İlaçlı mr gebelik

xnadia99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
30
6
1
26
Kızlar merhaba ben yumurtlamadan 6 gün sonra ilaçlı mr çekildim gadovistti hatta kontrast maddenin adı aradan 5 gün gecti gebelik testi yaptım beta hcg 18 böyle bi durum başına gelen oldu mu gebelik sonladıran oldu mu bu durumda olup

6 farklı profa gittim bunun için ilk 5 hafta organ oluşumu olmuyormuş ya hep ya hiç dediler etkilendiyse kalbi atmazmış atarsa da etkilenmemiş demekmiş adet günün 1 hafta geçtikten sonrası önemliymiş

Anladım bende yumurtlanma günümü değerlendirdim ve 8 günde MR çekincem acaba gebelik var mı diye düşünüyordum ama sanırım birşey olmaz

Kızlar merhaba ben yumurtlamadan 6 gün sonra ilaçlı mr çekildim gadovistti hatta kontrast maddenin adı aradan 5 gün gecti gebelik testi yaptım beta hcg 18 böyle bi durum başına gelen oldu mu gebelik sonladıran oldu mu bu durumda olup
Mr’da radyasyon yok manyetik alan sadece. O konuda sıkıntı yok fakat ilaçlı olması kafamı karıştırdı onu bilemiyorum o yüzden.
Ama betanın 18 olması 3-4 günlük bir oluşumdur aşağı yukarı.
Döllenme aşamasında acaba ilaç etkiler mi onu bilmiyorum.

Evet bu ilaç olucak özellikle bu mu diye sordu kadın doğumcular bana
Teşekkür ederim senin belirtilerin nelerdi benim şüphelenmeme sebep olan çatlama günü ve sonrasında kasıklarım dan oluşan ağrı acaba hamile olabilir miyim diyorum ama başka bir belirti de yok sizce idrarda kaç gün sonra çıkar ?

Teşekkür ederim senin belirtilerin nelerdi benim şüphelenmeme sebep olan çatlama günü ve sonrasında kasıklarım dan oluşan ağrı acaba hamile olabilir miyim diyorum ama başka bir belirti de yok sizce idrarda kaç gün sonra çıkar ?
Prodoctor erken testle 10 gün sonra silik çıktı beta da aynı gün 18 çıktı benim kasıklarımda ağrı vardı adet olcak gibi

Back