Radyoloji Ilaçlı emar ile ilgili soru

ballikayfe

Hep mutlu-En mutlu
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
11.803
8.937
448
Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen... Acelem olduğu için fazla bakamadım. Ilaçlı emarda ilaç bize mi aldırdırılıyor yoksa orada mevcut mudur? Bir tanıdığım için ilaçli emar istemişler bu soru aklımıza takıldı.

Bazı yerlerde size aldırıyorlar bazı yerlerde orada mevcut oluyor .mevcut olduğu durumda ucretini sizden alıyorlar.

acaba ilaçlı emar yaptırırken damarınıza verilen sıvı çok can yakıyor mu? tomografide verdikleri beni elektrik çarpmış gibi çok rahatsız etti şimdide emara girmem gerekiyor çok korkuyorm

acaba ilaçlı emar yaptırırken damarınıza verilen sıvı çok can yakıyor mu? tomografide verdikleri beni elektrik çarpmış gibi çok rahatsız etti şimdide emara girmem gerekiyor çok korkuyorm

mrb ben bugün girdim ilacı hissetmiyorsunuz herhangi bir acı yada başka bir his vermiyor.

ben mra girdiğimde ilaç orada mevcuttu ama fiyatı hakkında bir bilgim yok.ilaç verilirken biraz yanma oluyor ama öyle dayanılmayacak büyük bir acı değil,hafif bir yanma sadece,damarda ilerleyişini hissedecek kadar.ben çocuktum ve herhangi bir aşı olmaktan daha acılı gelmemişti bana.

cnm ben beyinden cektirmiştim ilaçlı MR.doktor bana recete yazmıstı ilacımı ben kendim sigortadan aldım.eğer doktor receteye yazdıysa siz alıp giderken yanınızda götürmeniz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…