Nefes darlığından dolayı dr lar doğumumda bile diken üstündeydi çoğu çok zor anesteziyi kaldıramazsn dedi

Ben de bilmiyorum ne yapacağımı
Dua edin bari de en azından umutsuzluğum iyileşir :KK43:
Rabbim sifani karşına çıkarsın tez vakitte inşallah canım.

Canım benim annemde de cıktı omuz bölgesinde doktor pilatin takilmasi gerektiğini ama bida boynunu ceviremeyecegini söylemiş benimde tam bilgim yok daha tam araştırma yapmadım konuyu takipteyim
İleri yaşlarda ergenlik sonrasında özelşikle ameliyat çok zor oluyo
Malesef çok zor bi hastalık bu

İleri yaşlarda ergenlik sonrasında özelşikle ameliyat çok zor oluyo
Malesef çok zor bi hastalık bu

Of valla hiç bilgim yok ve gerçekten zor muş anladigim kadarıyla annem skolyoz deyince pek aldırmamıştım cünku ilk defa duymuştum öyle normal bise sanmistim heryeri sürekli ağrıdığı için ama iş baya ciddiye bindi herşeyin hayırlısı allah tüm hastalara şifa versin şu ayın yüzü suyu hürmetine

Of valla hiç bilgim yok ve gerçekten zor muş anladigim kadarıyla annem skolyoz deyince pek aldırmamıştım cünku ilk defa duymuştum öyle normal bise sanmistim heryeri sürekli ağrıdığı için ama iş baya ciddiye bindi herşeyin hayırlısı allah tüm hastalara şifa versin şu ayın yüzü suyu hürmetine
Aminnn

Back