• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilaçlı bağırsak filmi :( yardım

Kolon grafisi bahsettiğiniz şey..Eski eşim çok sık oldu..Can yakan bir şey değil ama sakinleştirici yapılmasını isteyebilirsiniz.
Yalnız bir gün öncesinden katı yiyecek falan yememeniz lazım..Doktorunuz söylemiştir.

Kizlaaaaaaar benden de istediler yalvaririm anlatın bana nasıl oluyor içime dert oldu resmen düşüp bayılıcam :(
ya arkadaşlar perşembe günü ilaçlı bağırsak filmi çektireceğim hiç istemiyorum yapılacak şeyler çok zor bir prosedüre benziyor ve korkuyorum. daha önce yaptırmış olanlar bana bilgi verebilir mi nasıl bir süreç? önce hortumla ilaç verilip sonra lavman yapılıyormuş sonra da kamerayla bağırsak inceleniyormuş. ağrı acı oluyor mu?

Bende kolonoskopi olucam bide endoskopi kolonoskopi dede lavman yapiolr ve bağırsağı inceliolar tek farkı içeri ilaç verilmesi sanrım ben uyutulark yaptrcm öyle bi şansn varsa sen de uyutulrk yaptr

Yok uyutma falan makattan önce ilaç veriyolar sonra hortumla hava veriyolarmis sonra 30 dk boyunca öyle duruyomussun napicam ben kolonoskopiyi tercih ederdim :( :( :(

30 dk nasıl durulcakms pirt pırt giderki o
Icime dert oldu aglimakliyim duydugumdan beri ama beni güldürdün wala :( duruluyomus demekki zaten sıkıntım var gaz cikaramiyorum catlarim gari o olaydan sonra ben öldükten sonra da dava açarlar bi b...k a yaramaz :D

Icime dert oldu aglimakliyim duydugumdan beri ama beni güldürdün wala :KK43: duruluyomus demekki zaten sıkıntım var gaz cikaramiyorum catlarim gari o olaydan sonra ben öldükten sonra da dava açarlar bi b...k a yaramaz :KK70:
Gaz cikaramadgn içinmi yapılıyor bende gaz cikaramadgm kolonoskopi istedi bide endoskopi bende onlardan korkuyorm

Gaz cikaramadgn içinmi yapılıyor bende gaz cikaramadgm kolonoskopi istedi bide endoskopi bende onlardan korkuyorm
Kolonoskopide bayiyolar zaten sıkıntı yok Bence :) endoskopiye 2 kere girdim sakin kalirsan çok zor geçmiyo oda

O isteğe bağlı sanırım ben ikisindede uyutulmak istiyorum dedim tamam öyle olcak zaten dedi ama baya ücret aliyolr
Özelde öyle malesef ben endoskopi için geçen yıl 100 tl verdim şimdi ne oldu bilmiyorum. Haftaya skopi yi devlet te olucam özenli olacaklarini sanmiyorum ama özelde de 300 den aşağı değil sanırım fiyati

Back