Gelinlik Modelleri ilerde giymek istedigim gelinlik ?

Bunu görür görmez aklıma gamze özçeliğin gelinliği geldi

gamze-ozcelik-dugun-resimleri-418-b.jpg
gamze-%C3%B6z%C3%A7elik-gelin-sa%C3%A7%C4%B1.jpg

Buna da sade diye çok laf edenler olmuştu ama bence mükemmel, tam ayarında. Neden gelinlik değil abiye deniyor anlamıyorum, beyazsa beyaz, dantelse dantel, kadın da güzel mi güzel. önemli olan insanın kendini en güzel ve zarif hissettiği bir kıyafette olması.

Bence çok sade bir gelinlik değil bu..Gelin her haliyle güzeldir dümdüz bir elbise dahi giyse.. Fotoğraftaki bir çok modelden daha şık ve zarif..İllaki hediye paketine benzemek gerekmiyor bence:)Ayrıca bunun başka rengi abiye için fazlaca şatafatlı olur kanısındayım bariz bir gelinlik modeli bu..abartıyı ne kadar seviyor Türk kızları..Esas güzellik her zaman sadelikte bence..Şakır şakır olununca tüm dikkat giysiye gidiyor insanın kendisi sönük kalıyor..Mesele kendini arka plana atmadan güzel yerlerini vurgulayabilmektir şık olmabilmek için..

Burada benim yazdıklarımdan yola çıkarak yazdığınız yani başka bir açıdan bana yanıt verdiğiniz için yazıyorum.
Birincisi zevkler ve renkler tartışılmaz.Siz düz bir gelinlikle şık olup kendinizi ön plana çıkaracağınızı düşünürsünüz bir başkası düz bir gelinlikle sönük kalacağını düşünür.
İkincisi hediye paketine benzemek gerekmiyor,abartıyı ne kadar seviyor Türk kızları şeklinde insanları küçümseme hakkını size kimse vermiyor.Ki siz de bir Türk kızı değil misiniz?
Üçüncüsü hem kabarık hem zarif olabileceğini söylemiştim bir gelinliğin buyrun örneği;

Herkesin fikrine sonsuz saygım var.O güzel günde insan kendisini nasıl iyi hissederse öyle olmalı.Ama aksi bir düşüncemiz varsa da bu insanları kırmadan olmalı.
Sizin hediye paketi dediğiniz görüntüyü tercih eden binlerce insan var.​

Burada benim yazdıklarımdan yola çıkarak yazdığınız yani başka bir açıdan bana yanıt verdiğiniz için yazıyorum.
Birincisi zevkler ve renkler tartışılmaz.Siz düz bir gelinlikle şık olup kendinizi ön plana çıkaracağınızı düşünürsünüz bir başkası düz bir gelinlikle sönük kalacağını düşünür.
İkincisi hediye paketine benzemek gerekmiyor,abartıyı ne kadar seviyor Türk kızları şeklinde insanları küçümseme hakkını size kimse vermiyor.Ki siz de bir Türk kızı değil misiniz?
Üçüncüsü hem kabarık hem zarif olabileceğini söylemiştim bir gelinliğin buyrun örneği;

Herkesin fikrine sonsuz saygım var.O güzel günde insan kendisini nasıl iyi hissederse öyle olmalı.Ama aksi bir düşüncemiz varsa da bu insanları kırmadan olmalı.

Öncelikle ben düz ya da kabarık diye bir ayırım yapmadım zarif ve sade olmayan şeylerden bahsettim..Ayrıca hala da söylediklerimde hemfikirim ; ki abartıyı sevdiklerini belirtmemin nasıl bir küçümseme olacağını da henüz kestirebilmiş değilim.Ayrıca söylediklerim gayet şahsi fikirlerimdir kimsenin üzerine alınmasının da lüzumu yok..

Kim ne derse desin hediye paketine benzemek tercih dahi olsa şık değildir.Sanıyorum çok çok iyi ve dünyaca ünlü kişilerle işler yapan tasarımcılarla ve türkiye de modanın patronu olan birisi ile çalışıyor ve bu işin içinde bulunuyor isem biraz bu konuda yorum yapma hakkım olmalı..Bariz çirkin şeylere bile sitede ayy bu harika denmesi rahatsız etmiyorken benim söylediklerimin ediyor olması sanırım pek şirince davranmıyor olmamdan kaynaklanıyor.Sonuç olarak kimseyi aşağılamıyorum ; herkese saygımız varsa negatif yorumlara da olsun...

Öncelikle ben düz ya da kabarık diye bir ayırım yapmadım zarif ve sade olmayan şeylerden bahsettim..Ayrıca hala da söylediklerimde hemfikirim ; ki abartıyı sevdiklerini belirtmemin nasıl bir küçümseme olacağını da henüz kestirebilmiş değilim.Ayrıca söylediklerim gayet şahsi fikirlerimdir kimsenin üzerine alınmasının da lüzumu yok..

Kim ne derse desin hediye paketine benzemek tercih dahi olsa şık değildir.Sanıyorum çok çok iyi ve dünyaca ünlü kişilerle işler yapan tasarımcılarla ve türkiye de modanın patronu olan birisi ile çalışıyor ve bu işin içinde bulunuyor isem biraz bu konuda yorum yapma hakkım olmalı..Bariz çirkin şeylere bile sitede ayy bu harika denmesi rahatsız etmiyorken benim söylediklerimin ediyor olması sanırım pek şirince davranmıyor olmamdan kaynaklanıyor.Sonuç olarak kimseyi aşağılamıyorum ; herkese saygımız varsa negatif yorumlara da olsun...

Hala konuşmanızda sert bir tavır sergiliyorsunuz.ŞIK DEĞİLDİR diyorsunuz.Evet şahsi fikriniz.Ama kim ne derse desin diyerek bu konuya yalnızca siz hakimmişsiniz gibi konuşuyorsunuz.
Ayrıca yaptığınız iş,bulunduğunuz ortamdan değil buraya üye olmanızdan kaynaklı fikir belirtmeniz.Burada olan her insan her konuda uzman falan değil.
Kaldı ki bariz şekilde çirkin şeyler dediğiniz şeyleri insanlar beğeniyor demek ki.
Herkese saygımız var.O yüzden sizde biraz saygılı olmayı seçip burada ki bir çok insana ´çirkin şeylere güzel diyen insanlar,hediye paketi,şahsi fikrinizi herkesçe kabul edilmiş gibi şık değildir´ demekten vazgeçin.Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil.Ancak bu fikri de bu kadar negatif belirtmeye,kendinizi bunca üstün görmenize hiç gerek yok.Yargı siz değilsiniz neticede.​

ya ben bayıldım bu gelınlıge hem sade hem gösterişli hem güzel bu hangi markanın öğrenebilirmiyim :D

Back