- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
İyi ki yollari ayirmissiniz iyi ki oğluna da ilgili baba olmamış bence. Allah yardımcıniz olsun yeni hayatınızda mutluluklarEvet eski eş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki yollari ayirmissiniz iyi ki oğluna da ilgili baba olmamış bence. Allah yardımcıniz olsun yeni hayatınızda mutluluklarEvet eski eş
Haklısınız. Aslında iyileştim diyebilirim. Bende bıraktığı tek yara kimseye güvenememem ve hayatıma kimseyi alamamam. Sadece dün bu haberi alınca böyle garip duygulara büründümHislerinizi anliyorum. Fakat iyilesmenizi birinin ettiğini bulacağı umuduna bağlamayın. Bu insanlar size kötülük ettiğinden belki pişman değil. Hatta belki size kötülük ettiklerini unuttular bile.
Bu yüzden; bunun farkında olun. Kendi iyilesmenizi başkasında gördüğünüz/göreceginiz kötü bir duruma bağlamayın. Hayatınızı sadece kendinizin en sağlıklı, aktif, mutlu haline göre sürdürün. Sağlıklı ve farkında bir bakış açısıyla bunu sürdürmek iyileşmenizi en etkili ve kalıcı ilerletecek yoldur. Bunu kendiniz için yapın. Sevgiler
Çok teşekkürler evet belki oğlumdan uzaklaşması bir avantaj çünkü bu karaktersiz oğluma hiç birşey veremezİyi ki yollari ayirmissiniz iyi ki oğluna da ilgili baba olmamış bence. Allah yardımcıniz olsun yeni hayatınızda mutluluklar
Merak etmeyin kadın ona göre çok genç. Büyük bir ihtimalle eski eşinizi aldatmayla ödüllendirir.Çook teşekkürler. Ona da ne beddualar eytim anlatamam. Bu arada kart zampara 50, kadın 32 yaşında.
Niye kendinizi kötü hissediyorsunuz , kadın hem ahlaksız hem yuva yıkmış kocasını aldatmış sizin çocuğunuz onun yüzünden babasından ayrılmış , gebersin yaaa. Siz öyle iyi bir insansınız ki bunu bile hassasiyetle düşünüyorsunuz. Böyle insanları Allah rezil rüsva etsin , inleye inleye gebersin. Ölemesin , yuva yıkanlara acınmaz.Merhaba sevgili kız kardeşlerim. Eski konumu eklemeyi becerebilirsem en son ekleyeceğim.
Bundan 3 sene önce aldatılıp 17 yıllık evliliğimi bitirmiştim. Bu durum beni çok etkilemişti ve o dönem sizlerden çoook destek aldım.
Eski eşle o kadının ilişkileri boşandıktan sonra 1- 1,5 yıl daha devam etti. Kadın evli olmasına rağmen. Bu arada ben tüm okula ilişkilerini yaydım. Yani tüm okul biliyor. Zaten eski eşten de alacağımı almıştım. Zaman geçtikçe de acım azaldı ve daha da uğraşmadım. Zaten oğlumla da ilgilenmeyince yani tüm sorumluluk bende olunca insan daha çabuk unutuyor hayat mücadelesinden.
O dönem o kadar canım yandı ki ne beddualar ettim ikisinede anlatamam. Hatta kadına gece gündüz beddua ediyorum. Dua et bedduaların evladından çıkmasın. Bir anne olarak bunu hiç istemem demiştim.
Geçen ay kadının hamile olduğunu ve eşiyle problemleri olduğu için annesinde kaldığını duydum. Okuldaki dedikodular aldatma olayından eşinin haberdar olduğu yönünde. Daha doğrusu öyle tahmin ediyorlar. Ama ilişkileri 1 yıldır bitti. Çünkü o ahlaksız 1 yıl gibi bir zamandır kendinden 17 yaş küçük olan eski bir öğrencisiyle birlikte ve yakında evleneceklermiş.
Dün bir haber aldım. Beni aldattığı kadın lenfomaymış ( lenf kanseri). Üstelik hamile. Ama durumu iyiymiş.
Utanarak söylüyorum ama ilk zamanlar olsa gerçekten sevinirdim. Şimdiyse ne sevindim ne de üzüldüm. Aklıma ilk gelen ilahi adalet mi demek oldu. Çünkü çok kişinin ahını aldılar. Ben, kadının kocası, benim oğlum. Ama böyle düşününce de kendimi ilginç bir şekilde kötü hissediyorum. Çünkü belki de kadın bana iyilik yaptı. Çünkü baba olmayı bile beceremeyen bir adamdan kurtardı beni. Ama oğlum da çok yara aldı. Ne bileyim kızlar böyle değişik değişik duygular içindeyim. Aslında şunu da düşünüyorum. Bu benim ahım değil eşinin ahı. Çünkü bana sorumluluğu yok ki.
Bilemedim işte. Sadece sizlerle paylaşmak istedim.
İyi ki varsınız kızlar
Rica ederim umarım artık yolunuza çiçekler serilir belki sizde bir hayatınızın ilerleyen dönemlerinde mutluluğu başka birinde yakalarsiniz belli mi olur emin ol onunlada hiç mutlu olamayacak hadsiz adam Allah'ım yanına birakmasinÇook teşekkürler. Ona da ne beddualar eytim anlatamam. Bu arada kart zampara 50, kadın 32 yaşında.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ama o defteri kapattım sanırım. En azından oğlum üniversiteye gidene kadarRica ederim umarım artık yolunuza çiçekler serilir belki sizde bir hayatınızın ilerleyen dönemlerinde mutluluğu başka birinde yakalarsiniz belli mi olur emin ol onunlada hiç mutlu olamayacak hadsiz adam Allah'ım yanına birakmasin
Çok tatlısınız. Böyle insanlar inanın rezil olmuyorlar. Ben tüm okula duyurdum. Hala aynı okulda yüzsüz yüzsüz gezindilerNiye kendinizi kötü hissediyorsunuz , kadın hem ahlaksız hem yuva yıkmış kocasını aldatmış sizin çocuğunuz onun yüzünden babasından ayrılmış , gebersin yaaa. Siz öyle iyi bir insansınız ki bunu bile hassasiyetle düşünüyorsunuz. Böyle insanları Allah rezil rüsva etsin , inleye inleye gebersin. Ölemesin , yuva yıkanlara acınmaz.
Umarım. Ama benim eski eşin midesi Konya Ovası olduğu için hoşuna bile gidebilirMerak etmeyin kadın ona göre çok genç. Büyük bir ihtimalle eski eşinizi aldatmayla ödüllendirir.
Evet bence de sapık. Evet kadın küçük değil 32 - 33 yaşında ama bi öğretmenin eski de olsa öğrencisine bakması garip geliyor bana. Gerçi beni aldattığı kadın da arkadaşının karısıydı. Sapık olmasa ona bakmazdıİlahi Adalet tutmamış baksanıza eski kocanız sapkınlıklarına devam ediyor. Öğrenci ile evlenmek nedir ya. Üstelik 17 Küçük. Bu sapık bir de öğretmen mi?
O da doğru. Ne diyeceğimi bilemedimHastalıklar ilahi adalet ile olsaydı küçücük çocuklar hasta olmazdı…
Kadın küçük değil ama ona ona göre çok küçük. Neredeyse kızı yaşında. Bu tür evlilikler boşluklu evliliklerdir. Kadın ona göre çok genç olduğu için ona karşı acımasız olacaktır. O yüzden ne olacağını kestiremesiniz.Evet bence de sapık. Evet kadın küçük değil 32 - 33 yaşında ama bi öğretmenin eski de olsa öğrencisine bakması garip geliyor bana. Gerçi beni aldattığı kadın da arkadaşının karısıydı. Sapık olmasa ona bakmazdı
Ben de o sümsüğün bu kadınla sağlıklı bir evlilik sürdürebileceğini hiç sanmıyorum. Aman ben kurtuldum ya ne halt ederse etsin. Allahından bulsun ben ve oğlumdan uzak dursun. Bu kadınla ilişkileri beni rahatlattı aslında. Kadından önce ha bire arkamdan konuşup saçma salak laflar ediyordu. En azından bu durumdan kurtuldum.Kadın küçük değil ama ona ona göre çok küçük. Neredeyse kızı yaşında. Bu tür evlilikler boşluklu evliliklerdir. Kadın ona göre çok genç olduğu için ona karşı acımasız olacaktır. O yüzden ne olacağını kestiremesiniz.
Yani ben de hiç üzülmedim aslında. Aklıma gelen ilk şey ilahi adalet mi acaba olunca kendimi sorguladım sevindim mi acaba diye. Ama yok sevindim diyemem ama üzülmedim deBu durum bakış açısına göre değişir. Bazıları da Allah sevdiği kuluna hastalık verir, onu imtihan eder der. Yani bu durumda bu kadın Allah tarafından sevilmeye layık mi olmuş oluyor? Kendinize fazladan yükleniyorsunuz size gelene kadar kocasının ve varsa çocuğunun, sizden önce başkalarının kocasıyla ilişkiye girdiyse onların da ahı vardır. Kocasının da yıllarca anlamaması çok tuhaf. Benim vicdanım mi yok acaba ben insanlara zarar veren kişilerin acı çekmesine üzülemiyorum. Bu konuya da üzülemedim
Canınızı yakan aktörlerden sonuçta üzülmemeniz çok normal bence. İlahi adaletse ne güzel can yakanın canı yanmış içiniz soğur belki biraz. Benim canımı yakanlar da sürünsün inşallahYani ben de hiç üzülmedim aslında. Aklıma gelen ilk şey ilahi adalet mi acaba olunca kendimi sorguladım sevindim mi acaba diye. Ama yok sevindim diyemem ama üzülmedim de
Bu pislik herif birde öğretmen miÇok tatlısınız. Böyle insanlar inanın rezil olmuyorlar. Ben tüm okula duyurdum. Hala aynı okulda yüzsüz yüzsüz gezindiler
Umarım sizin canınızı yakanların da canı çok yanarCanınızı yakan aktörlerden sonuçta üzülmemeniz çok normal bence. İlahi adaletse ne güzel can yakanın canı yanmış içiniz soğur belki biraz. Benim canımı yakanlar da sürünsün inşallah