Ecna kuzu soğandan başka bişi almadın bakemmkaydirigubbakcemile3
ne yapam kuzum... pazar tam takır kuru ßakır.. en lezziz sogan vardı kaptım geLdim.....
ay akLımaa ögrenci evim geLdi.. ßi yemek yaptıydmm patatesLii patatesler sogandan gözükmüyordu içindee:roflol:
ecna bana başka bişey alaydın ben soğan yimem ya
Walla bana ellerinle börek aç yada mantı kaydirigubbakcemile3
Soğanla kandıramazsın beni:jeyyar:
ayyyy ßöyLe diince akLımaa paastaa yapacagım zaman geLdiii..sevkiLimm pasta istedi ßendenn ayyyy maLzeme aL pasta yapp ohooo maLzemeleri aLıyım ßarii..... ßurdaa gördüm kedi diLi pasta diyeee...onu yapçeemm cokacimcoook resminii de ßuraya koyarım kızlarrrrrrrr -tatlicadiarzu-
ayyyy ßöyLe diince akLımaa paastaa yapacagım zaman geLdiii..sevkiLimm pasta istedi ßendenn ayyyy maLzeme aL pasta yapp ohooo maLzemeleri aLıyım ßarii..... ßurdaa gördüm kedi diLi pasta diyeee...onu yapçeemm cokacimcoook resminii de ßuraya koyarım kızlarrrrrrrr -tatlicadiarzu-
ilk defa mı yapacaksın bu pastayı...eğer öyleyse Allah sevgilini acil köşelerinde sürünmekten korusun tatLum:roflol:ayyyy ßöyLe diince akLımaa paastaa yapacagım zaman geLdiii..sevkiLimm pasta istedi ßendenn ayyyy maLzeme aL pasta yapp ohooo maLzemeleri aLıyım ßarii..... ßurdaa gördüm kedi diLi pasta diyeee...onu yapçeemm cokacimcoook resminii de ßuraya koyarım kızlarrrrrrrr -tatlicadiarzu-
kuşlaarr ben kaçıyorum iyi geceler tatlı muhabettleerr Şeniz
tehdit mi nan bußozo kafanı pastanın icinde ßulmak istemezsin herhal dimi zuzummm :1hug:
tehdit mi nan buseni limonlu kekimle döverim klava:iyi gecelerin olsun ecnam...öperimŞeniz