İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

selamlarrrr İzmirden canlar....ecnam nirdesin? görüşemez olduk...(

hep ecna hep kar kiskaniyorum yaa beni ozlemedin dimii senağlamasenağlamasenağlama
hic misir kusumun hatirini sorim yok :çok üzgünüm:
demekki askimin karsiligi yokmus benneyaptımki
oysaki ben seni cok ozledim desibel aplaaaammm :1hug:

izmir' den bi selam da benden...kar nerelerde kıslar özledim onu...bugün hiç gördünüz mü.:uhm:..mısırdan canım benim sen hiç üzülme kimse kimseyi ayırmaz ama dialoğu ne kadar fazlaysa o kadar özler canım benim...

oyy mısırım ben sana kurban olurum...rasylamıom sana bu aralar..yoksa kalbimdesin aha tam şurasında...yerimseniben:asigim:

kar azonce benim topic e msj yazmisti ama simdi sesi cikmiyo pek
napim be sibel ablayi cok sevdim kiskanma degilde benide sevsin istiyom

selamlarrrr İzmirden canlar....ecnam nirdesin? görüşemez olduk...(

ho$ geldin aßlo$$$$$$$$$$$$$ evet ya pek görü$emıoz walla özledmmmm :1hug:Şeniz

kıskanmaa ßakim aaaaaaa seni de severizzzz a$kolsunnnn :1hug:

ho$ geldinnnnnn

ablammm ısde burdayım gercı gorsudk ama ..
bende senı cok ozledım ıyı kı kankamsın yaw..

mısırdanımmmmmmmm canımmmmmmmmmmm sen benım kankamsın arkadasımsın ve en onemlısı gelecekdekı ortagımsınnnn yerın herzaman bende ayrıdır unutma..senı unutmakmı asla !!!

mısırdanımmmmmmmm canımmmmmmmmmmm sen benım kankamsın arkadasımsın ve en onemlısı gelecekdekı ortagımsınnnn yerın herzaman bende ayrıdır unutma..senı unutmakmı asla !!!

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sevin beni sevinnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
karsiliksiz olunca kotu oluyo bee :sm_cool:
seviyom sizi kizlaarrrr :asigim::asigim:

Kııııııııızzzz sana ßi$i diceydım...gecen ruyamda ßeni aradıgını gordumm konu$uyorduk ßayaa rüama ßile giriyon karaßasan gißi hatunsun serefsizim :roflol::roflol:

Kııııııııızzzz sana ßi$i diceydım...gecen ruyamda ßeni aradıgını gordumm konu$uyorduk ßayaa rüama ßile giriyon karaßasan gißi hatunsun serefsizim :roflol::roflol:

kara oldugum dogruda basmiyorum be yawrum okadarda degell yani :roflol::roflol::roflol::roflol:

aşk olsun canım sevgımden nasıl suphe ettın kı: ozaman artık hep senı sevıyom dıye bagırcam oldumu şekercım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…