Bana ihanet eden ve bosanma davasi actigim esim ailesi ile cirkinlesmisti ve hic pisman olmamisti ustune tehdit hakaret dayak iftira camur eski konularim mevcut burda ve kizlar 2 audir ayri yaşadığım esim bugün beni aradı konuşmak istedigini soyledi ablasinin evinde konuşacağımız söyleyince kabul ettim ailesinden kimse duymadan bana silahının alındığını söyledi 6 ay boyunca psikiyatriste sevk edilmiş ve sonrasında meslekten uzaklastirma durumu varmış başka şehirde normal masa memuru olacağı söylenmiş ki buna sebep olan ise benim şikayetlerim değil boşanma davası açtıktan sonra içip içip 112 i aramis intihar edeceğini soylemis bu sebepten hakkında soruşturma açılmış düşünün benim daha kanıtlı şikayetlerim savcılıkta ulaşmadı kurumuna soruşturma acildi uzaklaştırma nedeniyle ama önce kendi elleriyle mesleğine zarar vermiş oldu ve benden yardım istiyor isyerini isletmem için çünkü mesleği gidiyor elinden bende kabul edemeyeceğimi soyledim bana ısrarla ev senin dükkan senin birlikte isletelim boşanma davasını geri çekme bunu istemiyorum yine ayrı evlerdeyiz vs yapıyor bittiğini yardıma ihtiyacını olduğunu söylüyor sizce ilahi adalet tecelli mi etti ?
Birde ben sikayetlerimi haklı da olsam geri almayı düşünüyorum sonuçta bebeğimin babası zaten başı belada benden bulmadı ki yine beni suçluyor ailevi sebeplerden bu hale geldim sonucta dedi bana ve ilk defa da bitmiş öfkesinin dinmis olduğunu gördüm şikayetimi geri cekmezswm bana daha çok öfkelenen diye endişe duydum açıkçası sizce ne yapmalıyım?
Birde ben sikayetlerimi haklı da olsam geri almayı düşünüyorum sonuçta bebeğimin babası zaten başı belada benden bulmadı ki yine beni suçluyor ailevi sebeplerden bu hale geldim sonucta dedi bana ve ilk defa da bitmiş öfkesinin dinmis olduğunu gördüm şikayetimi geri cekmezswm bana daha çok öfkelenen diye endişe duydum açıkçası sizce ne yapmalıyım?
Maalesef düzenlenmesi gereken yasalar çok.. Hırsıza yatak odası dışında müdahale edip yaralarsanız suçlu siz oluyorsunuz bunun gibi bu örnek de.. Tabi bu şehir efsanesi ama bunun gibi çok örnek var..
İlişkilerde yapılan en büyük yanlışlardan biri bu. Karşınızdakini aklınızı okumak zorunda bırakıyorsunuz. Bir sorun varsa oturun açık açık konuşun. Ne düşündüğünüzü nereden bilsin? Alışkanlık haline getirmeyin bu beklentinizi