İlahi adalet mi bilemiyorum. Sadece çok hissizim

Bu kadında 16 yaş küçüktü. Yani yeni sevgilisiyle aralarında 1 yaş var
Hangi aptal kabul ediyor 16,17 yaş büyük erkeği akıl alır gibi değil gerçekten.maşllah ex koca da kısmetliymiş.bu ne yokluktur ya.erkek olsun da taştan olsun demişler heralde.babası yaşında desek yeri yani.zavallılar ya acıdım valla.

Vallahi ben de anlamadım. Bide sümsük bi tip. Bazı kadınlar gerçekten aptal oluyor.

Adama neden haber vermediniz üstüne çocuk yapmış

Ben üzüldüm o kadına. Muhtemelen linç yiyeceğim ama.2 gündür parkta bir kız çocuğu görüyorum.4 yaşında.Babaannesi sürekli bağırarak konuşuyor.Banyo yaptirmamislar ,boynu kır içinde.Kadinla konuşunca annesi kansermis kuzumun.İcim sızladı,ağladım.Onun için umarım o kadında sağlığına kavuşur,kuzusuna annelik yapar.

Yooo linç yemezsiniz çokta doğru bir düşünce. Ben kadına hiç üzülmedim ama çocuğun bi suçu yok tabi

Teşekkür ederim. Konuyla ilgili malesef herhangi bir kaynak bilgim yok. Ama bir tweet okumuştum. Bu bakış açısını yakalamami sağlamıştı. Tweet'i de paylaşayım sizinle.

Eklentiler

• IMG_20230615_192040.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 49
Çok şaşırdım kadının durumuna, eşi de biliyordur diye düşünmüştük açıkçası, görümcesi mi öğrendi acaba, yoksa kocası onu bırakacak gibi değildi.

Çok şaşırdım kadının durumuna, eşi de biliyordur diye düşünmüştük açıkçası, görümcesi mi öğrendi acaba, yoksa kocası onu bırakacak gibi değildi.
Görümcesi bilmiyordur. Aslında benim güzel bir planım vardı ama uygulamaya geçiremedim. Zaten yaklaşık 1 yıldır da ayrılar. Ama durumları iyice ayyuka çıktı. Eşi de kaldıramadı herhalde. Ya da başka sebepten araları iyi değil. Aldatma olayının ortaya çıkması bi tahmin sadece.

Okul fokur fokur kaynarken adamda yaprak kımıldamıyordu, dışarı taştı bence o, sizin yapmadığınızı biri yapmış.

Okul fokur fokur kaynarken adamda yaprak kımıldamıyordu, dışarı taştı bence o, sizin yapmadığınızı biri yapmış.
Kim yaptıysa ağzına sağlık Gerçi sebep bu mu onda da net değilim. İnan 1 yıl boyunca her gördüğüme anlatıyordun deli gibi. Elbet biri haber uçurmuştur. Bu arada eski eş okuldan biriyle tartışmış. Adam resmen tehtit etmiş seni tutar adamın önüne atarım diye. Gerçi bu tehtit olayı daha yeni yani kadınla adam küstükten sonra olmuş.

Kadına beddua edene kadar cibiliyetsiz kocana edeydin. Kadın mı imza attı evlenirken

Ona da beddua ettim misliyle merak etmeyin. Ama kadına da helal hoş olsun diyemedim kusura bakmayın
Çok mu seviyordunuz?
Ben diyorum alsın tepe tepe kullansın. Eşim kendini geri çekebilseydi bunlar basımıza gelmezdi. O kadın olmaz baska kadın olur. Mesele yanımızdakinin uçkuru

Çok mu seviyordunuz?
Ben diyorum alsın tepe tepe kullansın. Eşim kendini geri çekebilseydi bunlar basımıza gelmezdi. O kadın olmaz baska kadın olur. Mesele yanımızdakinin uçkuru
Evet haklısınız. Ben de aynen dediğiniz gibi yaptım. Benim eskimi tepe tepe kullansın diye hızlu bir şekilde boşandım.
Zaten eski eş şerefsiz olmasa beni aldatmazdı farkındayım. Bir defa yapanın yine yapacağını bildiğim için de boşadım. Hoş bi daha yapmayacağını bilsemde boşardım.
Eski eşin haysiyetsizliğini tartışmam bile. Adam beni kardeşim dediği arkadaşının karısıyla aldattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…