Arkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İLÇEYE yerleşme sorunu
- Konu Sahibi gmm23
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #acilcevap
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.894
- 108
Alışırsın. Bizde mecburi il değiştiriyoruz. Şansımıza ilçe mi olur belde mi olur hangileri denk gelirse. Alışmak kolay oluyor mu dersen, bana göre kolay olmuyor.Arkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Eş nereye ben oraya kafasındanım. Ben giderdim.
- 26 Nisan 2008
- 21.007
- 7.617
- 773
- 39
1 saat çok uzak değil ki
eşiniz git gel yapsın
benim işimle evim arası yol 1 saat
ilden ilçeye gidiyorum eşiniz gibi
hafta da 5 gün git gel yapıyorum kadın halimle düşünün eve gidiyorum mesai asıl o zaman başlıyor :) sizin eşiniz için dha kolay onu anlatmaya çalışılıyorum
kızınız büyüyecek neden sosyal ve daha iyi imkanları olan yeri bırakayım
okul hastane cafe avm vs.. olan
eşiniz git gel yapsın
hafta da 5 gün git gel yapıyorum kadın halimle düşünün eve gidiyorum mesai asıl o zaman başlıyor :) sizin eşiniz için dha kolay onu anlatmaya çalışılıyorum
- 20 Ekim 2022
- 84
- 245
- 8
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Gercekten size bagli bir durum bu yasayabilirim diyorsaniz tasinin. Ayrica bir saatlik yol fazla degil bence.Arkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Haklısın eşim de memur olsaydım napıcaktık diyor hep başka illere ilçelere gidecektik diyorAlışırsın. Bizde mecburi il değiştiriyoruz. Şansımıza ilçe mi olur belde mi olur hangileri denk gelirse. Alışmak kolay oluyor mu dersen, bana göre kolay olmuyor.
Araba çok yakıyor her gidiş gelişte 300 tl yakıta vermesi gerekiyorEşiniz neden her gün git gel yapmıyor? 1 saat uzun bir süre değil.
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- 8 Haziran 2018
- 538
- 568
- 103
+1Alışırsın. Bizde mecburi il değiştiriyoruz. Şansımıza ilçe mi olur belde mi olur hangileri denk gelirse. Alışmak kolay oluyor mu dersen, bana göre kolay olmuyor.
Bende eşim nereye, ben oraya diye düşünüyorum. Çocukta var ortada niye ayrı kalalım ki alışırsınız zamanla
- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
Siz de çalışmıyorsanız, bence eşinizin yanında olun. Hem küçük bir çocuk için köy şehirden çok çok daha iyi diye düşünüyorum. Yerinizde olsam hem eşim hem çocuğum için giderdim eğer sağlık vb gibi önemli sorunlarınız yoksa tabiArkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Aslında yaşarım diyorum ama sıkılınca gidebileceğimiz bir yer yok etrafımdaki insanlar da olumlu enerji vermiyorlar sen orda yapamazsın diyorlarGercekten size bagli bir durum bu yasayabilirim diyorsaniz tasinin. Ayrica bir saatlik yol fazla degil bence.
Evet aslında bende öyle düşünüyorum kızım için. Eşim her gün gidip gelmek yorucu ve araba çok yakıyor diyor1 saat çok uzak değil ki
eşiniz git gel yapsın
- 18 Şubat 2018
- 12.158
- 2
- 54.503
- 598
- 44
Ben de Türkiye'nin en gelişmiş şehirlerinden birinde doğup büyüdüm ama evlendikten sonra eşimin işi dolayısıyla çok yer gezdik ve şu anda da küçük bir ilçede yaşıyorum.Ben de eşim nereye,ben oraya kafasındayım.Arkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Yok sağlık sorunu gibi bi durumumuz yok şükürSiz de çalışmıyorsanız, bence eşinizin yanında olun. Hem küçük bir çocuk için köy şehirden çok çok daha iyi diye düşünüyorum. Yerinizde olsam hem eşim hem çocuğum için giderdim eğer sağlık vb gibi önemli sorunlarınız yoksa tabi
5 senelik evliyiz 5senedir böyle yaşıyoruzOturmuş bir düzeniniz zaten var, değiştirmek için mecburiyet de yok. Bence hiç kıprdamayın.
- 25 Aralık 2020
- 5.131
- 18.846
- 198
- 41
yüksek ihtimalle köy gibi bir yer olduğu için toplu taşıma yokEşiniz neden her gün git gel yapmıyor? 1 saat uzun bir süre değil.
muhtemelen çiftçi olduğu için şu koca nissan pikaplar gibi büyük arabalardan kullanıyor -yani bizim çiftçiler zenginse pikap değilse doblo kullanıyor.
1 saat 90 km olsa git gel 180 km yüz kilometrede 10 litre yakıyor o araçlar, buradan hesaplayın
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Araba çok yakıyor her gidiş gelişte 300 tl yakıta vermesi gerekiyor
Toplu yaşıma yok mu? Bence eşler yan yana olmalı, 3-4 günde bir gidip gelmeli evlilik bana doğru gelmiyor. Birinizden biri fedakarlık yapacak artık. İlçede sağlık, eğitim hizmetleri nasıl? Küçük çoçuğunuz var kreşe/ilkokula başlayacak. Yaşı ilerlediğine arkadaşlarıyla görüşecek sinemaya, Cafeye, tiyatroya vs gitmek isteyecek. İlçe dediğiniz köy gibi bir yer mi?
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
14 yıldır ilçedeyim, yeter diyorum artık...5 senelik evliyiz 5senedir böyle yaşıyoruz