Ama doktorlara da guven olmuyo benim ablam 3 aylik hamileyken kan tahlilinde doktor anlamadi ablama ilac verdi ablam da hamile degilim diye ilaci kullandi dusuk oldu onu da okumus doktor verdiİyi de test zaten çıkmamış ama siz okumuş etmiş doktoru dinlemeyin teyzengilleri dinleyin daha iyi bilirler sonuçta .(!)
Hey Allahım kullanın tabi demekki hormonsal bir sorun var. Ve bunu bulmaları lazım. Bunun için de adet olmanız lazım.
O nasıl oluyor Allah aşkına? 3 aylık hamileliği anlamayan doktor olabilir mi? Hadi doktor anlamadı da 3 aylık hamile kadın da mı anlamadı hamile olduğunu? O işte başka bir şey vardır.Ama doktorlara da guven olmuyo benim ablam 3 aylik hamileyken kan tahlilinde doktor anlamadi ablama ilac verdi ablam da hamile degilim diye ilaci kullandi dusuk oldu onu da okumus doktor verdi
Gercekten ablamin bunyesi cok zayifti hamile kalmayi dusunmedigi icin o donemde hic dusunmedi halsizlikten filan gitti doktora dokto ilac verdi kullandi sonra dan ogrendi ama dusuk yapmisti artik3 aylik hamile nasil anlasilmiyor ya ? Emin misin baska bisey olmasin
Ablam korundugu icin hamileligi dusunmemisti hic doktorda tahlilden anlamamisO nasıl oluyor Allah aşkına? 3 aylık hamileliği anlamayan doktor olabilir mi? Hadi doktor anlamadı da 3 aylık hamile kadın da mı anlamadı hamile olduğunu? O işte başka bir şey vardır.
Bakın demekki doktor sormuş hamilelik var mı? Ablan da demiştir ki hayır düşünmüyoruz korunuyoruz bu sebeple doktor da test yapma gereği duymamıştır çünkü koca kadın bilemez mi hamile olup olmadığını?Gercekten ablamin bunyesi cok zayifti hamile kalmayi dusunmedigi icin o donemde hic dusunmedi halsizlikten filan gitti doktora dokto ilac verdi kullandi sonra dan ogrendi ama dusuk yapmisti artik
Ozaman sizde genetik problem var 3 aya kadar belli olmayan hamilelik ..kullanma ilaci ne diyekGercekten ablamin bunyesi cok zayifti hamile kalmayi dusunmedigi icin o donemde hic dusunmedi halsizlikten filan gitti doktora dokto ilac verdi kullandi sonra dan ogrendi ama dusuk yapmisti artik
Duzenli adet gorduİyi de hic mi demedi ben 3 aydir adet olmuyorum diye
Buyuk ihtimalle kadin doguma gitmemis ablan
Malesef suc ablanda
İlgincDuzenli adet gordu
Benim yengemde duzenlibadet gordugu icin gebeligi anlamamisti cocuk kipirdayinca farketti gityi ki hamile erkek cocugunaİlginc
Kullanma o zmn ilaci sizin ailenin yapisi farkli olabilir
Ne diyim
3 aylık hamilelik dogru kan tahlil bakıldıysa anlamamak mümkün değil.ama atıyorum ablanızın kan tahlilinde gebelik değil enfeksiyon bakıldıysa o belli olmaz.sizin gebelik testiniz negatif iki gün sonra yeniden baktırın o da negatifse kesindir zatenAma doktorlara da guven olmuyo benim ablam 3 aylik hamileyken kan tahlilinde doktor anlamadi ablama ilac verdi ablam da hamile degilim diye ilaci kullandi dusuk oldu onu da okumus doktor verdi
Hayirdir sana niye batti doktirlar bilmiyo diyince bilip bilmeden konusma adamin ashabini da bozma seviyesizDoktora güvenmiyosanız niye gidiyosunuz yahu?hastaneler kalabalıktan geçilmiyo madem öyle teyzenizin tedavi yöntemlerini uygulayın.Ayrıca her duyduğuna inanma 3 aylık hamileliği bi doktorun anlayamaması imkansız bile değil.Ya sen yanlış anlamışsın ya sana yanlış anlatılmış.
Valla surundurur seni bu durum ağrı olur ama regli gerceklesmez papatya çayı iç rahatlatsinAdetim 5 gun gecti bugun hcg testi yaptim 0 cıkti doktor bana adet duzensizligim icin bi ilac verdi kullan bittiginde adet olunca 2. Gunu gel hormon testi yapalim dedi ama benim gunum gectigim icin teyzem filan kullanma adet olana kadar dedi belki hamilesindir belli degildir daha biraz daha bekle dedi ne yapmaliyim sizce?
Duzenli adet gordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?