Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tanıdığım açık ilahiyat mezunları var. Orada da açık okumuşlarMerhaba hanımlar , İlahiyat fakültesi okumak istiyorum ancak tesettürlü değilim. Bu sebeple bir çekincem var .. bu konuda deneyimi görüşü olan varsa alırım . Teşekkürler şimdiden ..
Çekinilecek hiçbir şey yok.Merhaba hanımlar , İlahiyat fakültesi okumak istiyorum ancak tesettürlü değilim. Bu sebeple bir çekincem var .. bu konuda deneyimi görüşü olan varsa alırım . Teşekkürler şimdiden ..
Cooook arkadaşım var açık ve ilahiyat okuyan, yine açık din kültürü öğretmeni arkadaşlarım da var,hiç cekinmeyin yaniMerhaba hanımlar , İlahiyat fakültesi okumak istiyorum ancak tesettürlü değilim. Bu sebeple bir çekincem var .. bu konuda deneyimi görüşü olan varsa alırım . Teşekkürler şimdiden ..
Tesettür zorunluluğu yok kuran derslerine vb tesettürlü giriyorsun diğer derslere açık girebilirsinMerhaba hanımlar , İlahiyat fakültesi okumak istiyorum ancak tesettürlü değilim. Bu sebeple bir çekincem var .. bu konuda deneyimi görüşü olan varsa alırım . Teşekkürler şimdiden ..
Oğlumun din kültürü öğretmeninin başı açıkMerhaba hanımlar , İlahiyat fakültesi okumak istiyorum ancak tesettürlü değilim. Bu sebeple bir çekincem var .. bu konuda deneyimi görüşü olan varsa alırım . Teşekkürler şimdiden ..
Konu ile alakasız bi yorum olmuş. Çekememek, fitnelik etmek, her haltı yemek dediğiniz tabir ne tesetturlu ne de açık bayanlarda da kabul edilecek hoş görülecek şeyler değil zaten. Bunları kendini bilen doğru, dürüst insan zaten yapmamalı. Konu sahibi ne sormuş siz ne yazmışsınızCekemeyen, fitnelik eden,kendince sizi kinayip kapalı kapılar ardında her türlü haltı yiyen bir grup sınıf arkadaşıniz olacaktır illa ki.
Bunun haricinde bir zorunluluk yok,setr-i avret aranacak şeklinde bir sart kosulamaz.
Ben cevap vermişim gayet net bir şekilde.Konu ile alakasız bi yorum olmuş. Çekememek, fitnelik etmek, her haltı yemek dediğiniz tabir ne tesetturlu ne de açık bayanlarda da kabul edilecek hoş görülecek şeyler değil zaten. Bunları kendini bilen doğru, dürüst insan zaten yapmamalı. Konu sahibi ne sormuş siz ne yazmışsınız
O tıp bitmiyor sanki ne yapsan yaranamayacakmışsın gibi etki bırakıyorlar sağolsunlarBizim fakültede bi kız vardı babası öğretmenlik olsun da neresi olursa olsun yaz demiş. Kız da ilahiyat yazmış gelmez diye. Ama geldi okudu. Kuran sınavlarına alt dönem üst dönem karışık girerdik başını örterdi o zaman denk gelmiştik.
Şimdi de beraber çalıştığım zümrem açık.
Kendi içinde konuşulması gereken bazı konular olmakla beraber resmiyette böyle bir kural yok. Keza okulda da genel bir mobbingle karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Bir iki sivri tip çıkar size tebliğde bulunur ki o tipler zaten biz tesettürlüyken de beğenmezler bize de tebliğ de bulunurlar pantolon giyme vs diye
Olur neden olmasın.Merhaba hanımlar , İlahiyat fakültesi okumak istiyorum ancak tesettürlü değilim. Bu sebeple bir çekincem var .. bu konuda deneyimi görüşü olan varsa alırım . Teşekkürler şimdiden ..