Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce buna benzer bir konu açtım ve karşıma çıktı son durumunuz nedir ?
Yalnız ilacın gadolinium olmasına dikkat edin ben şans eseri onunla çekilmişim o en az hasar vereni dedilerAnladım bende yumurtlanma günümü değerlendirdim ve 8 günde MR çekincem acaba gebelik var mı diye düşünüyordum ama sanırım birşey olmaz
Evet bu ilaç olucak özellikle bu mu diye sordu kadın doğumcular banaGodovist gibi bir şey yazmış doktor bundan başka ilaç veriyorlar mı
Mr’da radyasyon yok manyetik alan sadece. O konuda sıkıntı yok fakat ilaçlı olması kafamı karıştırdı onu bilemiyorum o yüzden.Kızlar merhaba ben yumurtlamadan 6 gün sonra ilaçlı mr çekildim gadovistti hatta kontrast maddenin adı aradan 5 gün gecti gebelik testi yaptım beta hcg 18 böyle bi durum başına gelen oldu mu gebelik sonladıran oldu mu bu durumda olup
Teşekkür ederim senin belirtilerin nelerdi benim şüphelenmeme sebep olan çatlama günü ve sonrasında kasıklarım dan oluşan ağrı acaba hamile olabilir miyim diyorum ama başka bir belirti de yok sizce idrarda kaç gün sonra çıkar ?Evet bu ilaç olucak özellikle bu mu diye sordu kadın doğumcular bana
Prodoctor erken testle 10 gün sonra silik çıktı beta da aynı gün 18 çıktı benim kasıklarımda ağrı vardı adet olcak gibiTeşekkür ederim senin belirtilerin nelerdi benim şüphelenmeme sebep olan çatlama günü ve sonrasında kasıklarım dan oluşan ağrı acaba hamile olabilir miyim diyorum ama başka bir belirti de yok sizce idrarda kaç gün sonra çıkar ?
Bıktırdıysam kusura bakma çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinProdoctor erken testle 10 gün sonra silik çıktı beta da aynı gün 18 çıktı benim kasıklarımda ağrı vardı adet olcak gibi
Yok canım olur mu keşke bana da açıklayıcı cevap yazan olsaydıBıktırdıysam kusura bakma çok teşekkür ederim cevap verdiğin için![]()