Ama hapı bıraktıktan snra eşimle brlikte olmadık kardeşim bizde kalıo die.Hapı bıraktığın günlerde hamile kalmışsın demekki...
O zaman hap kullandığın günlerde yediğin içtiğin bişey hapın etksini azaltmış olabilir. Geçen gün haberlerde de çıktı bu. Hap kullanan kadın zayıflama çayı içmiş ve çayın içindeki bitkiler hapın etkisini azaltmış ve hamile kalmış... Adet olmayınca doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş şok olmuşAma hapı bıraktıktan snra eşimle brlikte olmadık kardeşim bizde kalıo die.
4-5 günlükken hiçbir testte çıkmaz en erken kan testinde çıkar o da en az 10 günlük olması lazımBi de 4 5 günlükken idrar testinde çıkar mı ki. 3 haftalık flndr diye düşünmüştüm ama doktor kafamı karıştrdı
Evet onu duydum olabilir tabi ama en çok düşündürende en son 4 ay önce adet olmam .sO zaman hap kullandığın günlerde yediğin içtiğin bişey hapın etksini azaltmış olabilir. Geçen gün haberlerde de çıktı bu. Hap kullanan kadın zayıflama çayı içmiş ve çayın içindeki bitkiler hapın etkisini azaltmış ve hamile kalmış... Adet olmayınca doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş şok olmuş
Bundan dolayı ne kadarlık oldgunu da hesaplayamıyorum yaa :)4-5 günlükken hiçbir testte çıkmaz en erken kan testinde çıkar o da en az 10 günlük olması lazım
İlaç düzensizlik yapmış olabilir mi? Ya da kist falan da aynı etkiyi yaparEvet onu duydum olabilir tabi ama en çok düşündürende en son 4 ay önce adet olmam .s
Bir dahaki kontrolde kesin olarak ne kadarlık olduğu anlaşılır ama bence doktorun dediğinden daha büyük olabilid çünkü 4 aydır adet olmuyorsunBundan dolayı ne kadarlık oldgunu da hesaplayamıyorum yaa :)
Polikistik over sendromu wardı ben de bekarken. Adet olmadgm için sürekli kistler oluşuyo zaten. Diane 35 kullanmadan adet olamıyorum kaç yıldır. Geçenlerde yine baktırmıştım az düzeyde war demişlerdi çok bişi yoktuİlaç düzensizlik yapmış olabilir mi? Ya da kist falan da aynı etkiyi yapar
En fazla 3 4 haftalık muhtemelen ama 3 4 günlük demesi tuhafıma gitti. Zaten henüz bebek görünmüodu kese oluşmuş sadece küçücük. 2 3 hfta sonra bebek görünür dedi. İnşallahBir dahaki kontrolde kesin olarak ne kadarlık olduğu anlaşılır ama bence doktorun dediğinden daha büyük olabilid çünkü 4 aydır adet olmuyorsun
Kist yüzünden adet olamaman yüksek ihtimal o zamanPolikistik over sendromu wardı ben de bekarken. Adet olmadgm için sürekli kistler oluşuyo zaten. Diane 35 kullanmadan adet olamıyorum kaç yıldır. Geçenlerde yine baktırmıştım az düzeyde war demişlerdi çok bişi yoktu
Üç dört günlük bebeğin ultrasonda görülebileceğini sanmıyorum genelde 2 haftalıkken falan o da çok çok küçük görülüyorEn fazla 3 4 haftalık muhtemelen ama 3 4 günlük demesi tuhafıma gitti. Zaten henüz bebek görünmüodu kese oluşmuş sadece küçücük. 2 3 hfta sonra bebek görünür dedi. İnşallah
2 haftalık süreçten sonra kese falan oluşuyo ya sanırm kesenin süresini söyledi. En az 3 haftalıktır die düşünüyorumÜç dört günlük bebeğin ultrasonda görülebileceğini sanmıyorum genelde 2 haftalıkken falan o da çok çok küçük görülüyor
Evet bencede2 haftalık süreçten sonra kese falan oluşuyo ya sanırm kesenin süresini söyledi. En az 3 haftalıktır die düşünüyorum
Çok teşekkürler :)Evet bencede
Rica ederimÇok teşekkürler :)
Amin inşallah çok teşekkürler :)Ne güzel gelmiş bebeğin :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Boşver gerisini:) çok içine sinmezse başka doktor muayenesine gidersin netlesir.