• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaçlı MR ( Lütfen bir bakın)

Almayı hiç akıl edemedimmm canım ya , hepsi paraya bakıo , bas parayı söyle şikayetini

Haklısın öyle malesef :( inşallah düzelirsin bi an önce eğer dr ilgilenmezse mecbur iyi bi hastaneye gidicen canım ihmal etme ama telaşta etme ;)

Merhaba hatunlar,
Geçen haftasonu renkli ilaçlı MR çekildim , 1ayda 2.siydi bu. 1.sinde o gün alerji oldum , yüzümde kızarıklıklar göz kapaklarımda morarma ve damar çatlaması oldu ayrıca istifra ettim , o günden sonra da geçmişti ama şimdi çekildiğim mr den 2 gün sonra yine aynı oldu gözlerimde morarma , damar çatlaması , kusma , bol bol su içme isteği , ateşim yok ama tüğlerim diken diken oluyor titriyorum bir türlü ısınamıyorum, yemek yiyemiyorum kesinlikle en son yemek çarşamba akşamüstü yedim ve o günden bugüne serum , meyvesuyu , su , meyve , kuru üzüm ile besleniyorum. Acillere gittim kimse bilmiyor yardımcı olmadı ama geçmiyor... Kasık ve bel ağrımda başladı , bende çikolata kisti var acaba o mu yapıyor diyorum yada ilacın yan etkisi mi diye düşünüyorum. 2 Doktora gözüktüm soğuk algınlığı diyorlar geçiştiriyorlar , delircemmm bugün işede başladım ve çok mutsuzummm , yemek yiyemiyorum ve napıcağımıda bilmiyorum :cry:

İlaçlı mr çekilip benim gibi şikayetleri olan var mı merak ediyorum ?
İyileştiniz mi

Alerjik reaksiyonlar çok uzun sürebiliyor . Kişiden kişiye değişiyor .mesela ben diş tedavisinden sonra döküntüler oldu tam 4 hafta tedavi alana kadar geçmedi ..
Antibiyotik alerjimden sonra olanlar daha da ilginç . Aniden ağır reaksiyon verdi .acilde İğneler falan oldum . Eve geçtik durup durup haftada bir reaksiyon hafif bir şekilde tekrar ediyor . Doktorlar evet olabileceğini söyledi .bu sefer Ağızdan ilaçlarla baskıladım . İlaçlar İşe yarıyordu . Hafifleye hafifleye bilmem kaç hafta sonra geçti . Düşünün 1 ay sonra bile reaksiyon veriyordu . Tedavilere rağmen .
Sizin sorununuz da alerji gibi . Size de çok Geçmiş olsun .

Back