• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri derece diş sıkma yüz çene kulak ağrısı bruksizim

Aa :KK57: Tme eklem bozukluğu farklı bir durum tabi, tel tedavisi ile düzelecek bir durum değil
Diş sikmaktan bu hale gelmis ne kadar tehlikeli eklem bölgesine bu kadar yük bindirmek ama 4 yıldır çare bulamadım bı tek hamileyken hiç dişimi sıkmadim ağrım olmamıştı

Diş sikmaktan bu hale gelmis ne kadar tehlikeli eklem bölgesine bu kadar yük bindirmek ama 4 yıldır çare bulamadım bı tek hamileyken hiç dişimi sıkmadim ağrım olmamıştı

Ben devlet hastanesinde alt üst plak yaptırdım komple plastik gibi, daha önce özel klinikte yaptırdıklarımdan çok daha fazla yararını gördüm. Sizin kullandığınız plaklar melamin gibi olanlardan mıydı?

Ben devlet hastanesinde alt üst plak yaptırdım komple plastik gibi, daha önce özel klinikte yaptırdıklarımdan çok daha fazla yararını gördüm. Sizin kullandığınız plaklar melamin gibi olanlardan mıydı?
Splint yaptırdım ben fiyatı bayaa yüksek valla bu yılın başında 30 bin falan dediler sert bişey yapısı nasıldır bilmiyorum ben yaptırali 2bucuk yıl oldu

Bende gündüz sıkıyorum gece ne yapıyorum haberim yok ama artık yüzüm başım ağrımayan yer yok ortodontist demişler burada kesin çözer mi acaba benim sorunumu

İleri derece diş sıkıyorum benim kadar diş sıkma sorunu yaşayan varmı merak ediyorum botoks terapi yüz yogası masaj neler neler denemedim botoks yüzümü incelttti oyuzden yaptırmak istemiyorum insanın görüntüsünü değiştiriyor . Ağrılar kulak yanak çene boyun artık gozume bile vuruyor. Çare ariyorum osteopati ve homeopati kaldı denemediğim akupunkturla birlikte
bende panik atak vardı ozamanlar geceleri dişlerimi sıkıyordum. her sabah ciddi bir çene ağrısıyla uyanıyordum. acaba anksiyete yada panik atağamı bağlı sizinde. neden oluyormuş öğrendinizmi? ben panik atağı yenince diş sıkma problemimde bitmişti

İleri derece diş sıkıyorum benim kadar diş sıkma sorunu yaşayan varmı merak ediyorum botoks terapi yüz yogası masaj neler neler denemedim botoks yüzümü incelttti oyuzden yaptırmak istemiyorum insanın görüntüsünü değiştiriyor . Ağrılar kulak yanak çene boyun artık gozume bile vuruyor. Çare ariyorum osteopati ve homeopati kaldı denemediğim akupunkturla birlikte
Ben çok zorluk çekiyordum dış sıkmamdan artık çenem kitleniyordu
Bı universiteye gittim ceneme ozan basıncı enjekte etti bir yılın sonunda duzeldim çok şükür. O kadar çok sıkıyordum ki dişlerim durduk yere düşüyordu

Back