İlahi adalet mi bilemiyorum. Sadece çok hissizim

Haklısınız. Aslında iyileştim diyebilirim. Bende bıraktığı tek yara kimseye güvenememem ve hayatıma kimseyi alamamam. Sadece dün bu haberi alınca böyle garip duygulara büründüm

Niye kendinizi kötü hissediyorsunuz , kadın hem ahlaksız hem yuva yıkmış kocasını aldatmış sizin çocuğunuz onun yüzünden babasından ayrılmış , gebersin yaaa. Siz öyle iyi bir insansınız ki bunu bile hassasiyetle düşünüyorsunuz. Böyle insanları Allah rezil rüsva etsin , inleye inleye gebersin. Ölemesin , yuva yıkanlara acınmaz.

Çook teşekkürler. Ona da ne beddualar eytim anlatamam. Bu arada kart zampara 50, kadın 32 yaşında.
Rica ederim umarım artık yolunuza çiçekler serilir belki sizde bir hayatınızın ilerleyen dönemlerinde mutluluğu başka birinde yakalarsiniz belli mi olur emin ol onunlada hiç mutlu olamayacak hadsiz adam Allah'ım yanına birakmasin

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ama o defteri kapattım sanırım. En azından oğlum üniversiteye gidene kadar

Çok tatlısınız. Böyle insanlar inanın rezil olmuyorlar. Ben tüm okula duyurdum. Hala aynı okulda yüzsüz yüzsüz gezindiler

İlahi Adalet tutmamış baksanıza eski kocanız sapkınlıklarına devam ediyor. Öğrenci ile evlenmek nedir ya. Üstelik 17 Küçük. Bu sapık bir de öğretmen mi?
Evet bence de sapık. Evet kadın küçük değil 32 - 33 yaşında ama bi öğretmenin eski de olsa öğrencisine bakması garip geliyor bana. Gerçi beni aldattığı kadın da arkadaşının karısıydı. Sapık olmasa ona bakmazdı

Kadın küçük değil ama ona ona göre çok küçük. Neredeyse kızı yaşında. Bu tür evlilikler boşluklu evliliklerdir. Kadın ona göre çok genç olduğu için ona karşı acımasız olacaktır. O yüzden ne olacağını kestiremesiniz.

Ben de o sümsüğün bu kadınla sağlıklı bir evlilik sürdürebileceğini hiç sanmıyorum. Aman ben kurtuldum ya ne halt ederse etsin. Allahından bulsun ben ve oğlumdan uzak dursun. Bu kadınla ilişkileri beni rahatlattı aslında. Kadından önce ha bire arkamdan konuşup saçma salak laflar ediyordu. En azından bu durumdan kurtuldum.

Bu durum bakış açısına göre değişir. Bazıları da Allah sevdiği kuluna hastalık verir, onu imtihan eder der. Yani bu durumda bu kadın Allah tarafından sevilmeye layık mi olmuş oluyor? Kendinize fazladan yükleniyorsunuz size gelene kadar kocasının ve varsa çocuğunun, sizden önce başkalarının kocasıyla ilişkiye girdiyse onların da ahı vardır. Kocasının da yıllarca anlamaması çok tuhaf. Benim vicdanım mi yok acaba ben insanlara zarar veren kişilerin acı çekmesine üzülemiyorum. Bu konuya da üzülemedim

Yani ben de hiç üzülmedim aslında. Aklıma gelen ilk şey ilahi adalet mi acaba olunca kendimi sorguladım sevindim mi acaba diye. Ama yok sevindim diyemem ama üzülmedim de

Yani ben de hiç üzülmedim aslında. Aklıma gelen ilk şey ilahi adalet mi acaba olunca kendimi sorguladım sevindim mi acaba diye. Ama yok sevindim diyemem ama üzülmedim de
Canınızı yakan aktörlerden sonuçta üzülmemeniz çok normal bence. İlahi adaletse ne güzel can yakanın canı yanmış içiniz soğur belki biraz. Benim canımı yakanlar da sürünsün inşallah

Canınızı yakan aktörlerden sonuçta üzülmemeniz çok normal bence. İlahi adaletse ne güzel can yakanın canı yanmış içiniz soğur belki biraz. Benim canımı yakanlar da sürünsün inşallah
Umarım sizin canınızı yakanların da canı çok yanar
Yani aslında şu olay yerine kocası kadını aldatsaydı ya da meslekten zinadan dolayı atılsaydı, kocasına yatakta basılsaydı ballandıra ballandıra anlatabilirdim. Hatta çook ama çoook mutlu olurdum. Ama şimdi oh olsun diyemedim. Bana bi oh olsun lazımdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…