İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

Ecna kuzu soğandan başka bişi almadın bakemmkaydirigubbakcemile3

ne yapam kuzum... pazar tam takır kuru ßakır.. en lezziz sogan vardı kaptım geLdim.....

ay akLımaa ögrenci evim geLdi.. ßi yemek yaptıydmm patatesLii patatesler sogandan gözükmüyordu içindee:roflol:

ne yapam kuzum... pazar tam takır kuru ßakır.. en lezziz sogan vardı kaptım geLdim.....

ay akLımaa ögrenci evim geLdi.. ßi yemek yaptıydmm patatesLii patatesler sogandan gözükmüyordu içindee:roflol:

Walla bana ellerinle börek aç yada mantı kaydirigubbakcemile3
Soğanla kandıramazsın beni:jeyyar:

bi soğan muhabbeti dönmüş burada:nazar:

denedim ama içemedim et alsaydın keşke ya mangal yapardık gece gece çok acıktım ya

Walla bana ellerinle börek aç yada mantı kaydirigubbakcemile3
Soğanla kandıramazsın beni:jeyyar:

ayyyy ßöyLe diince akLımaa paastaa yapacagım zaman geLdiii..sevkiLimm pasta istedi ßendenn ayyyy maLzeme aL pasta yapp ohooo maLzemeleri aLıyım ßarii..... ßurdaa gördüm kedi diLi pasta diyeee...onu yapçeemm cokacimcoook resminii de ßuraya koyarım kızlarrrrrrrr -tatlicadiarzu-

ayyyy ßöyLe diince akLımaa paastaa yapacagım zaman geLdiii..sevkiLimm pasta istedi ßendenn ayyyy maLzeme aL pasta yapp ohooo maLzemeleri aLıyım ßarii..... ßurdaa gördüm kedi diLi pasta diyeee...onu yapçeemm cokacimcoook resminii de ßuraya koyarım kızlarrrrrrrr -tatlicadiarzu-

Kızz resmi napim ben bi dilimde bana gönderrrcokacimcoook
Yemek dediniz açım zati iyice acıktım çorba mı içsem yada salata mı yapıp yesem püfffssss

kısss pasta masta konuşmayın ulenn öğrenciyiz biz burda:mymeka: geri dönün nen soğana :mymeka:

ilk defa mı yapacaksın bu pastayı...eğer öyleyse Allah sevgilini acil köşelerinde sürünmekten korusun tatLum:roflol:

kız ne olcak al bi pasta tabanı kremayı dök içine de meyvelerden koy üzerine yine krema krem şanti de olur sonra da sos dökersin ohh al sana pasta mis gibi

ne oo Sogan kıymete ßindi :roflol:

kedi dili ßiskuwi nasıl ßi $ey yaa hic yemedim :KK70:

ßozo kafanı pastanın icinde ßulmak istemezsin herhal dimi zuzummm :1hug:

hepinizi öperim kızlar tüyorum ben yavaş yavaşgamyoncuiremsu:eek:

X