İlaçlı MR ( Lütfen bir bakın)

Almayı hiç akıl edemedimmm canım ya , hepsi paraya bakıo , bas parayı söyle şikayetini

Haklısın öyle malesef inşallah düzelirsin bi an önce eğer dr ilgilenmezse mecbur iyi bi hastaneye gidicen canım ihmal etme ama telaşta etme

Annemde önceden ilaçlı çekildiğinde ona da böyle olmuş geçenlerde söylemişti sanırım size de yan etkisi olmuş.Geçmiş olsun.

İyileştiniz mi

Alerjik reaksiyonlar çok uzun sürebiliyor . Kişiden kişiye değişiyor .mesela ben diş tedavisinden sonra döküntüler oldu tam 4 hafta tedavi alana kadar geçmedi ..
Antibiyotik alerjimden sonra olanlar daha da ilginç . Aniden ağır reaksiyon verdi .acilde İğneler falan oldum . Eve geçtik durup durup haftada bir reaksiyon hafif bir şekilde tekrar ediyor . Doktorlar evet olabileceğini söyledi .bu sefer Ağızdan ilaçlarla baskıladım . İlaçlar İşe yarıyordu . Hafifleye hafifleye bilmem kaç hafta sonra geçti . Düşünün 1 ay sonra bile reaksiyon veriyordu . Tedavilere rağmen .
Sizin sorununuz da alerji gibi . Size de çok Geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…