• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilacsiz regl olamama pkos ve icimin yangini

lolita555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
7.525
5.469
198
Selam kizlar.yasim 26.ben pkoyum.ilacsiz regl olmam bi mucize bana gore.6 ay regl olmadigimi bilirim.kizligimdan beri benimle pko;(evlendim we sanki hemen olcakmis gbi korunduk birde.kendimi cok sucluyorum.zaten sorunlusun ne diye korunursun;/nyse 1 sene yasmin kullandim tikir tikir adet oldum.gectigimiz subat ayinda braktim yasmini tam 3 ay gene yok regl.hemen doktor yolunu tuttuk tabi.malum sonuc pko.klomenle deniyelim dedi doktor sabah aksam ictim birde inofolic toZ ile 16mm yumurtam oldu 1 tane.dogal denendi olmadi regl oldum.dozu yukselttik klomenin bukez hic yanit yok.sora gonalfe gcelim dedi doktorum ok dedik asilama yaptik nasip olmadi.yeni bi doktora bsladim bakti hemen hsg istiorum dedi cekildim cok sukur tupler acik.ve 2.asilama icin start verdik ama regl hanim hala gelmedi..50 küsur gun oldu hala yok.tarlusal vakti geldi gecti bile.maddi imkansiZ oldugu icin icmedim aslinda acikcasi.bukez ignem puregon ve prengly catlatma ignesi.900 unite vurulucam.nerde bebek gorsem icime kor dusuyo sanki;(Rabbim diorum sen ol de Yarabbim.benim gbi sana dua eden kullarinin dularini kabul et diorum.inanin siz bu yaziyi okurken hepinize dua ediorum hergece..benim gibi olan asilamayla hamile kalanlar bana umut olun nolurrrrrr:(((

Canım bende pkosum 74 kiloydum ilaclarla düzenli regl oldum ama bebek olmadi bende 3 ayda 10 kilo verdim şimdi ilaçsız 30 günde regl oluyorum nolur önce kilo ver kilon varsa şimdi tekrar tedaviye baslicam benim regl olamamam beni çok strese spkuyordu şimdi artık denemeye baslicam inşallah

Canım bende pkosum 74 kiloydum ilaclarla düzenli regl oldum ama bebek olmadi bende 3 ayda 10 kilo verdim şimdi ilaçsız 30 günde regl oluyorum nolur önce kilo ver kilon varsa şimdi tekrar tedaviye baslicam benim regl olamamam beni çok strese spkuyordu şimdi artık denemeye baslicam inşallah

N3 guzel cnm.bende 70kiloyum.weremiyorum kilooo benn:(((ya

N3 guzel cnm.bende 70kiloyum.weremiyorum kilooo benn:KK43:((ya
Cnm pcolu olduğun için kilo veremiyorsun zaten ama gerçekten kilo vermen lazım bende pcoluyum şuan metformin kullanıyorum benim kilo vermemde baya yardımcı oldu aslında kilolu değildim ama yinede çok kilo verdim.İçindeki kor ateşi bende anlayabiliyorum bundan 4 ay önce bende öyleydim hep dua ettim rabbim bana sabır ver içime bir huzur ver şükür şuan çok iyiyim gerçekten ne kadar Can'ımızı sıksakta hiç bir işe yaramıyor :(

Hayirlisi cnm.bende kullaniyorum metformin.glukofen 1000mg sabah aksam.peki sana nasil kilo verdirdi cnm?

canım lolita555 bu ay da mı negatif oldu yoksa senin? :( ben de 2 aydır matofin 500 mg kullanıyorum ve 69 kilodan 63 kiloya düştüm. ramazanın da etkisi olmuştur muhtemel ama ben kafamda bitirdim. eşimin sayesinde biraz da. o da biliyo kiloların pco ya kucak açtığını zayıfla deyip duruyodu bana ben de yemicem dedim ilaca başladıktan sonra sofradan doymadan kalkıyorum bol su içiyorum ve doğal beslenmeye çalışıyorum. spor falan yapmadan.... inşallah ben de bu giden kiloların bi faydasını görürüm.

canım lolita555 bu ay da mı negatif oldu yoksa senin? :KK43: ben de 2 aydır matofin 500 mg kullanıyorum ve 69 kilodan 63 kiloya düştüm. ramazanın da etkisi olmuştur muhtemel ama ben kafamda bitirdim. eşimin sayesinde biraz da. o da biliyo kiloların pco ya kucak açtığını zayıfla deyip duruyodu bana ben de yemicem dedim ilaca başladıktan sonra sofradan doymadan kalkıyorum bol su içiyorum ve doğal beslenmeye çalışıyorum. spor falan yapmadan.... inşallah ben de bu giden kiloların bi faydasını görürüm.

:((((
Evet bu ayda negatif

biraz önce bi forumda okudum bizim kafaları boşaltmamız lazım. insanlar bi dünya para veriyo aşılama tüp bebek hepsini deniyo olmayınca bırakıyolar en fazla iki ay sonra kendiliğinden oluyo. ben tedaviyi bıraksam adet olcam diye beklerim gerçi ama var demek ki bi zamanı. ben 3 yıldır çok yoruldum. buna çok şükür yine de ama kendimizi teselli etmemiz moralimizi yüksek tutmamız lazım. inan seni çok iyi anlayanlardan biri de benim. tvlerdeki kurmaca dizilerde hamile olan doğum yapan birilerini gördüğümde bile ağlama krizlerine giriyorum ben zor çok zor ama sabır ve dua.... Rabbim verecektir ama zamanı var demek ki...

Hayirlisi cnm.bende kullaniyorum metformin.glukofen 1000mg sabah aksam.peki sana nasil kilo verdirdi cnm?
Cnm benim iştahımı kesti midem küçüldü çok az bile fazla yesem mide bulantım çok oluyodu karbonhidrat diyeti yaptım ve bol bol yürüyüş ben zaten kilolu değildim ama yinede çok zayıfladım 8-10 kilo civarında gitti 3 ayın sonunda doktor yine bir üç aylık verdi ben almak istemedim midem çok kötü oluyorum die günlük bir tane 500mg a düştü

biraz önce bi forumda okudum bizim kafaları boşaltmamız lazım. insanlar bi dünya para veriyo aşılama tüp bebek hepsini deniyo olmayınca bırakıyolar en fazla iki ay sonra kendiliğinden oluyo. ben tedaviyi bıraksam adet olcam diye beklerim gerçi ama var demek ki bi zamanı. ben 3 yıldır çok yoruldum. buna çok şükür yine de ama kendimizi teselli etmemiz moralimizi yüksek tutmamız lazım. inan seni çok iyi anlayanlardan biri de benim. tvlerdeki kurmaca dizilerde hamile olan doğum yapan birilerini gördüğümde bile ağlama krizlerine giriyorum ben zor çok zor ama sabır ve dua.... Rabbim verecektir ama zamanı var demek ki...

Evet cnim zamani var demek ki....

Selam kizlar.yasim 26.ben pkoyum.ilacsiz regl olmam bi mucize bana gore.6 ay regl olmadigimi bilirim.kizligimdan beri benimle pko;(evlendim we sanki hemen olcakmis gbi korunduk birde.kendimi cok sucluyorum.zaten sorunlusun ne diye korunursun;/nyse 1 sene yasmin kullandim tikir tikir adet oldum.gectigimiz subat ayinda braktim yasmini tam 3 ay gene yok regl.hemen doktor yolunu tuttuk tabi.malum sonuc pko.klomenle deniyelim dedi doktor sabah aksam ictim birde inofolic toZ ile 16mm yumurtam oldu 1 tane.dogal denendi olmadi regl oldum.dozu yukselttik klomenin bukez hic yanit yok.sora gonalfe gcelim dedi doktorum ok dedik asilama yaptik nasip olmadi.yeni bi doktora bsladim bakti hemen hsg istiorum dedi cekildim cok sukur tupler acik.ve 2.asilama icin start verdik ama regl hanim hala gelmedi..50 küsur gun oldu hala yok.tarlusal vakti geldi gecti bile.maddi imkansiZ oldugu icin icmedim aslinda acikcasi.bukez ignem puregon ve prengly catlatma ignesi.900 unite vurulucam.nerde bebek gorsem icime kor dusuyo sanki;(Rabbim diorum sen ol de Yarabbim.benim gbi sana dua eden kullarinin dularini kabul et diorum.inanin siz bu yaziyi okurken hepinize dua ediorum hergece..benim gibi olan asilamayla hamile kalanlar bana umut olun nolurrrrrr:KK43:((
iletisime gecin benimle

Canlarım senelerdir pcosluyum. Bende ilacsiz adet olamayanlardanim. Ama karbonati deneyin. Sabah akşam bir bardak suya bir cay kasigi atin ac karna icin. Allahin izniyle ilacsiz adet olamayan ben olmaya basladim.. tabi karbonat yumurta olusturuyo mu henüz bilmiyorum. Ama her ay nerdeyse adet olmaya basladim.

Canlarım senelerdir pcosluyum. Bende ilacsiz adet olamayanlardanim. Ama karbonati deneyin. Sabah akşam bir bardak suya bir cay kasigi atin ac karna icin. Allahin izniyle ilacsiz adet olamayan ben olmaya basladim.. tabi karbonat yumurta olusturuyo mu henüz bilmiyorum. Ama her ay nerdeyse adet olmaya basladim.

Zararli olmazmi cnim ya.ilk kez duydum bunu

Kızlar size moral olmaya geldim bende senelerdir pcoluyum. Ayrıcakiloluyum gonalf igne ile 3. Aşılama da 91 kilo ile hamile kaldım. Bebeğim şu anda 11 aylık. Lütfen umutsuzlıga kapılmayın yüksek moral çok önemli..

Kızlar size moral olmaya geldim bende senelerdir pcoluyum. Ayrıcakiloluyum gonalf igne ile 3. Aşılama da 91 kilo ile hamile kaldım. Bebeğim şu anda 11 aylık. Lütfen umutsuzlıga kapılmayın yüksek moral çok önemli..

Ayy cnimm cok sevindim yaaa.bnde 2.asilamayi oldum 3u dusunmuyodum ne yalan diyim.olsammi ki???peki seninde ben gbi adetin ilaclami geliyordu?

Ayy cnimm cok sevindim yaaa.bnde 2.asilamayi oldum 3u dusunmuyodum ne yalan diyim.olsammi ki???peki seninde ben gbi adetin ilaclami geliyordu?

Evet canim ilacla geliyodu. Zorla 18 mm yumurtam oldu oda sansima catladi ve tuttu 3. Asilamada son denememdi benim de sonra 6 ay kadar ara verip tup bebek denicektik rabnime sukur gerek kalmadan minik mucizem geldi bize..

Evet canim ilacla geliyodu. Zorla 18 mm yumurtam oldu oda sansima catladi ve tuttu 3. Asilamada son denememdi benim de sonra 6 ay kadar ara verip tup bebek denicektik rabnime sukur gerek kalmadan minik mucizem geldi bize..

Me mutlu canim size..benimde 2.asilamamda 2 yumurtam oldu 18 cm.geridende geliodu 2tane ama onlar kucuktu.bazi arkadaslarda bana erken attirmis igneyi dediler 22 cm olmaliydi dediler.bncede olmaliydi.zaten ilacim bile artti benim :/ birde cnim senin asilama gunu sonkez bakildimi yumurta catlamjsmiii diee????

Yok canım baakılmadı Allaha emanet yaptırdım. Ama benim yumurtam çok zor büyüyo du 16 gün vurdum gnal f ben. Herkesin 8 10 günde büyürken 16 günde zorla 18 mm oldu benim sonra çatlatma sonra aşılama 13 gün sonra gebe kaldığımı ögrendim

Back
X