- Konu Sahibi balbocegi35
Almayı hiç akıl edemedimmm canım ya , hepsi paraya bakıo , bas parayı söyle şikayetiniHastaneye mi arıyosun öyleyse biraz zor ulaşırsın canım şahsi numarasını alsaydın keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almayı hiç akıl edemedimmm canım ya , hepsi paraya bakıo , bas parayı söyle şikayetiniHastaneye mi arıyosun öyleyse biraz zor ulaşırsın canım şahsi numarasını alsaydın keşke
Almayı hiç akıl edemedimmm canım ya , hepsi paraya bakıo , bas parayı söyle şikayetini
Yarın ilk doktoruma gidicem canım bakalım o ne diycekHaklısın öyle malesef inşallah düzelirsin bi an önce eğer dr ilgilenmezse mecbur iyi bi hastaneye gidicen canım ihmal etme ama telaşta etme
sağolun teşekkürlerAnnemde önceden ilaçlı çekildiğinde ona da böyle olmuş geçenlerde söylemişti sanırım size de yan etkisi olmuş.Geçmiş olsun.
İyileştiniz miMerhaba hatunlar,
Geçen haftasonu renkli ilaçlı MR çekildim , 1ayda 2.siydi bu. 1.sinde o gün alerji oldum , yüzümde kızarıklıklar göz kapaklarımda morarma ve damar çatlaması oldu ayrıca istifra ettim , o günden sonra da geçmişti ama şimdi çekildiğim mr den 2 gün sonra yine aynı oldu gözlerimde morarma , damar çatlaması , kusma , bol bol su içme isteği , ateşim yok ama tüğlerim diken diken oluyor titriyorum bir türlü ısınamıyorum, yemek yiyemiyorum kesinlikle en son yemek çarşamba akşamüstü yedim ve o günden bugüne serum , meyvesuyu , su , meyve , kuru üzüm ile besleniyorum. Acillere gittim kimse bilmiyor yardımcı olmadı ama geçmiyor... Kasık ve bel ağrımda başladı , bende çikolata kisti var acaba o mu yapıyor diyorum yada ilacın yan etkisi mi diye düşünüyorum. 2 Doktora gözüktüm soğuk algınlığı diyorlar geçiştiriyorlar , delircemmm bugün işede başladım ve çok mutsuzummm , yemek yiyemiyorum ve napıcağımıda bilmiyorum
İlaçlı mr çekilip benim gibi şikayetleri olan var mı merak ediyorum ?