Gelinlik Modelleri ilerde giymek istedigim gelinlik ?

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
$19b.jpg $19b.jpg $19b.jpg $19b.jpg

sizce bu gelinligi diktirebilirmiym ? çok begendim :16: :16:

canım çok sade değilmi ya hiç kabarık da değil :) ama zevkler tartışılmaz diktirebilirsin tabi niye olmasın

evt kabarık degil ama bana yakışcagını düşünüyorum zayıf ve uzun boylu oldugum için taşıycagımı düşünüyorum :) abartıyı çok sevmıyorum ama modeli çok hoşumma gitti. sadece strapltez kısmında brz taşlar olabılır daha şık olur ozmn dımı :77:

bence gayet güzel bir model
sade modeller daha cok hosuma gidiyor bazen
gelinlik illa kabarık olucak diye bir sey yok bence
zaten ince ve uzunsan cok rahat tasırsın
üst kısmını seffas taslarla isletebilirsin
yani gümüs gibi gözükmeyecek ama sadece ısıkta parlayacak sekilde

Gayet hoş bence.
Benim gelinliğimin üst kısmı bunun gibi alt kısmı dantelli ve kabarık değil.

Herkes aynı kabarık, koca koca taşları olan , fırıl fırıl organze etekli gelinlik giymek zorunda değil. Ama ben bunu anneme bile anlatamıyorum :9:

Canın nasıl isterse onu giy :8:

Gayet hoş bence.
Benim gelinliğimin üst kısmı bunun gibi alt kısmı dantelli ve kabarık değil.

Herkes aynı kabarık, koca koca taşları olan , fırıl fırıl organze etekli gelinlik giymek zorunda değil. Ama ben bunu anneme bile anlatamıyorum :9:

Canın nasıl isterse onu giy :8:

aynen :) sana katılıyorum artık kabarık gelinliklerden gına geldi herkes aynı şeyi giyiyo. bence bu çok hoş çok sade bi gelinlik ve tüm zayıf kızlara yakışck bir tipte. anneler işte bizleri anlamıyolar hep kendı istedkleri olsun ısıtolar :1:

bence de çok hoş bir model. gelin dediğin zarif olmalı zaten. o koca ucuz taşlara anlam veremiyorum ben...

banada herkes kabarık olur gelinlik diyip durmuştu, hiç istemediğim halde denediğim bir gün vay be dedim, kendini daha farklı hissediyorsun o kabarık gelinliğin içinde. yani düz elbise gibi olan modeller her zaman her yere giyilebilirmiş gerçekten demiştim kendi kendime.

Tabii ki dikilebilir ama bende kabarık gelinlik diyenlerdenim.
Evet güzel ama farklı bir rengi olsa bir tanıdığının düğününde giyebileceğin bir abiyeden farkı olmaz.Kaldı ki kabarık gelinlikler çok abartılı olmadığı sürece hem zarif hem de gerçek bir gelinlik gibi.Şahsi fikrim tabii.
Eğer bu modeli beğendiyseniz o günde mutlulukla giymek nasip olsun.​

çok şık,zarif
tam gelinliğin olması gerektiği gibi
çok beğendim canım
inş en kısa zamanda giyersin :71:

Bence çok sade bir gelinlik değil bu..Gelin her haliyle güzeldir dümdüz bir elbise dahi giyse.. Fotoğraftaki bir çok modelden daha şık ve zarif..İllaki hediye paketine benzemek gerekmiyor bence:)Ayrıca bunun başka rengi abiye için fazlaca şatafatlı olur kanısındayım bariz bir gelinlik modeli bu..abartıyı ne kadar seviyor Türk kızları..Esas güzellik her zaman sadelikte bence..Şakır şakır olununca tüm dikkat giysiye gidiyor insanın kendisi sönük kalıyor..Mesele kendini arka plana atmadan güzel yerlerini vurgulayabilmektir şık olmabilmek için..

çok güzel ama düğüne daha varsa fikrin değişebilir çünkü son zamanlarda gelinlik modelleri çok cesitlendi özellikle izmirli oldugum için burda cok cesitli

Back