Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar perşembe günü ilaçlı bağırsak filmi çektireceğim hiç istemiyorum yapılacak şeyler çok zor bir prosedüre benziyor ve korkuyorum. daha önce yaptırmış olanlar bana bilgi verebilir mi nasıl bir süreç? önce hortumla ilaç verilip sonra lavman yapılıyormuş sonra da kamerayla bağırsak inceleniyormuş. ağrı acı oluyor mu?
30 dk nasıl durulcakms pirt pırt giderki oYok uyutma falan makattan önce ilaç veriyolar sonra hortumla hava veriyolarmis sonra 30 dk boyunca öyle duruyomussun napicam ben kolonoskopiyi tercih ederdim
Icime dert oldu aglimakliyim duydugumdan beri ama beni güldürdün wala duruluyomus demekki zaten sıkıntım var gaz cikaramiyorum catlarim gari o olaydan sonra ben öldükten sonra da dava açarlar bi b...k a yaramaz30 dk nasıl durulcakms pirt pırt giderki o
Gaz cikaramadgn içinmi yapılıyor bende gaz cikaramadgm kolonoskopi istedi bide endoskopi bende onlardan korkuyormIcime dert oldu aglimakliyim duydugumdan beri ama beni güldürdün wala duruluyomus demekki zaten sıkıntım var gaz cikaramiyorum catlarim gari o olaydan sonra ben öldükten sonra da dava açarlar bi b...k a yaramaz
Kolonoskopide bayiyolar zaten sıkıntı yok Bence :) endoskopiye 2 kere girdim sakin kalirsan çok zor geçmiyo odaGaz cikaramadgn içinmi yapılıyor bende gaz cikaramadgm kolonoskopi istedi bide endoskopi bende onlardan korkuyorm
Endoskopi dede uyutulcakmsmKolonoskopide bayiyolar zaten sıkıntı yok Bence :) endoskopiye 2 kere girdim sakin kalirsan çok zor geçmiyo oda
Bana az verdiler sersemletiyolar sadece, ilkinde hiçbişey vermemislerdiEndoskopi dede uyutulcakmsm
O isteğe bağlı sanırım ben ikisindede uyutulmak istiyorum dedim tamam öyle olcak zaten dedi ama baya ücret aliyolrBana az verdiler sersemletiyolar sadece, ilkinde hiçbişey vermemislerdi
Özelde öyle malesef ben endoskopi için geçen yıl 100 tl verdim şimdi ne oldu bilmiyorum. Haftaya skopi yi devlet te olucam özenli olacaklarini sanmiyorum ama özelde de 300 den aşağı değil sanırım fiyatiO isteğe bağlı sanırım ben ikisindede uyutulmak istiyorum dedim tamam öyle olcak zaten dedi ama baya ücret aliyolr