Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç karna gidin.Yarın ilaçlı hipofiz mr ı çektircem saat 11 de acaba aç mı gitmem gerekiyo bilen var mı orda sormayı unuttum da
Teşekkür ederim sizde mi çekilmiştinizAç karna gidin.
Evet.Teşekkür ederim sizde mi çekilmiştiniz
Peki saolun
Merhaba çekildi mi mr sonucunun inşallah iyidir. Benim de prolaktin 197 e çıktı bugun mr çekilmeye gidicem heyecanlıyım korkuyorum sonuctanYarın ilaçlı hipofiz mr ı çektircem saat 11 de acaba aç mı gitmem gerekiyo bilen var mı orda sormayı unuttum da
Evet çekildim ama bişey çıkmadı Allah’a şükür temiz çıktı doktor endokrine yönlendirdi Allahın izniyle seninde güzel çıkar inşallahMerhaba çekildi mi mr sonucunun inşallah iyidir. Benim de prolaktin 197 e çıktı bugun mr çekilmeye gidicem heyecanlıyım korkuyorum sonuctan
Sevindim valla inşallah benimkide temiz çıkar bende biraz o ce cekildimEvet çekildim ama bişey çıkmadı Allah’a şükür temiz çıktı doktor endokrine yönlendirdi Allahın izniyle seninde güzel çıkar inşallah
Sevindim valla inşallah benimkide temiz çıkar bende biraz o ce cekildim
Sizin prolaktirn kactiSevindim valla inşallah benimkide temiz çıkar bende biraz o ce cekildim
81 çıkmıştı en son.Sizin nasıl geçtiSizin prolaktirn kacti
Bi sıkıntı olmadı Allaha şükür yarın da sonuç çıkacak hafta içi doktora gostericem bisey çıkmazsa çok sevinirim. Sağlıktan daha önemli hicbisey yok. benim çok yüksek prolaktin 190larda81 çıkmıştı en son.Sizin nasıl geçti
İnşallah güzel çıkar sonuçlarınız peki ilk defa mı yüksek çıktı önceden de çıkıyo muydu bide gebelik düşünüyo musunuzBi sıkıntı olmadı Allaha şükür yarın da sonuç çıkacak hafta içi doktora gostericem bisey çıkmazsa çok sevinirim. Sağlıktan daha önemli hicbisey yok. benim çok yüksek prolaktin 190larda
Teşekkür ederim inşallah 47 yaşındayım gebelik düşünmüyorum daha onceden de yüksek çıkıyordu dostinex veriyordu doktor düşüyordu. Ama şimdi çok yükseldi.bugum sonuç cikacakİnşallah güzel çıkar sonuçlarınız peki ilk defa mı yüksek çıktı önceden de çıkıyo muydu bide gebelik düşünüyo musunuz
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bende önceden dostinex kullanmıştımTeşekkür ederim inşallah 47 yaşındayım gebelik düşünmüyorum daha onceden de yüksek çıkıyordu dostinex veriyordu doktor düşüyordu. Ama şimdi çok yükseldi.bugum sonuç cikacak
Amin teşekkürler ederim inşallahAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bende önceden dostinex kullanmıştım
Hipofiz sol gland yarisinda 5x6x6 mikroadenoma rastlandı dip doktora göstericem bugün ya da yarinAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bende önceden dostinex kullanmıştım