- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Selam kizlar.yasim 26.ben pkoyum.ilacsiz regl olmam bi mucize bana gore.6 ay regl olmadigimi bilirim.kizligimdan beri benimle pko;(evlendim we sanki hemen olcakmis gbi korunduk birde.kendimi cok sucluyorum.zaten sorunlusun ne diye korunursun;/nyse 1 sene yasmin kullandim tikir tikir adet oldum.gectigimiz subat ayinda braktim yasmini tam 3 ay gene yok regl.hemen doktor yolunu tuttuk tabi.malum sonuc pko.klomenle deniyelim dedi doktor sabah aksam ictim birde inofolic toZ ile 16mm yumurtam oldu 1 tane.dogal denendi olmadi regl oldum.dozu yukselttik klomenin bukez hic yanit yok.sora gonalfe gcelim dedi doktorum ok dedik asilama yaptik nasip olmadi.yeni bi doktora bsladim bakti hemen hsg istiorum dedi cekildim cok sukur tupler acik.ve 2.asilama icin start verdik ama regl hanim hala gelmedi..50 küsur gun oldu hala yok.tarlusal vakti geldi gecti bile.maddi imkansiZ oldugu icin icmedim aslinda acikcasi.bukez ignem puregon ve prengly catlatma ignesi.900 unite vurulucam.nerde bebek gorsem icime kor dusuyo sanki;(Rabbim diorum sen ol de Yarabbim.benim gbi sana dua eden kullarinin dularini kabul et diorum.inanin siz bu yaziyi okurken hepinize dua ediorum hergece..benim gibi olan asilamayla hamile kalanlar bana umut olun nolurrrrrr((